Tuesday, September 27, 2011

Tema Lanun Majlis Hari Jadi Anak Ashraf Sinclair







Pasangan selebriti Ashraf Sinclair dan Bunga Citra Lestari menyambut ulang tahun pertama anak lelaki mereka, Muhammad Noah Sinclair minggu lalu apabila tampil dengan tema seperti lanun.

Noah lahir pada 22 September 2010 diraikan di taman tema Play Park, Kemang Jakarta Indonesia dengan kehadiran beberapa tetamu undangan.

"Ini ulang tahun Noah yang pertama, kita meraikannya bersama keluarga dan teman rapat dalam satu majlis yang sederhana," ujar Bunga.



Sementara itu, pemilihan tema lanun sengaja dibuat untuk menjadikan majlis itu unik selain bersesuaian dengan lokasi yang dipilih.

"Selepas berjalan-jalan saya nampak banyak gambar lanun di kedai buku dan ia terlalu lucu dan saya membeli beberapa kostum untuk kami memakainya,"



"Lama juga saya fikirkan untuk buat majlis ini jadi meriah, mungkin ini merupakan tahun pertama Noah, jadi saya mahu yang terbaik untuk dia," tambahnya lagi.



comeynya anak die!




20 comments:

  1. Mmg unik ni.. tema lanun plak.. hihii

    ReplyDelete
  2. Sma tarikh lahir pulek hehehe..
    jan da besar prgai cam lanun sda hehehe..

    ReplyDelete
  3. sape yang nak smbut besday sebnarnya tu?hehe

    ReplyDelete
  4. majlis sederhana pun tapi camtu smabutan dia kan...

    best betul!

    ReplyDelete
  5. tema lanun? ganas la pulak bunyinya.. nasib baik anak lelaki so sesuai gak la guna tema ni..

    ReplyDelete
  6. Duit banyak... apa pun boleh buat.....

    ReplyDelete
  7. unik la, tapi interesting sebab jrg kot orang guna tema lanun untuk celebration hari jadi anak..Hehe..

    ReplyDelete
  8. wahh comelnye anak die! nk ank comey camtu gak.hihi

    ReplyDelete
  9. comel je anak beranak ni :)

    ReplyDelete
  10. meriah-meriah..anaksorang bolehla..cume dah ramai nanti..anak die comel sbb parents pun kacak dan cantek

    ReplyDelete
  11. BCL n ashraf kan lawa n nsem..opkos la anaknya kacak!!

    ReplyDelete
  12. comel lah jiejah..cam ank sape eh nnt ...ceh ceh cewahhh hehee ^_^

    ReplyDelete
  13. bestnya dpt celebrate birthday :)

    ReplyDelete
  14. berape byk kacukan mereka ni kan
    omputeh,melayu,indon

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!