Kad Raya : Blogger CCI, Blogger Intan Berlian & Blogger Yui

2:00:00 PM 22 Comments A+ a-


Alhamdulilah 3 lagi kad raya dari blogger sampai. happy sangat dapat kad raya. boleh simpan buat kenangan.. hihihi



kad raya ni dari kak CCI. pakar doodle yang comel tu. comel sangat design doodle satu family kad raya ni tau. geram! kalau nak duit raya kena datang ke Manjung. InsyaAllah kalau jijah sampai lumut. hehe meh terjah blog kak CCI :) banyak doodle comel-comel kat sana.





kalau kak ina intan berlian ni mesti la korang kenal kan. ahkak yang femes dengan anak yang cerdik macam alisha dan aqilah. untung sangat kak ina. dan lagi kak ina tak lokek kongsi petua/ tips macamaner nak ajar perkembangan anak-anak. bookmarks special dan pencil case Noor Arfa Batik dari kak ina. klik sini blog kak ina intan berlian.. tq kak :)


dan kad raya terakhir dalam entry ini datangnya dari blogger yui. selalu kalau yui mesti kad raya Ar Rahnu kali ni KOWAMAS pula. hehe  blogger yui yang sayang sangat pada kucing. dalam kad raya tu yui kata tak sabar nak tengok baby jijah. amboi... jijah lagi tak sabar nak tengok baby sendiri tau.. hahaha tunggu tiba masa dia akan keluar juga. doakan jijah dan baby sihat dan selamat yer.. hehe :)
blog yui klik sini.. 

tq pada yang sudi beri jijah kad raya. ribuan terima kasih di ucapkan. moga panjang umur jijah bersama kalian di alam maya ni. dari saat ni bila-bila masa jijah akan bersalin. jijah mohon maaf pada semua pembaca blog ni, stalker mahupun silent rider doakan jijah bersalin kan baby dengan mudah dan selamat. andai ada terlanjur bicara, tersilap kata. ampun maaf di pinta. 


salam sayang dari jijah. xoxo




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

22 insan comel komen

Write insan comel komen
khadijah
AUTHOR
8/02/2013 2:04 PM delete

Wah banyaknya dapat kad raya. Dija tahun ni satu pun tak ade kad raya hee jijah semoga semuenye dipermudahkan ya, nanti dah dapat baby update blog letak gambar baby ya :)

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
8/02/2013 2:37 PM delete

Seronokkkkk dapat kad raya ;D

Reply
avatar
Deqla Manjew
AUTHOR
8/02/2013 3:23 PM delete

bookmark kita sama..hihi.. dpt jugak.. baik hati ina tu kan.. ;)

Reply
avatar
8/02/2013 3:35 PM delete

amiinn..

byk dpt kad raya..hihih

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/02/2013 4:18 PM delete

@khadijah InsyaAllah kalau berkesempatan..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/02/2013 4:20 PM delete

@Deqla Manjew haah deqla.. semua di baginya..hee

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
8/02/2013 4:41 PM delete

best,jijah..dpt kad raya..hehe..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/02/2013 6:44 PM delete

@IbuNoey hehe daripada blogger semua ni..

Reply
avatar
cha
AUTHOR
8/03/2013 4:48 AM delete

tahun ni i tak dpt lg kad raya. rare la kalau dpt haha

Reply
avatar
fuzamusa
AUTHOR
8/03/2013 5:46 AM delete

Budaya kirim kad raya ni semakin pudar..
seronokkan dapat kad raya...

Reply
avatar
8/03/2013 9:57 AM delete

wah, banyaknyaa dapat kad raya. sha dapat satu jee. huhu

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
8/03/2013 11:54 PM delete

:) dpt lg kad raya...bestkan dpt kad..mcm ad je org ingt kat kita ;p

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/04/2013 12:15 AM delete

@ayut seronok sgt ayut!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/04/2013 12:16 AM delete

@ayut seronok sgt ayut!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/04/2013 12:18 AM delete

@ayut seronok kan ayut :)

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
8/04/2013 8:07 AM delete

sy pun tak sabar nk tengok baby kak jijah. hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/04/2013 11:59 AM delete

@aisya hahaha jangan excited sgt! ngee tunggu~~

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
8/05/2013 9:47 AM delete

alahmdulillah dah dapat..

selamat hari raya jijah..

maaf salah silap yer..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/05/2013 1:47 PM delete

@IntaNBerliaN selamat hari raya kak.. maaf zahir batin yer..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!