Saturday, September 24, 2011

Wajah Rihanna Baru Bangun Tidur


Selamat pagi semua..


dah bangun ke belom ni..eeeeeee masih ada air liur basi tu. p cepat cuci muka sebelum menghadap entry baru pagi ini. hehe


ha da siap mandi kan. kalau tak mesti muka korang bangun tidur macam ni. tah cantik ke tak tu. muahaha ^^ tu pasal suh p mandi cuci muka dulu.


Rihanna mengejutkan peminatnya dengan tampil di balkon hotel dan menyapa mereka pada waktu pagi tanpa sikat rambut dan juga make up. berbeza lah muka die atas pentas yang glamour dengan muka baru bangun tidur. hehehe








amacam?? muka die baru bangun tidur tanpa mekap cantik tak..hehe



ke pakai mekap lagi cantik? hehe




macam tu la muka-muka kita kan lepas bangun tidur. 
tapi sebenarnya muka original lah paling cantik sekali kan.

dah p tengok cermin cepat. hahahaa





14 comments:

  1. herm..natural beauty jugak la tapi macam masam gitu..:)

    ReplyDelete
  2. alamak muka sy sama je la ..tetap tk hensem.kih kih kih..

    ReplyDelete
  3. haha..hudoh2 :D .. makeup ngn xmakeup sama ja tu,tetap hudoh gak ahhakzz..

    ReplyDelete
  4. nak tgk muka natural,time bgn tido la the best kan? kekeke~







    cik ana.

    ReplyDelete
  5. cantik tapi mesti dia bau air liur basi...haha

    ReplyDelete
  6. ok la, not bad..tak mekap pun cantik je die..

    ReplyDelete
  7. cantik apa...

    tapi muka bangun pagi..biasalah.. sembap gitu...hehe

    ReplyDelete
  8. ok la.muka dia cantik jea bila bgn pagi dan tak pakai make up kan :)

    ReplyDelete
  9. ha cantik jugak kan..siapa kata tak cantik..hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!