Tq Nuffnang! Akhirnya Semua BE Dah Jadi Metered

3:30:00 PM 20 Comments A+ a-




Dah sebulan Digi Broadband Internet bertahan dalam blog ni.
patut lah sejak jijah balik dari Terengganu lalu earning dia tak naik naik rupanya nak metered.




maka dengan itu kesemua tiga BE tahun 2012 ni dah metered.
dan tinggalkan iklan kempen je yang bertapak dalam blog jijah ni. hohoho

Alhamdulilah syukur dengan earning yang terkumpul.
moga ada rezeki lagi lepas ni memandangkan tak lama lagi nak puasa dan berhari raya :)

tq encik nuffnang atas kesudian memberi BE. 
len kali bagi lagi la yer.. xoxo :p





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

20 insan comel komen

Write insan comel komen
6/06/2012 3:34 PM delete

tahniah dear..lama tu sebulan..hihi.

Reply
avatar
Zana Adieyza
AUTHOR
6/06/2012 4:01 PM delete

jijah rajin update blog.. mesti earning masyukkkkk kan..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
6/06/2012 4:03 PM delete

blh shopping lah jijah pasni ;-)

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
6/06/2012 4:10 PM delete

Banyaknya dah BE tahun 2012 :D hee.

Reply
avatar
RiEsA
AUTHOR
6/06/2012 4:11 PM delete

wah..rezeki itu..hihi..tahniah ye...

Reply
avatar
Cikpuan rara
AUTHOR
6/06/2012 4:25 PM delete

rara punya nuff mcm x berjalan je.sabo jelah.

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
6/06/2012 4:52 PM delete

Alhamdulillah..yeayy!!akhirnya..nnt ayut tlg jentik2 ye.nak bg byk. :)

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
6/06/2012 6:22 PM delete

alhamdulillah.. =)

Reply
avatar
6/06/2012 7:16 PM delete

wow cik jijah agi byk B.E =p

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/06/2012 9:37 PM delete

@::Misz sunsWeetz:: alaaaaa... dah metered pon..dah tak masyukk..huhuhu

Reply
avatar
6/06/2012 10:17 PM delete

best bila dah jd metered ni adalah bila nak cash out..hee..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/06/2012 10:47 PM delete

@Shakina Farhan hehe betul tu kak kina.. tunggu metered baru leh cashout.. hehe

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
6/07/2012 1:08 AM delete

oke la tu..masyuk je bila nak cashout..

ntah bila nak ada BE pun xthu..sobsob =(

Reply
avatar
6/07/2012 9:45 PM delete

insyaAllah akan ade rezeki lagi..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/07/2012 9:55 PM delete

@ecadwinkyasha alaaaaa jijah pon dah xde BE ni.. huhuhu

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
6/07/2012 11:42 PM delete

Alhamdllah dear :) hehee..tgu next BE plak..shida tgal dua je dari 5 BE nih ^_^

Reply
avatar
fiQRa
AUTHOR
6/08/2012 3:08 AM delete

teruskan berblogging kak jijah.. hehe nuffnang sayang :))

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/08/2012 10:59 AM delete

@shida'R tu la tunggu la next BE.. tah bila nuffnang nak kasi.. haha

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/08/2012 10:59 AM delete

@fiQRa oyeahh! happy blogging syg~

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!