Jemput Semua Join Awesome GA Dunia Sebenar Shida

by - 3:30:00 PM




korang yang berada di zon Cik Azizah's Blog jemput join 
Awesome Giveaway Dunia Sebenar Shida.
klik banner tu terus ke blog GA.


apa yang penting syarat2 korang kena penuhi dulu kemudian korang submit link entry giveaway tu di dalam kotak yang shida sediakan di sini


gudluck semua. hadiah superb besh!! ada keronsang,shawl,topup,kain pasang boleh buat raya, dan macam macam lagi.. rugi korang tak join...
sponsor bukan main hebat! macam abg eqbal zack,lyssa secret dan lain lain lagi..


cepat join. pemenang di pilih secara random tapi yang pasti mesti salah satu hadiah korang akan dapat! yeahhh!


haaihhh rugi tak dapat nak join. hahahaha


jemput join di SANA. :)

You May Also Like

15 insan comel komen

  1. ahakz..yui pon rugi takleh join ni..haha.

    ReplyDelete
  2. cpt2 join sblm tawaran ditutup.. hihii

    ReplyDelete
  3. ayut join sudah!!hihihi
    mtk2 random.org leh pick no ku...hihihi
    *mcm ckup syarat je nk menang..huhuhu

    ReplyDelete
  4. @ayutayut InsyaAllah mesti ada lekat salah satu tu... Amin..

    ReplyDelete
  5. hehee...sponsors jgn rsau korg pon dpt smthing dr shida :) hehee~

    ReplyDelete
  6. @shida'R shida! jijah memain je.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. agak bz dgn keje skrg, tggu ada pluang nk join laa, huh...

    ReplyDelete
  8. @caliph shuriken takpe banyak masa lagi... lambat lagi due date :p

    ReplyDelete
  9. ohh jijah sponsor ke..hehhe..;p

    ptt xleh join..hihi

    ReplyDelete
  10. @Juliet_iRa~" hehe tu la pasal.. jemput join ira.

    ReplyDelete
  11. terbaekkk.. nak join ;)

    ReplyDelete
  12. GA terbaik ni.semua sponsor hebat2...

    ReplyDelete
  13. @Azhafizah[フィザ] kalau tak mesti fiza slh sorang sponsor jugak kan..hee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!