Sunday, August 18, 2013

Kelab Soal Jawab & Bakal Ibu Jom Hamil


Lately sejak usia kandungan >37w ni rasa tak selesa. jadi malam semalam jijah pun pm admin Kelab Soal Jawab Ibu & Bakal Ibu Jom Hamil di facebook untuk nak tanya soalan.. 

ni soalan yang jijah tanya:


 



Alhamdulilah dapat info positif dari mommy semua.. terima kasih semua... jadi jijah tak perlu lah risau.. sampai masa anakanda akan keluar jugak..

sekarang sabar,kuat walaupun sakit.. nikmat mengandung Allah bagi.. Alhamdulilah.... bila anakanda nak keluar ni??? 37w++ dah.. minggu depan papa nak belayar dah ni... kang tak dapat contact! huuuu~~



12 comments:

  1. normal tu,jijah,kalau rasa sakit dekat nak due ni..akak dulu lagi la..berapa kali pergi hospital sebab takut dah nak bersalin..yelah,cam dah sakit kan..

    ReplyDelete
  2. pasal perut xturun tu.. betoi.. jijah xyah risau.. sampai masa dia turun la.. akak sama cam jijah jugak..


    yg psl mencucuk tu, nnati g checkup, jijah gtau nurse tau...!! sbb dulu akak pnh tanya, tp lupa jwpn dia.. rasanya dia suruh check takut kncing kotor ke apa ntah.. betoi2 lupa ni.. adehhh

    ReplyDelete
  3. baca mcm scary je tp mesti seronok kan? hehehe

    ReplyDelete
  4. welcome to da club la eh.. kite x bole kot join kan kan..huhu

    ReplyDelete
  5. bagus, rajin tanya dan bertukar+ cerita...:)

    ReplyDelete
  6. @IbuNoey kira normal la kan.. bukan sakit nak bersalin kan..hee

    ReplyDelete
  7. @IntaNBerliaN oo kalau sampai masa akan turun tu syukur lah..lega sikit hati ni..

    ReplyDelete
  8. @aisya seronok walaupon dlm sakit2..hee

    ReplyDelete
  9. @Deqla Manjew kak deqla boleh join la..banyak info kat sana.. xpreggy pon boleh..

    ReplyDelete
  10. @Cik Itah@Rama Rama Pendek kalau tak kita tak tahu kan..dari sini banyak dpt infoo

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!