Tuesday, January 17, 2012

BE Digi Dah Metered


Assalamualaikum...




agak lama tak kedengaran citer pasal nuffnang kan. kalau dulu heboh je nuffnang bagi BE lah..hehe mungkin kah BE tahun 2012 ni tak sehebat tahun lalu? daku tak tahu sebab daku belum punya BE untuk tahun ni lagi. huhuhu


oh ya. sebenarnya lama jugak BE Digi I Get My Buddyz Get berjoget joget dalam blog daku ni sejak november lalu. lebih  dua bulan tu. Alhamdulilah rezeki masa nak nikah hari tu.


ni lah serba sebanyak BE sepanjang bulan jun hingga disember 2011 yang kesemuanya sudah menjadi ME. ok lah rezeki ada daripada takde langsung kan..bersyukur dengan apa yang ada. :)


belum rasa nak cashout lagi. asben cakap tunggu earning RM1k baru leh cashout. simpan je lama-lama dalam akaun. bukan terdesak nak pakai pon. so daku pon biarkan duit beranak pinak dalam ni ^_^ hehe


so di kesempaatan ni..ecewaaaaaahh...:p daku nak request BE dari nuffnang lagi untuk 2012. boleh la yer abg nuffnang. mane tahu rezeki untuk anak pulak kan kan. hahahaha verangaaaaaann :P


ok bye!


asben semakin rajin godek blog daku. kena cover cover penulisan la pasni. muahhaa^^
sila lah klik sini

18 comments:

  1. nk raya nanti dptlah tu lg.hihi..alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  2. jijah ajr cmne nuffnang nih..xfhm..xpenah nk dpt..huhu..

    ReplyDelete
  3. smpt lgi nk gedik dlm entri..ahaha

    ReplyDelete
  4. banyaknya BE jijah.. dni, satu pun tak ada... since bulan 6 last year. dni anak tiri nuff dah. nuff tak sayang. rasa nak buang je nuff kat blog. jenuh mesej tanya.. dia bukan reply pun. copy paste ayat sama je tiap kali jawab. nyampah

    ReplyDelete
  5. @cik.mila huhuhu masa jijah setahun yg lepas.jijah anta surat cinta kat nuff jijah request tulis bagaimana cara nak dapatkan BE..selang beberapa hari lepas tu jijah dpt BE. tapi tu dulu. ehehe :)

    ReplyDelete
  6. tahniah.. setakat ni xdpt pun lg BE..

    ReplyDelete
  7. @Drakula Comel ala sapa lagi nak aku gedik kan kalau bukan abe nuff! kot2 dapat BE pasni. muahahaha^^ bodek lebih!

    ReplyDelete
  8. eca dah lama xdapat BE..nak majuk dgn nuff :P

    ReplyDelete
  9. hihihi mas xpernanh be..hihihi.nasib2..hihi

    haaa suami jijah mato2 dari jauh..hihi sebenarnya dia rindu,tgk aktvt jijah pun dia dah lega.

    ReplyDelete
  10. best lah dear kalo dpt BE tahun baru ni kan..shida pon duk tguu jer.. ^_^

    ReplyDelete
  11. @Ardini Humaira hehee kelakar la akak ni...akak da dapat banyak BE sebelum ni kot..hehe

    ReplyDelete
  12. @MaYa MustWany bahaya! die tu asyik marah kalau ada yg tak berkenan..huhuhu

    ReplyDelete
  13. banyaknya BE jijah.. jeles aii. Huhu. bila lah Eza nak merasa ni. Eza dah buat dah tips yang jijah bagi tu.. hope rezeki murah la lepas ni, untuk Eza & jijah :)

    ReplyDelete
  14. simpan sampai hujung tahun la jijah..

    ReplyDelete
  15. nuff cik tikah steady je. x taw bila nak naik2 :(

    ReplyDelete
  16. kalo simpan duit earning nuff lama2 boleh dpt dividen mcm asb kan bagus...hoho...kmpem ramai yg tak cashout earning smpn lama2

    ReplyDelete
  17. alhmdulillah..rezeki tu..moga ad byk lg ea..

    ReplyDelete
  18. @OdahOne OdahOneBizz tu la kalau la ada dividen kan best..mmg takk cashout la nak tunggu dividen punya pasal..hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!