Lirik Lagu Indah Dewi Pertiwi- Cinta Setengah Mati

by - 5:00:00 PM


suria.fm suka putarkan lagu baru baru kan..
first time dengar lagu ni kat Suria.fm memang jijah dah jatuh cinta dengan liriknya.
best sungguh!
begitu la jijah harapkan cinta setengah mati buat suami tercinta. 
takut sangat akan kehilangan si dia..
apa-apa pun jijah sanggup lakukan demi suami tercinta. InsyaAllah -_-"
moga Allah meredhai :)




setiap hari ku bayangkan
setengah mati ku korbankan
apa pun akan ku lakukan
demi kamu (demi kamu)

setiap hari ku harapkan
setengah mati ku korbankan
apa pun akan ku berikan
demi kamu demi kamu

reff:
sya la la la lai la la la la lai
seribu kali ku mati ku rela tuk dirimu
sya la la la lai la la la la lai
sekali pun ku takut kan kehilanganmu

setiap hari ku bayangkan
setengah mati ku korbankan
apa pun akan ku lakukan
demi kamu demi kamu

repeat reff [4x]

setiap hari ku bayangkan
setengah mati ku korbankan
apa pun akan ku lakukan
demi kamu (demi kamu)


Cinta Setengah Mati- Indah Dewi Pertiwi


You May Also Like

26 insan comel komen

  1. Ni lagu dari drama Nada cinta..mmg best..

    ReplyDelete
  2. ooo..lgu ni..lagu sedap..suara mcm ngn apa g..cik jah nyanyi lg sedap apa..tapi apa pun mmg bleh layan gk la lagu ni..

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


    http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

    ReplyDelete
  4. hihihi..romantik gitu...semoga baik-baik je ye jijah.setiap hari kena makin sayang tau jijah kat mr navy shafiq tu.hahaha :)

    ReplyDelete
  5. rozie pun 1st time dengar lagu ni terus jatuh cinta..

    ReplyDelete
  6. cinta mmg penguat ksh dn syg..

    nak ngis la plak tetiba :(

    ReplyDelete
  7. wah..romantik ye cik jijah......

    ReplyDelete
  8. suka lagu ni sebab nada die..
    memule mcm kelaka..tapi lama2 bes

    ReplyDelete
  9. @Azzah jijah tak tgk nada cinta. tu yg tak tau tu..hee

    ReplyDelete
  10. @Nooryup.. boleh layan lagu ni..

    ReplyDelete
  11. @ayutsetiap jam sayang dia ayut..hehe :P

    ReplyDelete
  12. @~MiZz Atie ZieYa~ hehe teringatkan abg gini la gayanya..hee

    ReplyDelete
  13. @cik najihah betul2.. intro dia kelakar..hee

    ReplyDelete
  14. Best lagu ni. hee. Tak pernah dengar pun dalam Nada Cinta sebelum ni. Lagu Indah Dewi Pertiwi ni banyak yang best2 :D

    ReplyDelete
  15. dni lom penah dengar lagi.. jap nak dengar :D

    ReplyDelete
  16. lirik dia best kan jijah..mestilah cinta setengah mati pada suami kan^__^

    ReplyDelete
  17. moga hubby jijah baik2 saja.. :)

    ReplyDelete
  18. kak jijah rindukan suami yer.. ermm, lagu ni best.. mas doakan hubungan kak jijah dan suami, sampai ke syurga, amin ;')

    ReplyDelete
  19. xpenah lg dgr lagu ni.. huhu

    ReplyDelete
  20. @aisya buka video tu..best tau! tengah hot sekarang ni..

    ReplyDelete
  21. hye jijah..cantekk blog nie..mari la jd kwn sy..http://catatanhanumhanahakim.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. @Hanum_Hana tq singgah sini yer.. nanti jijah melawat sana..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!