Wednesday, June 13, 2012

Cik Azizah's Blog Dah 1000 Like



Alhamdulilah.. tadi saja belek fan page Cik Azizah's blog sebab nak update latest entry. 
tak sangka Cik Azizah's Blog sudah menjangkau 1000 likes!




mungkin juga naik like cepat di sebabkan 
Awesome Giveaway yang di anjurkan oleh blogger shida
tq yang menjayakan giveaway ni..
pakat ramai ramai join ok!


terima kasih korang yang sudi like fan page ni.. muaahhh ketat-ketat :)
happy blogging korang ^___^


27 comments:

  1. dah lama nk like blog ni tp tak leh FB kena blocked ...huhuhu

    ReplyDelete
  2. amboi bestnye jijah...huhu. Blogger yg bagus la jijah ni. Total follower pon dah 3rbu.huuu..jelesss..

    ReplyDelete
  3. wahh banyak sungguh likers tu..

    ReplyDelete
  4. wah dah 1000 like.. aida baru je 200+ itu pun rasa nak loncat2 dah.. haha. tahniah jijah.

    ReplyDelete
  5. tahniah.... dtg singgah...=]

    ReplyDelete
  6. Wah,banyakknya like dia..tahniah.

    ReplyDelete
  7. hi..insya allah rezeki zuriat tuh ada..cuma satu my advice..jgn pk sgt dik pasal nak preggy nih..sebab akak dulu pun sgt berharap then xdapat..bila stress mmg payah nak dapat..so just chillax and alhamdullillah, bila kita chill tu, kompom akan melekat..hehehehe.
    and now akak da ade lil baby boy yang baru masuk 2months..insya allah ada rezeki tuh..

    do follow me..ada father's day giveaway..

    www.obsesikraf.blogspot.com(boleh order bunga telur yang cantek dan murah)
    www.farizahzin.blogspot.com(gugu gaga saya)

    ReplyDelete
  8. Tahniah jijah..ramai peminat ni.^__^

    ReplyDelete
  9. Tahniah fan page dah 1000 like :D hee

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..dh berkembang maju dh fb sis..GA sis shieda dh mcm pisang goreng panas..hehe..jd tumpuan...
    follower ke 3911

    ReplyDelete
  11. wah... dah ramaai.. tahniah jijah :-)

    ReplyDelete
  12. @farizah zin yeker sis.. ok sis jijah ikut advice sis.. xmo stress2 pasal baby kan..hehe :)

    ReplyDelete
  13. alhmdulillah kak jijah.. ramai pembaca setia kak jijah dan kak jijah rajin blogwalking..

    ermm, mas dah join giveaway tu :)

    ReplyDelete
  14. @fiQRamane de syg.. akak biasa2 je.. berblog pon suka2..huuu

    ReplyDelete
  15. tahniah dear!feel happy for you :)

    ReplyDelete
  16. alhamdllah jiejah..tahniah! hehe..hope shida dapat bg lebih dari itu utk jiejah dan smua sponsors ^_^

    #tp dorg like sbb blog jiejah mmg awesome!

    ReplyDelete
  17. wah ! tahniah ya tahniah ! ^^
    sye punye fan page 500 likes pun x sampai :p

    ReplyDelete
  18. @shida'R hish shida.. blog sponsor lain banyak yg awesome shida termasuk blog shida!

    ReplyDelete
  19. @AmyZana haha xpe2.. sikit2 lama2 jadi bukit

    ReplyDelete
  20. @azizah :) hmm betul tuh ! kene berusaha lebih sikit nih :)

    ReplyDelete
  21. Tahniah dear, wahhh!! dah banyak tu ;)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!