Sunday, September 11, 2011

Sitt Al-Wuzara Maki Hina Agong



Kalau sebelum ini Jakim tidak ada kuasa untuk menangkap Sitt wuzara kerana menghina Islam, sekarang pihak mana pula yang mempunyai kuasa untuk menahan Sitt WuzArang ni kerana telah menghina Agong?



Tak kan nak bagi PGK yang lakukan kerja menyerbu si Sitt WuzArang ni? Entahlah, bila Islam, Allah dan Nabi Muhammad dah dihina dengan pelbagai, tiada sebarang tindakan pun diambil, kini Agong pula dihina, mungkin JAKIM tiada langsung kuasa.

Kalau telah didedahkan, bukti pun telah di ‘release’, kenapa tiada sebarang tangkapan dan tindakan?




Sejak bila pula JAKIM tiada kuasa terhadap penghina Islam dan golongan Murtadin? bagi mereka penghinaan terhadap Islam ni bukan di bawah bidang kuasa JAKIM! 


sumber: fuhsantai.com


13 comments:

  1. jakim tunggu pembangkang hina islam baru bleh ambil tindakan..mungkin org tu bukn org pembangkang kot.. kih kih

    ReplyDelete
  2. semakin naik lemak ni..huhu..

    ReplyDelete
  3. huhu..macam2 kan..bile dah ade bukti pon susah gak nak cekup minah ni..nak bace pun tak sanggup ayat2 die yg menghina agama islam ni..

    ReplyDelete
  4. smoga Allah berikan laknat kpd org yang menghina nabi dan agamaku ...masyaallah ....

    ReplyDelete
  5. takder plak ramai2 keluar buat repot polis...mana perkasa ni dan lain2 yang mendakwa mereka adalah pejuang melayu dan islam.

    ReplyDelete
  6. makin emlampau la dia..kate2 dah terlalu jauh..jgn nnt kerna mulut bdn binasa..huh!

    ReplyDelete
  7. pelik gila. macam mana lah boleh jd smpai mcm tu. em takde rasa takut sgt. plak tu banyak plak masa dia nk update blog n twitter dia. nampak dia benci sgt pd agama dia. sedih org macam ni. btw follow sini. good read..terus folllow.

    ReplyDelete
  8. semoga dia mendapat pengajaran yg setimpal...jgn dilayan org mcm tu...

    ReplyDelete
  9. adus..tak sanggup nak hayati ayat2 dia..melampau

    ReplyDelete
  10. Malas dh nak campur ... pasal kita yg sungguh2 tapi pihak yg sepatutnya ambik tindakan hilang entah ke mana ..

    ReplyDelete
  11. gilo kurng didikan agama dak nih. :(

    ReplyDelete
  12. ish2 ~ mak cik nie xabes2 nk buat masalah !

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!