Friday, August 2, 2013

Kad Raya : Blogger CCI, Blogger Intan Berlian & Blogger Yui


Alhamdulilah 3 lagi kad raya dari blogger sampai. happy sangat dapat kad raya. boleh simpan buat kenangan.. hihihi



kad raya ni dari kak CCI. pakar doodle yang comel tu. comel sangat design doodle satu family kad raya ni tau. geram! kalau nak duit raya kena datang ke Manjung. InsyaAllah kalau jijah sampai lumut. hehe meh terjah blog kak CCI :) banyak doodle comel-comel kat sana.





kalau kak ina intan berlian ni mesti la korang kenal kan. ahkak yang femes dengan anak yang cerdik macam alisha dan aqilah. untung sangat kak ina. dan lagi kak ina tak lokek kongsi petua/ tips macamaner nak ajar perkembangan anak-anak. bookmarks special dan pencil case Noor Arfa Batik dari kak ina. klik sini blog kak ina intan berlian.. tq kak :)


dan kad raya terakhir dalam entry ini datangnya dari blogger yui. selalu kalau yui mesti kad raya Ar Rahnu kali ni KOWAMAS pula. hehe  blogger yui yang sayang sangat pada kucing. dalam kad raya tu yui kata tak sabar nak tengok baby jijah. amboi... jijah lagi tak sabar nak tengok baby sendiri tau.. hahaha tunggu tiba masa dia akan keluar juga. doakan jijah dan baby sihat dan selamat yer.. hehe :)
blog yui klik sini.. 

tq pada yang sudi beri jijah kad raya. ribuan terima kasih di ucapkan. moga panjang umur jijah bersama kalian di alam maya ni. dari saat ni bila-bila masa jijah akan bersalin. jijah mohon maaf pada semua pembaca blog ni, stalker mahupun silent rider doakan jijah bersalin kan baby dengan mudah dan selamat. andai ada terlanjur bicara, tersilap kata. ampun maaf di pinta. 


salam sayang dari jijah. xoxo




22 comments:

  1. Wah banyaknya dapat kad raya. Dija tahun ni satu pun tak ade kad raya hee jijah semoga semuenye dipermudahkan ya, nanti dah dapat baby update blog letak gambar baby ya :)

    ReplyDelete
  2. Seronokkkkk dapat kad raya ;D

    ReplyDelete
  3. bookmark kita sama..hihi.. dpt jugak.. baik hati ina tu kan.. ;)

    ReplyDelete
  4. @khadijah InsyaAllah kalau berkesempatan..hehe

    ReplyDelete
  5. @Deqla Manjew haah deqla.. semua di baginya..hee

    ReplyDelete
  6. best,jijah..dpt kad raya..hehe..

    ReplyDelete
  7. @IbuNoey hehe daripada blogger semua ni..

    ReplyDelete
  8. tahun ni i tak dpt lg kad raya. rare la kalau dpt haha

    ReplyDelete
  9. Budaya kirim kad raya ni semakin pudar..
    seronokkan dapat kad raya...

    ReplyDelete
  10. wah, banyaknyaa dapat kad raya. sha dapat satu jee. huhu

    ReplyDelete
  11. :) dpt lg kad raya...bestkan dpt kad..mcm ad je org ingt kat kita ;p

    ReplyDelete
  12. sy pun tak sabar nk tengok baby kak jijah. hehe

    ReplyDelete
  13. @aisya hahaha jangan excited sgt! ngee tunggu~~

    ReplyDelete
  14. alahmdulillah dah dapat..

    selamat hari raya jijah..

    maaf salah silap yer..

    ReplyDelete
  15. @IntaNBerliaN selamat hari raya kak.. maaf zahir batin yer..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!