Nak Lagi Classified Chicken Domino!!

by - 12:30:00 PM


Hari tu makan Domino Pizza! Ya Allah sedapnya....
even nipis je kesedapannya memang terasa.




makan sorang Classified Chicken!
ala baru RM15 je offer...
tapi tak kenyanggggggg!! nak lagii...............huhuhu



You May Also Like

40 insan comel komen

  1. kyra pun suka domino pizza.. tp tu la, npis jekan.. tak brapa nk kenyang.. hehe :)

    ReplyDelete
  2. @CINTA UNTUK KITA tu la beli 1 kotak memang xcukup rupanya.. len kali kena beli berkotak2.. haha :p

    ReplyDelete
  3. @Hudamemang sedap! rasa nak makan lagi je ni..

    ReplyDelete
  4. @Cik Rongoks nyum nyum! sedap gilerr... hahaha

    ReplyDelete
  5. @Fiksyida hahaha p cari buat makan lunch!

    ReplyDelete
  6. @Azzah belum rasainya lagi.. lagi sedap! hahaha

    ReplyDelete
  7. sedap eh?
    xpenah try..hehe

    ReplyDelete
  8. @AYuNG sedap betul ayung! try la sekali..

    ReplyDelete
  9. sabah xde domino pizza..tpi kat 1b,ada satu gerai jual pizza...superb :D

    ReplyDelete
  10. @Eca Dwinky Asha la xdee ke+ cmner akk nak makan domino nanti ni..hehe

    ReplyDelete
  11. @anaztasias nora aira alamakkk!! jangan salahkan jijah..hehe

    ReplyDelete
  12. nyum3.. domino pizzza. mmg sedap,nyum3 tak dpt dinafikan :D

    ReplyDelete
  13. uit dapnyer..na kamu kena tag

    http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html

    ReplyDelete
  14. nyum..nyum.... nak try rasa lah... ^^;

    ReplyDelete
  15. tak pernah lagi try domino's pizza ni.. tp ramai yg cakap sedap..

    ReplyDelete
  16. gila sedap...saya suka jugak

    ReplyDelete
  17. sedapnya domino! nak sikit boleh kak? hihi :D

    ReplyDelete
  18. stakat ni sy selesa mamam pizza hut, huh...

    ReplyDelete
  19. hehehe
    kak jijah mengidam kaa ni? hihi
    dkat sabah ni tkda domino pizza..
    pizza hut jak ada..
    teringin gak nk rsa.. hehehe

    ReplyDelete
  20. uwaaa lom jumpa lagi domino kat miri :(

    ReplyDelete
  21. waaa!! kempunan.. jijah tolong belikan aida nak makan :P rasanya domino perhidmatan dia lagi ok kot berbanding pizza hut.

    ReplyDelete
  22. @fynacepat p rasa sementara offer tu! sedapp!

    ReplyDelete
  23. @aisya sedap lagi dr pizza..pizza roti dia keras.. yg ni lembut je..hehe

    ReplyDelete
  24. @zuhaida akak dah telan habis dah dik.. dah masuk jamban pon..hahaha :p

    ReplyDelete
  25. @MyMyhish bukan mgidam la..ni terliur! hehe t kalau g semenanjung cepat2 cari domino yer..hee

    ReplyDelete
  26. @Ardini Humaira wuaaaaaaa :( kesiannya.. memang sabah n sarawak xde kot domino ni..huhuhu

    ReplyDelete
  27. @Aida Omar haah.. lagi cepat n pantas dr pizza...

    ReplyDelete
  28. Sedapnya pizza..weekend ni memang kene memanjakan diri dgn makanan sedap2 ni.

    ReplyDelete
  29. @Azhafizah Md Nor sekali sekala kan fiza.. bukan selalu..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!