Wajah Rihanna Baru Bangun Tidur

8:28:00 AM 14 Comments A+ a-


Selamat pagi semua..


dah bangun ke belom ni..eeeeeee masih ada air liur basi tu. p cepat cuci muka sebelum menghadap entry baru pagi ini. hehe


ha da siap mandi kan. kalau tak mesti muka korang bangun tidur macam ni. tah cantik ke tak tu. muahaha ^^ tu pasal suh p mandi cuci muka dulu.


Rihanna mengejutkan peminatnya dengan tampil di balkon hotel dan menyapa mereka pada waktu pagi tanpa sikat rambut dan juga make up. berbeza lah muka die atas pentas yang glamour dengan muka baru bangun tidur. hehehe








amacam?? muka die baru bangun tidur tanpa mekap cantik tak..hehe



ke pakai mekap lagi cantik? hehe




macam tu la muka-muka kita kan lepas bangun tidur. 
tapi sebenarnya muka original lah paling cantik sekali kan.

dah p tengok cermin cepat. hahahaa





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
Azzah
AUTHOR
9/24/2011 8:49 AM delete

herm..natural beauty jugak la tapi macam masam gitu..:)

Reply
avatar
9/24/2011 9:05 AM delete

haha! cun gile terpikat haha

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
9/24/2011 9:08 AM delete

alamak muka sy sama je la ..tetap tk hensem.kih kih kih..

Reply
avatar
Roti Telur
AUTHOR
9/24/2011 9:32 AM delete

haha..hudoh2 :D .. makeup ngn xmakeup sama ja tu,tetap hudoh gak ahhakzz..

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
9/24/2011 9:37 AM delete

nak tgk muka natural,time bgn tido la the best kan? kekeke~







cik ana.

Reply
avatar
Cik Kasih
AUTHOR
9/24/2011 10:08 AM delete

cantek je bgon tido~

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
9/24/2011 10:29 AM delete

cantik tapi mesti dia bau air liur basi...haha

Reply
avatar
Niza Romli
AUTHOR
9/24/2011 12:15 PM delete

eh, cun je tengok :)

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
9/24/2011 1:06 PM delete

ok la, not bad..tak mekap pun cantik je die..

Reply
avatar
9/24/2011 1:28 PM delete

cantik apa...

tapi muka bangun pagi..biasalah.. sembap gitu...hehe

Reply
avatar
nik rosmawati
AUTHOR
9/24/2011 2:40 PM delete

ok la.muka dia cantik jea bila bgn pagi dan tak pakai make up kan :)

Reply
avatar
Fathiah Hamim
AUTHOR
9/24/2011 3:06 PM delete

style je rasanya hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
9/24/2011 5:09 PM delete

ha cantik jugak kan..siapa kata tak cantik..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!