Terima Sudah Cek Nuffnang Ke Empat

2:00:00 PM 23 Comments A+ a-


Actually dah lama terima cek ni sebenarnya..
tapi di sebabkan jijah baru balik semenanjung..
jadi baru dapat publish entry dan tunaikan cek tersebut...
Syukur Alhamdulilah dengan rezeki ini... :)




simpan lama-lama jadi bukit.. hasilnya seperti di atas :)
tq nuffnang kerana memberikan kepercayaan ini... 
sudi lah bagi CPUV/ BE lagi... hehee ^____^





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

23 insan comel komen

Write insan comel komen
Zura Lee
AUTHOR
4/23/2013 2:23 PM delete

rezeki baby jijah la tuh....best !!

Reply
avatar
cha
AUTHOR
4/23/2013 2:27 PM delete

wah best best. i pun ingat nak cashout jugak kali ke 3 end of this month. tp syg pulak mcm nak kumpul banyak sikit

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
4/23/2013 3:27 PM delete

best. Jijh kn ajr ni cane nk dpt byk gni

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
4/23/2013 4:36 PM delete

yeah boleh beli barang baby

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/23/2013 5:13 PM delete

@Zura Lee Alhamdulilah kak.. mmg utk baby :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/23/2013 5:15 PM delete

@cha itulah nak naik earning balik payah gak tu..hikhik

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/23/2013 5:16 PM delete

@cik chinta hahaha lama ni jijah simpan yunk..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/23/2013 5:21 PM delete

@Mrs Velentine yey boleh sangat tu..syukur!

Reply
avatar
4/23/2013 8:29 PM delete

berghhh berapa untung tu?..

Reply
avatar
marniey zul
AUTHOR
4/23/2013 9:31 PM delete

wah, congrats kak. :D

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
4/24/2013 9:32 AM delete

sy kumpul dr thun 2008, baru skrg boleh cash out kak jijah.. haha.. tu pun cukup2 makan je nk cash out.. haha!

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
4/24/2013 10:59 AM delete

dh kali ke 4...tahniah jijah... :)

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
4/26/2013 4:02 AM delete

alhamdllah rezeki jiejah :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/26/2013 1:44 PM delete

@Eca Dwinky Asha entah la eca.. xkira pula..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/26/2013 1:46 PM delete

@aisya xpe sabar yer yunk.. sbb tu iklan biasa kan..tu yg earning xnaik banyak..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/26/2013 1:46 PM delete

@ayuthehe alhamdulilah ayut!

Reply
avatar
4/27/2013 3:27 PM delete

rezeki jijah..alhamdulillah..cukup banyak tu :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
4/28/2013 7:20 PM delete

@Azhafizah Md Nor lama dah menyimpan ni yunk..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!