Kisah Raya

by - 10:22:00 PM


Beraya tanpa suami di sisi sangat tidak seronok bukan?? huuu
orang lain semua bergambar bersama suami.. dapat cium tangan suami di pagi raya... tapi jijah??
sedih tak terkata.. 
tapi nak buat camner tugas dia demi negara.. -_-"
tah apa kabar la suami jijah di Sabah tu..


masa ni siap-siap nak beraya pertama di kampung ayah Segamat dan mak Tangkak kat Johor.. 
balik hari je dari Port Dickson-Tangkak-Segamat.
seronok dapat jumpa saudara mara...setahun sekali kot dapat jumpa...
tapi balik PD pon dah 12malam...flat terus! hahaha



mak buyung ni tetap kuat berjalan walaupun tengah sarat 9bulan..
nasib tak beranak tengah jalan... tak pasal-pasal jadi anak JDT..hehe
Alhamdulilah walaupun mama bawa anakanda ke hulu hilir, makan macam-macam tapi anakanda tetap aktif.. syukur :) harap tak susah nak jaga kamu wahai anak.. ^___^

raya kedua tak kemana-mana.. ada rumah ada masa blogging ni..weee~~

Selamat Hari Raya semuaaaaaa >___<



p/s: kawan baik jijah, Hiza dah bersalin malam raya.. beza 3minggu dari due date jijah..jeles tengok baby raya..
kadang-kadang tak sabar nak jumpa anak sendiri! hehehe

You May Also Like

14 insan comel komen

  1. Selamat hari raya jijah..suami saya pun keje..tp saya dpt la cium tangan dia sblm dia pegi keje...tp xdpt bergambar pun..

    ReplyDelete
  2. @Fiqah ok la tu dapat gak la jumpa suami..huuu selamat hari raya yer..

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya kak jijah! tak lama dah tu due date dia. semoga semuanya lancar kak! tak sabar nk tgk muka bbby akk. hee :D

    ReplyDelete
  4. Comelnya kak jijah pakai baju baru. insyaallah 31 ogos. impian akak kan ? Hihi ehh alaaa jadi la anak JDT kan best mija ada geng. kihkihkih

    ReplyDelete
  5. @sha (chirp chirp) sabar yer dik.. t dah bersalin akak publish kat sini..heee

    ReplyDelete
  6. @Cik Chokie tak dapat jadi anak JDT pon..haha nak anak nogori...

    ReplyDelete
  7. larat jugak kak jijah ye..hebat betul kak jijah dan baby ni. hehe

    ReplyDelete
  8. wahhh...besaq dah perot ko kan..hehe
    semoga dipermudahkan ehhh..

    salam aidilfitri
    =)

    ReplyDelete
  9. @aisya hehe larat xlarat nak raya punya pasal.. hikhik

    ReplyDelete
  10. @AYuNG besar sangat dah.. hikhik.. selamat hari raya yunk..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!