Kelab Soal Jawab & Bakal Ibu Jom Hamil

8:21:00 PM 12 Comments A+ a-


Lately sejak usia kandungan >37w ni rasa tak selesa. jadi malam semalam jijah pun pm admin Kelab Soal Jawab Ibu & Bakal Ibu Jom Hamil di facebook untuk nak tanya soalan.. 

ni soalan yang jijah tanya:


 



Alhamdulilah dapat info positif dari mommy semua.. terima kasih semua... jadi jijah tak perlu lah risau.. sampai masa anakanda akan keluar jugak..

sekarang sabar,kuat walaupun sakit.. nikmat mengandung Allah bagi.. Alhamdulilah.... bila anakanda nak keluar ni??? 37w++ dah.. minggu depan papa nak belayar dah ni... kang tak dapat contact! huuuu~~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
IbuNoey
AUTHOR
8/18/2013 3:06 PM delete

normal tu,jijah,kalau rasa sakit dekat nak due ni..akak dulu lagi la..berapa kali pergi hospital sebab takut dah nak bersalin..yelah,cam dah sakit kan..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
8/19/2013 9:54 AM delete

pasal perut xturun tu.. betoi.. jijah xyah risau.. sampai masa dia turun la.. akak sama cam jijah jugak..


yg psl mencucuk tu, nnati g checkup, jijah gtau nurse tau...!! sbb dulu akak pnh tanya, tp lupa jwpn dia.. rasanya dia suruh check takut kncing kotor ke apa ntah.. betoi2 lupa ni.. adehhh

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
8/19/2013 10:05 AM delete

baca mcm scary je tp mesti seronok kan? hehehe

Reply
avatar
Deqla Manjew
AUTHOR
8/19/2013 10:15 AM delete

welcome to da club la eh.. kite x bole kot join kan kan..huhu

Reply
avatar
8/19/2013 11:16 AM delete

bagus, rajin tanya dan bertukar+ cerita...:)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/19/2013 12:43 PM delete

@IbuNoey kira normal la kan.. bukan sakit nak bersalin kan..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/19/2013 12:43 PM delete

@IntaNBerliaN oo kalau sampai masa akan turun tu syukur lah..lega sikit hati ni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/19/2013 12:44 PM delete

@aisya seronok walaupon dlm sakit2..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/19/2013 12:46 PM delete

@Deqla Manjew kak deqla boleh join la..banyak info kat sana.. xpreggy pon boleh..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/19/2013 12:47 PM delete

@Cik Itah@Rama Rama Pendek kalau tak kita tak tahu kan..dari sini banyak dpt infoo

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!