Dah Nama Pun Sailorman.. Belayar Lagi Lah...

by - 9:22:00 PM


Baru je selesai hantar suami kat kapal..
Hari ni encik navy belayar kembali setelah 11 hari tinggal di darat...
Masa 11 hari yang ada di manfaatkan bersama-sama..

Tapi bila saat berpisah dengan encik suami sebak pula rasa hati...
Berkali-kali kata kat dia jangan pergi... giler kan jijah... 
sebelum mengandung ok jer...ni bila mengandung makin sensitif pula bila suami belayar..huhuhu

Kali ni tak tahu pergi berapa lama.. harap tak lama lah..
Sebab cadang nak balik semenanjung sama-sama pertengahan bulan ni.. harap-harap dapat cuti.. Amin..



suami kat tempat dia belayar :D



Selamat Kau Pergi... Selamat Kembali -_-"


You May Also Like

32 insan comel komen

  1. Sama - sama doakan keselamatan encik yea ^ ^

    ReplyDelete
  2. Amin. Semoga dpt pulang semenanjung sama-sama nanti. :D

    ReplyDelete
  3. Wah! Macam tahu-tahu aje saya sedang baca novel tentang suami yang kerjanya jadi pramugara dan isteri pula sedang mengandung. :3

    ReplyDelete
  4. alalala. kak jijah nih comel tau.

    btw, aqk ada prnh post gambar time aqk pregnant tak? nak tgk ! msti comel :D

    ReplyDelete
  5. jijah jaga diri and baby okay :)

    ReplyDelete
  6. tabah ye jijah. baby kan ada teman. :)

    ReplyDelete
  7. alaa.. jangan sedih2 ye jijah.. be happy.. :)

    ReplyDelete
  8. akak, tajuk akak tu sekali pandang mcm sailormoon dah.. terkejut sy tau.. haha

    ReplyDelete
  9. keciannye..pon penah rs dirtinggalkan jugak sbb husband keje dgn TUDM...

    tp jgn tacing2....nnti bb pon tacing jugak....hihihi....sabar yea...cuma yg mampu dibuat, berdoa je la ye...

    ReplyDelete
  10. nk buat cam ne abg popeye mmg slalu kena tinggal cik olive

    ReplyDelete
  11. Amin.ibu preggy mmg cm tu.heee

    ReplyDelete
  12. @Faridzuan huhuhu mesti sedih citer tu kan..

    ReplyDelete
  13. @cik chinta harap2 cepat balik.. padahal baru pergi ni.hee

    ReplyDelete
  14. @♥ hudahassan ♥ ada la yunk.. tapi perot tak nampak sgt pon..

    ReplyDelete
  15. @Nurul Nadila baik dilla.. jijah jaga baby baik2..

    ReplyDelete
  16. @Chic Na iyer.. peneman jijah ada baby tapi kalau baby dapat tendang2 mamanya kan lagi best! huhuhu

    ReplyDelete
  17. @aisya hehe tak lah... kang akak tersilap tulis lagi malu...ngee

    ReplyDelete
  18. @lady butterfly baiklah sis.. jijah doakan kesejahteraan suami semasa belayar..

    ReplyDelete
  19. @eimasedihnyaaaaaaaa.... popoyer the sailorman...huuu

    ReplyDelete
  20. @Cik Puan Rara itulah kak rara.. sensitif bukan main lagi..

    ReplyDelete
  21. in shaa ALLAH :)
    jijah jaga diri ye

    * cantik la pic tu..burung2 berterbangan :)

    ReplyDelete
  22. sama mcam sepupu.sepupu di langkawi.. isterinya di perak..PJJ

    ReplyDelete
  23. @QasehnyaRania yup.. cantik kan.. tempat yg suami jijah belayar ni banyak burung berterbangan.. jinak sgt..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!