Watermark Free Dah Siap dari Incredible Design

4:04:00 PM 10 Comments A+ a-


hai kalian..


jijah ni kan rajin belogpecut ke mana hala tuju-tuju rindu  tujuan mengikut shoutbox jijah tu. masa tengah belogpecut jijah ada pergi satu blog ni ha. ada tempahan untuk macam-macam design. tapi bukan nak citer itu sebenarnya. masa tengah masuk blog tu. jijah ada isi satu form dekat blog tu. from tu untuk pemberian watermark percuma.


ni ha form tersebut.



korang nak jugak tak?
sila klik----> Incredible Design


so korang perlu isi NAMA,EMAIL,dan LINK BLOG korang tu. dan nanti pihak Incredible Design akan email korang dan 


nah! inilah hasilnya watermark free tu. hehehe






sweet je kan. semua sama je watermark free ni. yang beza url blog je. hahahaha tapi takpe. benda free kan untung lah. 


terima kasih banyak-banyak kepada Incredible Design atas watermark free ni. suka betol pink! ngeee >_<




p/s: ada sesiapa lagi nak bagi jijah watermark free tak? muahaha ^^

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
9/13/2011 4:09 PM delete

sy pon pernah isi form tu..tp dorg tak kasi lg, nk cek email la hehe

Reply
avatar
syieda_joy
AUTHOR
9/13/2011 4:20 PM delete

syieda pun br je isi form pagi tadi...
lau same ^_^ xpela..
blogger 1 Malayia ^_^

Reply
avatar
azam
AUTHOR
9/13/2011 4:24 PM delete

woh...blh cuba ni...free je kan

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
9/13/2011 4:34 PM delete

sutera kasih:
cek la yunk...jijah cek baru ada ni..hehe


syieda joy:
yup sama pon apa salahnya..tak rugi pon..


azam:
free je pon...xrugi..hehe

Reply
avatar
Fariza
AUTHOR
9/13/2011 4:40 PM delete

comel kan. fariza pun dh dpt smlm. suka

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
9/13/2011 4:53 PM delete

hehee.cute je watermark tu...

Reply
avatar
BeloG MTT
AUTHOR
9/13/2011 5:10 PM delete

Chomelnyaaaaaa ! Jelessss ! :D

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
9/13/2011 5:56 PM delete

wah cun la.. nak jugak lah..kih kih kih

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
9/13/2011 6:11 PM delete

hehe..betul tuh..
suma sama jer watermark tuh...yg beza url belog jer kan...:)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
9/13/2011 7:07 PM delete

fariza:
dpt jugak yer...bestnya..


cunndaa:
design die simple n cute je..


belog MTT:
alahai..nnt MTT mohon la free tu..biar kita sama je. hehe


arulchelsea:
p blog tu dan isi form..ngeee


ayung:
blogger 1 Malaysia..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!