Friday, June 15, 2012

Istimewanya Wanita Part 19







SECARA lumrahnya, TUBUH MANUSIA cuma mampu MENAHAN SAKIT sehingga 45 (unit) kesakitan. 
Walaubagaimana pun, ketika bersalin, seseorang wanita itu menghadapi kesakitan pada tahap 57 (unit) kesakitan...
Ini bersamaan dengan kesakitan seperti patah 20 tulang pada masa yang sama.
Oleh itu, HARGAILAH JASA & PENGORBANAN IBU serta ISTERI ANDA..

11 comments:

  1. amin sis jijah...
    cepat2 la ada baby... :)

    ReplyDelete
  2. dahsyatnye tahap kesakitan wanita nk bersalin...terharunye dengan mak linda yang dah melahirkan linda.

    ReplyDelete
  3. sakitnya...tp kelebihan dan kekuatan seorang wanita kan.sgt istimewa!i love my mom..and respect mak-mak yg berjuang demi satu nyawa.insya Allah smga kalian mendapat perlindungan Allah.amin :)

    ReplyDelete
  4. besarnya pengorbanan isteri melahirkan anak. :)

    ReplyDelete
  5. ya Allah.. sebab tu jangan sesekali derhaka dengan mak.. tapi orang kata, if lahirkan baby boy, lagi banyak urat2 yang putus berbanding baby girl...

    ReplyDelete
  6. mmg sakit,rasa mcm dah serik tapi bila dah nampak muka baby,ilang semua sakit..

    ReplyDelete
  7. itu lah..wanita ni sbnrya kuat sngt

    ReplyDelete
  8. Sangat besar jasa dan pengorbanan Ibu kita :)

    ReplyDelete
  9. berdebar tunggu saat nak bersalin :')

    ReplyDelete
  10. kesakitan yang hanya dirasai oleh seorang ibu.So,hargailah jasa dan pengorbanan mereka melahirkan kita dan menjaga kita sampai dewasa.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!