Monday, August 12, 2013

Salam Aidilfitri.. Ampun Maaf Di Pinta




Di kesempatan ini jijah ingin mengucapkan 
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin..

jijah mohon maaf kepada semua pembaca setia blog jijah,stalker mahupun silent rider jika penulisan jijah dalam blog ni ada menguris hati kalian...
memandangkan jijah dah cukup bulan.. 
menghitung hari untuk kelahiran anak pertama 
maka mohon kalian doakan jijah sihat, selamat dan kuat untuk mengharungi proses bersalin. 
moga Allah permudahkan urusan jijah nanti. insyaAllah Amin...

Ampun Maaf di pinta dari cik azizah's blog dan fb azizah green line
sayang kalian semua >____<


moga kita dapat bertemu lagi lepas raya nanti..
kalau jijah tak bersalin lagi la.. hehe :)
muaahhhh xoxo


25 comments:

  1. slmt hari raya dear..

    mohon maaf juga andai ada salah silap..

    insyaALLAH nanti p PD.. kalau ada ksmpatan leh jenguk jijah =)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ,
    selamat hari raya kak jijah :')

    dah lame tak terjah blog akak ,

    semogaa aidilfitri tahun nieyy penuh bermaknaa untuk akk n sekeluarga :)

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya kak jijah ;D

    ReplyDelete
  4. selmaat hari raya dear..amin..moga semua ye selamat tau jijah..ayut pon minta maaf jugak slh silap..terkasar bahasa..minta halala semua yer :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya juga,jijah..mohon ampun kalau ada salah dan silap..;)

    ReplyDelete
  6. semoga mudah2 je jijah .. jgn jd cam fahim sudah esok nk raya die sama sebuk die keluar jugak...

    selamat hari raya jijah maaf zahir batin

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya dan semoga semuanya dipermudahkan ye.. :)

    ReplyDelete
  8. Hai.. selamat menyambut hari raya Aidilfitri yang bakal tiba tak lama lagi.. sebelum tu, ayuhlah kita sama2 manfaatkan hari terakhir puasa ini. ^_^. May Allah bless u always sis. Amin

    ReplyDelete
  9. kak jijah due berapa hb?

    samalah kak jijah.. minta maaf kalau ade komen2 yg buat kak jijah kecik hati, terkasar bahasa ke dan yg sewaktu dgnnya lah.. 0-0 ye? =)

    dan semoga semuanya dipermudahkan buat kak jijah dan baby..

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya puan jijah.. heee :) Semoga dipermudah proses bersalin..

    ReplyDelete
  11. Salam blogger hebat! Jom join http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html Salam Aidilfitri.:)

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya maaf zahir batin jijah syg.. semoga bergembira di hari raya.. =)

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya
    maaf zahir batin dari Dilla jugak :)

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya mommy to be..take care ye. Semoga dipermudahkan kelahiran baby nanti :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah....semoga selamat semuanya...
    Take Care...
    Selamat Hari Raya...

    ReplyDelete
  16. selamat hri raya aidilfitri. tunggu hari da ? insya-Allah smoga Allah permudahkan proses kelahiran baby kak jijah. jgn lupa share gmbr baby nnt ya =D

    ReplyDelete
  17. @syahirah yer syg..tunggu hari je ni.. nnt kalau berkesempatan akak share yer..hee

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya jijah n hubby :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!