Tema Lanun Majlis Hari Jadi Anak Ashraf Sinclair

7:54:00 AM 20 Comments A+ a-







Pasangan selebriti Ashraf Sinclair dan Bunga Citra Lestari menyambut ulang tahun pertama anak lelaki mereka, Muhammad Noah Sinclair minggu lalu apabila tampil dengan tema seperti lanun.

Noah lahir pada 22 September 2010 diraikan di taman tema Play Park, Kemang Jakarta Indonesia dengan kehadiran beberapa tetamu undangan.

"Ini ulang tahun Noah yang pertama, kita meraikannya bersama keluarga dan teman rapat dalam satu majlis yang sederhana," ujar Bunga.



Sementara itu, pemilihan tema lanun sengaja dibuat untuk menjadikan majlis itu unik selain bersesuaian dengan lokasi yang dipilih.

"Selepas berjalan-jalan saya nampak banyak gambar lanun di kedai buku dan ia terlalu lucu dan saya membeli beberapa kostum untuk kami memakainya,"



"Lama juga saya fikirkan untuk buat majlis ini jadi meriah, mungkin ini merupakan tahun pertama Noah, jadi saya mahu yang terbaik untuk dia," tambahnya lagi.



comeynya anak die!




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

20 insan comel komen

Write insan comel komen
IntaNBerliaN
AUTHOR
9/27/2011 8:21 AM delete

Mmg unik ni.. tema lanun plak.. hihii

Reply
avatar
MissViVio
AUTHOR
9/27/2011 8:35 AM delete

hohohoh...lanun...

Reply
avatar
9/27/2011 8:51 AM delete

Sma tarikh lahir pulek hehehe..
jan da besar prgai cam lanun sda hehehe..

Reply
avatar
chiLleD...!!
AUTHOR
9/27/2011 9:23 AM delete

sape yang nak smbut besday sebnarnya tu?hehe

Reply
avatar
mamaNoriz
AUTHOR
9/27/2011 10:10 AM delete

majlis sederhana pun tapi camtu smabutan dia kan...

best betul!

Reply
avatar
ZaNa aDieyZa
AUTHOR
9/27/2011 10:28 AM delete

tema lanun? ganas la pulak bunyinya.. nasib baik anak lelaki so sesuai gak la guna tema ni..

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
9/27/2011 11:00 AM delete

Duit banyak... apa pun boleh buat.....

Reply
avatar
9/27/2011 11:16 AM delete

unik la, tapi interesting sebab jrg kot orang guna tema lanun untuk celebration hari jadi anak..Hehe..

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
9/27/2011 11:44 AM delete

mcm2 tema la skang ni..

Reply
avatar
9/27/2011 12:21 PM delete

comeyyy sangat BCL kan :D

Reply
avatar
milo
AUTHOR
9/27/2011 2:27 PM delete

wahh comelnye anak die! nk ank comey camtu gak.hihi

Reply
avatar
Ibu Amani
AUTHOR
9/27/2011 3:59 PM delete

comel je anak beranak ni :)

Reply
avatar
9/27/2011 4:23 PM delete

meriah-meriah..anaksorang bolehla..cume dah ramai nanti..anak die comel sbb parents pun kacak dan cantek

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
9/27/2011 4:25 PM delete

BCL n ashraf kan lawa n nsem..opkos la anaknya kacak!!

Reply
avatar
9/27/2011 4:25 PM delete

anak dia comel sangat :D

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
9/27/2011 6:36 PM delete

comel lah jiejah..cam ank sape eh nnt ...ceh ceh cewahhh hehee ^_^

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
9/27/2011 7:58 PM delete

bestnya dpt celebrate birthday :)

Reply
avatar
9/28/2011 9:20 AM delete

jgn jd lnun betul sudah..heheh..

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
9/28/2011 1:47 PM delete

berape byk kacukan mereka ni kan
omputeh,melayu,indon

Reply
avatar
9/28/2011 6:12 PM delete

sangat menarik dan unik!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!