Kisah Raya

10:22:00 PM 14 Comments A+ a-


Beraya tanpa suami di sisi sangat tidak seronok bukan?? huuu
orang lain semua bergambar bersama suami.. dapat cium tangan suami di pagi raya... tapi jijah??
sedih tak terkata.. 
tapi nak buat camner tugas dia demi negara.. -_-"
tah apa kabar la suami jijah di Sabah tu..


masa ni siap-siap nak beraya pertama di kampung ayah Segamat dan mak Tangkak kat Johor.. 
balik hari je dari Port Dickson-Tangkak-Segamat.
seronok dapat jumpa saudara mara...setahun sekali kot dapat jumpa...
tapi balik PD pon dah 12malam...flat terus! hahaha



mak buyung ni tetap kuat berjalan walaupun tengah sarat 9bulan..
nasib tak beranak tengah jalan... tak pasal-pasal jadi anak JDT..hehe
Alhamdulilah walaupun mama bawa anakanda ke hulu hilir, makan macam-macam tapi anakanda tetap aktif.. syukur :) harap tak susah nak jaga kamu wahai anak.. ^___^

raya kedua tak kemana-mana.. ada rumah ada masa blogging ni..weee~~

Selamat Hari Raya semuaaaaaa >___<



p/s: kawan baik jijah, Hiza dah bersalin malam raya.. beza 3minggu dari due date jijah..jeles tengok baby raya..
kadang-kadang tak sabar nak jumpa anak sendiri! hehehe

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
dilaella Ella
AUTHOR
8/09/2013 4:11 PM delete

selamat hari raya :)

Reply
avatar
Fiqah
AUTHOR
8/09/2013 10:27 PM delete

Selamat hari raya jijah..suami saya pun keje..tp saya dpt la cium tangan dia sblm dia pegi keje...tp xdpt bergambar pun..

Reply
avatar
8/10/2013 8:11 PM delete

COMEYNYE MAK BUYUNG NI ^_^

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/10/2013 10:23 PM delete

@Fiqah ok la tu dapat gak la jumpa suami..huuu selamat hari raya yer..

Reply
avatar
8/11/2013 9:57 AM delete

selamat hari raya kak jijah! tak lama dah tu due date dia. semoga semuanya lancar kak! tak sabar nk tgk muka bbby akk. hee :D

Reply
avatar
Cik Chokie
AUTHOR
8/11/2013 10:55 AM delete

Comelnya kak jijah pakai baju baru. insyaallah 31 ogos. impian akak kan ? Hihi ehh alaaa jadi la anak JDT kan best mija ada geng. kihkihkih

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/11/2013 1:21 PM delete

@sha (chirp chirp) sabar yer dik.. t dah bersalin akak publish kat sini..heee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/11/2013 1:22 PM delete

@Cik Chokie tak dapat jadi anak JDT pon..haha nak anak nogori...

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
8/14/2013 9:39 AM delete

larat jugak kak jijah ye..hebat betul kak jijah dan baby ni. hehe

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
8/14/2013 10:01 AM delete

wahhh...besaq dah perot ko kan..hehe
semoga dipermudahkan ehhh..

salam aidilfitri
=)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/14/2013 3:34 PM delete

@aisya hehe larat xlarat nak raya punya pasal.. hikhik

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/14/2013 3:35 PM delete

@AYuNG besar sangat dah.. hikhik.. selamat hari raya yunk..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!