Lirik Lagu Indah Dewi Pertiwi- Cinta Setengah Mati

5:00:00 PM 26 Comments A+ a-


suria.fm suka putarkan lagu baru baru kan..
first time dengar lagu ni kat Suria.fm memang jijah dah jatuh cinta dengan liriknya.
best sungguh!
begitu la jijah harapkan cinta setengah mati buat suami tercinta. 
takut sangat akan kehilangan si dia..
apa-apa pun jijah sanggup lakukan demi suami tercinta. InsyaAllah -_-"
moga Allah meredhai :)




setiap hari ku bayangkan
setengah mati ku korbankan
apa pun akan ku lakukan
demi kamu (demi kamu)

setiap hari ku harapkan
setengah mati ku korbankan
apa pun akan ku berikan
demi kamu demi kamu

reff:
sya la la la lai la la la la lai
seribu kali ku mati ku rela tuk dirimu
sya la la la lai la la la la lai
sekali pun ku takut kan kehilanganmu

setiap hari ku bayangkan
setengah mati ku korbankan
apa pun akan ku lakukan
demi kamu demi kamu

repeat reff [4x]

setiap hari ku bayangkan
setengah mati ku korbankan
apa pun akan ku lakukan
demi kamu (demi kamu)


Cinta Setengah Mati- Indah Dewi Pertiwi


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

26 insan comel komen

Write insan comel komen
Azzah
AUTHOR
6/15/2012 5:18 PM delete

Ni lagu dari drama Nada cinta..mmg best..

Reply
avatar
Noor
AUTHOR
6/15/2012 5:19 PM delete

ooo..lgu ni..lagu sedap..suara mcm ngn apa g..cik jah nyanyi lg sedap apa..tapi apa pun mmg bleh layan gk la lagu ni..

Reply
avatar
En. Beyazid
AUTHOR
6/15/2012 5:22 PM delete

Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
6/15/2012 5:27 PM delete

hihihi..romantik gitu...semoga baik-baik je ye jijah.setiap hari kena makin sayang tau jijah kat mr navy shafiq tu.hahaha :)

Reply
avatar
pena rozie
AUTHOR
6/15/2012 5:30 PM delete

rozie pun 1st time dengar lagu ni terus jatuh cinta..

Reply
avatar
6/15/2012 5:36 PM delete

cinta mmg penguat ksh dn syg..

nak ngis la plak tetiba :(

Reply
avatar
6/15/2012 5:55 PM delete

wah..romantik ye cik jijah......

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
6/15/2012 5:56 PM delete

suka lagu ni sebab nada die..
memule mcm kelaka..tapi lama2 bes

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/15/2012 6:47 PM delete

@Azzah jijah tak tgk nada cinta. tu yg tak tau tu..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/15/2012 6:47 PM delete

@Nooryup.. boleh layan lagu ni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/15/2012 6:48 PM delete

@ayutsetiap jam sayang dia ayut..hehe :P

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/15/2012 6:49 PM delete

@pena rozie lagu dia simple tapi best!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/15/2012 6:49 PM delete

@CINTA UNTUK KITA nape ni yang.. tak mo nagis2 k..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/15/2012 6:50 PM delete

@~MiZz Atie ZieYa~ hehe teringatkan abg gini la gayanya..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/15/2012 6:50 PM delete

@cik najihah betul2.. intro dia kelakar..hee

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
6/15/2012 8:07 PM delete

Best lagu ni. hee. Tak pernah dengar pun dalam Nada Cinta sebelum ni. Lagu Indah Dewi Pertiwi ni banyak yang best2 :D

Reply
avatar
6/15/2012 8:18 PM delete

dni lom penah dengar lagi.. jap nak dengar :D

Reply
avatar
6/15/2012 8:53 PM delete

lirik dia best kan jijah..mestilah cinta setengah mati pada suami kan^__^

Reply
avatar
Aida Omar
AUTHOR
6/15/2012 10:17 PM delete

moga hubby jijah baik2 saja.. :)

Reply
avatar
fiQRa
AUTHOR
6/15/2012 11:06 PM delete

kak jijah rindukan suami yer.. ermm, lagu ni best.. mas doakan hubungan kak jijah dan suami, sampai ke syurga, amin ;')

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
6/16/2012 3:04 PM delete

xpenah lg dgr lagu ni.. huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/27/2012 7:26 PM delete

@aisya buka video tu..best tau! tengah hot sekarang ni..

Reply
avatar
Hanum_Hana
AUTHOR
10/25/2012 11:05 AM delete

hye jijah..cantekk blog nie..mari la jd kwn sy..http://catatanhanumhanahakim.blogspot.com

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/25/2012 5:31 PM delete

@Hanum_Hana tq singgah sini yer.. nanti jijah melawat sana..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!