Monday, January 30, 2012

Tak Sihat


Assalamualaikum


banyak entry tertangguh sejak2 akhir ni. huhuhu ini di sebabkan bukan jijah yang tak sihat tetapi asben jijah yang tak sihat. dah beberapa hari lepas die balik kg hari tu sehingga sekarang asyik demam panas sehingga mencecah temp 39 C. di tambah dengan sakit sakit badan. mata bengkak. perut kembung.

jijah tak dapat nak lawat asben kat Lumut. hanya sms,call je dapat jijah tahu keadaan die. huhuhu

doakan asben jijah cepat sihat yer. risau majlis tak lama lagi ni. jangan la jadi ape ape kat die. huhuhu kalau jadi die balik minggu ni. jijah nak terus hantar die pergi hospital! degil nya asben jijah tu. hanya Allah yang tahu. huhuhu

moga asben cepat sihat. InsyaAllah :)

21 comments:

  1. moga asben jijah cepat sembuh ye.pjuk dye g i medic cepat2.skrg ni mcm2 pyakit kite xsgke kan.so, better cept2 wat check up..ksian dye..anymay, diela harap asben jijah xde pape n cepat sembuh ye

    ReplyDelete
  2. ingt jijah sakit td.. moga dia cpt sembuh ea..

    ReplyDelete
  3. hope mr syafiq cepat sihat yer.. cik jijah jgn risau sgt yer.. nnti takut cik jijah lak yg x sihat.. banyakkan berdoa agar majlis tu nanti berjalan lancar..

    ReplyDelete
  4. semoga cepat2 dia sembuh~

    ReplyDelete
  5. hope husband jijah cepat2 smbuh...mmg risau kan kalo husband skt sorg2 kita jauh xdpt nk jgg

    ReplyDelete
  6. lah demam asben jijah.. moga2 asben jijah cepat sembuh, cepat2 jumpa doktor..makan ubat. cuaca lah nie.

    ReplyDelete
  7. semoga husband jijah cepat sembuh ye..aminn.kesihatan jijah tu kena jaga juga.

    ReplyDelete
  8. Tinggi tuu 39... Moga-moga dia cepat sembuh...

    ReplyDelete
  9. semoga dia cepat sembuh...

    ReplyDelete
  10. moga asben jijah cepat sembuh, amin
    :)

    ReplyDelete
  11. yayang..Ms doakan asben cik jijah sehat...ehm kena makan vitamin ni kasi segar hehe anyway meh tgk blog remy ishak

    http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2012/01/retis-remy-ishak-da-ada-bloghuhu.html

    ReplyDelete
  12. semoga husband akak jijah cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  13. Suruh asben kak jijah g medical check up cepat2.. huhuk. Demam rindukan kak jijah le teww.. :) Get well soon to him.

    ReplyDelete
  14. sis ingat jijah yg sakit..kot2 ngandung..
    moga encik asben jijah cepat sembuh yek

    ReplyDelete
  15. kak izan doakan asben cik jijah cepat2 sembuh ye... mmg risau kalau kesayangan hati ni sakit kan...

    ReplyDelete
  16. hmmm denggi ke sis?? skang musim denggi..takpun leptospira..since sis nurse..maybe tahu kan..suh die gi klinik check darah yer..=)

    ReplyDelete
  17. terima kasih semua..sehingga hari ni.. Alhamdulilah die dah sihat. dah ada selera makan. dah ada tenaga..terima kasih yg tak terhingga pada semua yg mendoakan beliau!

    ReplyDelete
  18. @Azzah lom ada tanda2 la sis azzah..huhu tapi ada yg kata pernah dengar suami demam panas..isterinya ada isi. tah leh caya ke tak. huhuhu

    ReplyDelete
  19. @mrs irmidrza to be dah cek drh..doktor kata suspek denggi la yang..tapi platlet ok. so bukan denggi!

    ReplyDelete
  20. so cam ne kdaan hubby jijah?

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!