Tuesday, September 13, 2011

Nuffnang Under Maintenace??






ha...macamner dengan abg nuffnang korang? semuanya baik-baik je ke. hari ni tak tahu lah kenapa meroyan sangat abg nuffnang dengan jijah. bila buka kat analytic tu yang VIEWS dan UNIQUE jam 12:00-17:00 hilang tah kemana. tiba-tiba je terus trafik pada jam 18:00. biar betul nuffnang ni UV time tu tak ada. 







pastu bila buka EARNINGS. kot kot nak tengok la kalau ada BE tersepit ke kan. hahahaha tapi cis hampeh langsung tak leh buka. ni atas tu ha di paparnya. "THIS PAGE IS UNDER MAINTENANCE"


emm korang punya jadi jugak tak? ke jijah sorang je yang kena mane lah tahu kot-kot jijah ada curang gan abg nuffnang. hohohoho


eh positif positif mungkin abg nuffnang tengah upgrade website dorang kot. ke mungkin tanda nak bagi BE baru. kahkahkahkah~~


ok tata. sebagai infomation dalam belog ni pon. harap-harap nuffnang jijah kembali sihat. ok bai bai!

12 comments:

  1. sy pon kena mcm nie jugak

    ReplyDelete
  2. Cik Jijah jangan risau, sebab Nuffnang Arol pun macam tue jugak. Tak boleh check earnings. -,-"

    Entri terbaru - PANAS : Nenek Tua Suka Main ***** ???

    ReplyDelete
  3. ptg td tgk elok lg..skg je kot tu..

    ReplyDelete
  4. nuff sis pun sama ...huhuhu

    ReplyDelete
  5. sm la.. nuff akak pun jd camtu jugak..

    ReplyDelete
  6. tak gune nuff lah yang.tak suke ade iklan dlm blog.keh3

    ReplyDelete
  7. dah under maintenance pulak ye..abg nuff tengah renovate untuk rumah lagi besar ni..hehe

    ReplyDelete
  8. cik wanyy:
    sama lah..


    arol mubin:
    wah ade geng..ingatkan jijah je kena.


    nuyui:
    haah tadi pagi sampai petang ok je.


    arulchelsea:
    bape banyak kali dah baikpulih. huhuhu


    puterikasih:
    nasib bukan jijah je kena. sebbaik.


    intanberlian:
    sama la jugak..


    miss A:
    hehehe bagusnya..ngeee~~


    azhafizah:
    yelah sejak2 maju n berkembang ni..renovate kasi besaaaaaaaarrr punyer! wakaka :P

    ReplyDelete
  9. pagi td ada problem.. database error, huh...

    ReplyDelete
  10. shida pun sama tadi huhu :)

    ReplyDelete
  11. alamek, sama la...ayung punya dorg tulis database error...pehal ntah..

    pelik2...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!