Tq Nuffnang! Akhirnya Semua BE Dah Jadi Metered

by - 3:30:00 PM




Dah sebulan Digi Broadband Internet bertahan dalam blog ni.
patut lah sejak jijah balik dari Terengganu lalu earning dia tak naik naik rupanya nak metered.




maka dengan itu kesemua tiga BE tahun 2012 ni dah metered.
dan tinggalkan iklan kempen je yang bertapak dalam blog jijah ni. hohoho

Alhamdulilah syukur dengan earning yang terkumpul.
moga ada rezeki lagi lepas ni memandangkan tak lama lagi nak puasa dan berhari raya :)

tq encik nuffnang atas kesudian memberi BE. 
len kali bagi lagi la yer.. xoxo :p





You May Also Like

20 insan comel komen

  1. tahniah dear..lama tu sebulan..hihi.

    ReplyDelete
  2. jijah rajin update blog.. mesti earning masyukkkkk kan..

    ReplyDelete
  3. blh shopping lah jijah pasni ;-)

    ReplyDelete
  4. Banyaknya dah BE tahun 2012 :D hee.

    ReplyDelete
  5. wah..rezeki itu..hihi..tahniah ye...

    ReplyDelete
  6. rara punya nuff mcm x berjalan je.sabo jelah.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..yeayy!!akhirnya..nnt ayut tlg jentik2 ye.nak bg byk. :)

    ReplyDelete
  8. @::Misz sunsWeetz:: alaaaaa... dah metered pon..dah tak masyukk..huhuhu

    ReplyDelete
  9. best bila dah jd metered ni adalah bila nak cash out..hee..

    ReplyDelete
  10. @Shakina Farhan hehe betul tu kak kina.. tunggu metered baru leh cashout.. hehe

    ReplyDelete
  11. oke la tu..masyuk je bila nak cashout..

    ntah bila nak ada BE pun xthu..sobsob =(

    ReplyDelete
  12. insyaAllah akan ade rezeki lagi..

    ReplyDelete
  13. @ecadwinkyasha alaaaaa jijah pon dah xde BE ni.. huhuhu

    ReplyDelete
  14. Alhamdllah dear :) hehee..tgu next BE plak..shida tgal dua je dari 5 BE nih ^_^

    ReplyDelete
  15. teruskan berblogging kak jijah.. hehe nuffnang sayang :))

    ReplyDelete
  16. @shida'R tu la tunggu la next BE.. tah bila nuffnang nak kasi.. haha

    ReplyDelete
  17. @fiQRa oyeahh! happy blogging syg~

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!