Salam Aidilfitri.. Ampun Maaf Di Pinta

12:00:00 PM 25 Comments A+ a-




Di kesempatan ini jijah ingin mengucapkan 
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin..

jijah mohon maaf kepada semua pembaca setia blog jijah,stalker mahupun silent rider jika penulisan jijah dalam blog ni ada menguris hati kalian...
memandangkan jijah dah cukup bulan.. 
menghitung hari untuk kelahiran anak pertama 
maka mohon kalian doakan jijah sihat, selamat dan kuat untuk mengharungi proses bersalin. 
moga Allah permudahkan urusan jijah nanti. insyaAllah Amin...

Ampun Maaf di pinta dari cik azizah's blog dan fb azizah green line
sayang kalian semua >____<


moga kita dapat bertemu lagi lepas raya nanti..
kalau jijah tak bersalin lagi la.. hehe :)
muaahhhh xoxo


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

25 insan comel komen

Write insan comel komen
8/06/2013 12:14 PM delete

slmt hari raya dear..

mohon maaf juga andai ada salah silap..

insyaALLAH nanti p PD.. kalau ada ksmpatan leh jenguk jijah =)

Reply
avatar
cik kiera
AUTHOR
8/06/2013 12:15 PM delete

Assalamualaikum ,
selamat hari raya kak jijah :')

dah lame tak terjah blog akak ,

semogaa aidilfitri tahun nieyy penuh bermaknaa untuk akk n sekeluarga :)

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
8/06/2013 12:22 PM delete

Selamat Hari Raya kak jijah ;D

Reply
avatar
cplud miera
AUTHOR
8/06/2013 12:42 PM delete

Salam lebaran jijah :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
8/06/2013 1:01 PM delete

selmaat hari raya dear..amin..moga semua ye selamat tau jijah..ayut pon minta maaf jugak slh silap..terkasar bahasa..minta halala semua yer :)

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
8/06/2013 1:43 PM delete

selamat hari raya juga,jijah..mohon ampun kalau ada salah dan silap..;)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
8/06/2013 3:45 PM delete

semoga mudah2 je jijah .. jgn jd cam fahim sudah esok nk raya die sama sebuk die keluar jugak...

selamat hari raya jijah maaf zahir batin

Reply
avatar
8/06/2013 11:15 PM delete

selamat hari raya dan semoga semuanya dipermudahkan ye.. :)

Reply
avatar
Neijie Kiut
AUTHOR
8/07/2013 12:27 AM delete

Hai.. selamat menyambut hari raya Aidilfitri yang bakal tiba tak lama lagi.. sebelum tu, ayuhlah kita sama2 manfaatkan hari terakhir puasa ini. ^_^. May Allah bless u always sis. Amin

Reply
avatar
8/07/2013 1:49 AM delete

salam aidilfitri dr saya.

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
8/07/2013 8:02 AM delete

kak jijah due berapa hb?

samalah kak jijah.. minta maaf kalau ade komen2 yg buat kak jijah kecik hati, terkasar bahasa ke dan yg sewaktu dgnnya lah.. 0-0 ye? =)

dan semoga semuanya dipermudahkan buat kak jijah dan baby..

Reply
avatar
Eza Boom Boom
AUTHOR
8/07/2013 9:16 AM delete

Selamat hari raya puan jijah.. heee :) Semoga dipermudah proses bersalin..

Reply
avatar
8/07/2013 9:37 AM delete

Salam blogger hebat! Jom join http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html Salam Aidilfitri.:)

Reply
avatar
Deqla Manjew
AUTHOR
8/07/2013 9:48 AM delete

selamat hari raya maaf zahir batin jijah syg.. semoga bergembira di hari raya.. =)

Reply
avatar
Nurul Nadila
AUTHOR
8/07/2013 1:32 PM delete

selamat hari raya
maaf zahir batin dari Dilla jugak :)

Reply
avatar
Pykaa Pdott
AUTHOR
8/07/2013 4:21 PM delete

Selamat hari raya sis ;)

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
8/11/2013 12:45 AM delete

selamat hari raya mommy to be..take care ye. Semoga dipermudahkan kelahiran baby nanti :)

Reply
avatar
8/11/2013 10:16 PM delete

selamat hari raya...

Reply
avatar
8/12/2013 10:29 AM delete

Tahniah....semoga selamat semuanya...
Take Care...
Selamat Hari Raya...

Reply
avatar
syahirah
AUTHOR
8/12/2013 10:35 AM delete

selamat hri raya aidilfitri. tunggu hari da ? insya-Allah smoga Allah permudahkan proses kelahiran baby kak jijah. jgn lupa share gmbr baby nnt ya =D

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/12/2013 11:07 AM delete

@syahirah yer syg..tunggu hari je ni.. nnt kalau berkesempatan akak share yer..hee

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
8/12/2013 9:34 PM delete

selamat hari raya jijah n hubby :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/12/2013 10:29 PM delete

@Juliet_iRa~" selamat hari raya ira :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!