Tuesday, April 23, 2013

Terima Sudah Cek Nuffnang Ke Empat


Actually dah lama terima cek ni sebenarnya..
tapi di sebabkan jijah baru balik semenanjung..
jadi baru dapat publish entry dan tunaikan cek tersebut...
Syukur Alhamdulilah dengan rezeki ini... :)




simpan lama-lama jadi bukit.. hasilnya seperti di atas :)
tq nuffnang kerana memberikan kepercayaan ini... 
sudi lah bagi CPUV/ BE lagi... hehee ^____^





23 comments:

  1. rezeki baby jijah la tuh....best !!

    ReplyDelete
  2. wah best best. i pun ingat nak cashout jugak kali ke 3 end of this month. tp syg pulak mcm nak kumpul banyak sikit

    ReplyDelete
  3. best. Jijh kn ajr ni cane nk dpt byk gni

    ReplyDelete
  4. @Zura Lee Alhamdulilah kak.. mmg utk baby :)

    ReplyDelete
  5. @cha itulah nak naik earning balik payah gak tu..hikhik

    ReplyDelete
  6. @cik chinta hahaha lama ni jijah simpan yunk..

    ReplyDelete
  7. sy kumpul dr thun 2008, baru skrg boleh cash out kak jijah.. haha.. tu pun cukup2 makan je nk cash out.. haha!

    ReplyDelete
  8. dh kali ke 4...tahniah jijah... :)

    ReplyDelete
  9. @aisya xpe sabar yer yunk.. sbb tu iklan biasa kan..tu yg earning xnaik banyak..

    ReplyDelete
  10. rezeki jijah..alhamdulillah..cukup banyak tu :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!