Istimewanya Wanita Part 19

3:00:00 PM 11 Comments A+ a-







SECARA lumrahnya, TUBUH MANUSIA cuma mampu MENAHAN SAKIT sehingga 45 (unit) kesakitan. 
Walaubagaimana pun, ketika bersalin, seseorang wanita itu menghadapi kesakitan pada tahap 57 (unit) kesakitan...
Ini bersamaan dengan kesakitan seperti patah 20 tulang pada masa yang sama.
Oleh itu, HARGAILAH JASA & PENGORBANAN IBU serta ISTERI ANDA..

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
renaPuteh
AUTHOR
6/15/2012 8:45 AM delete

amin sis jijah...
cepat2 la ada baby... :)

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
6/15/2012 8:49 AM delete

dahsyatnye tahap kesakitan wanita nk bersalin...terharunye dengan mak linda yang dah melahirkan linda.

Reply
avatar
6/15/2012 8:57 AM delete

besar pengorbanan ibu ni ..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
6/15/2012 11:01 AM delete

sakitnya...tp kelebihan dan kekuatan seorang wanita kan.sgt istimewa!i love my mom..and respect mak-mak yg berjuang demi satu nyawa.insya Allah smga kalian mendapat perlindungan Allah.amin :)

Reply
avatar
6/15/2012 12:44 PM delete

besarnya pengorbanan isteri melahirkan anak. :)

Reply
avatar
fiQRa
AUTHOR
6/15/2012 2:07 PM delete

ya Allah.. sebab tu jangan sesekali derhaka dengan mak.. tapi orang kata, if lahirkan baby boy, lagi banyak urat2 yang putus berbanding baby girl...

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
6/15/2012 4:36 PM delete

mmg sakit,rasa mcm dah serik tapi bila dah nampak muka baby,ilang semua sakit..

Reply
avatar
6/15/2012 6:11 PM delete

itu lah..wanita ni sbnrya kuat sngt

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
6/15/2012 8:08 PM delete

Sangat besar jasa dan pengorbanan Ibu kita :)

Reply
avatar
6/15/2012 8:17 PM delete

berdebar tunggu saat nak bersalin :')

Reply
avatar
6/15/2012 8:55 PM delete

kesakitan yang hanya dirasai oleh seorang ibu.So,hargailah jasa dan pengorbanan mereka melahirkan kita dan menjaga kita sampai dewasa.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!