Thursday, January 19, 2012

Pencarian Doorgift Bermula


Assalamualaikum..


hohoho lagi sebulan baru nak cari doorgift. suka sangat buat keje last minit~~ :p opsssss jangan marah! daku punyai banyak kekangan dari segi masa. huhuhu




so pencarian doorgift bermula dari sekarang...emm actually daku nak cari doorgift cawan ala-ala macam pitca atas ni. comel bukan..nampak simple dan boleh cipta kelainan sikit untuk majlis nanti :)


ada ke website jual online cawan ni eh. boleh tulis tulis macam ni.. hehe ada sesiapa tahu leh gitau daku..



19 comments:

  1. Go here http://basketlab.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete
  2. eh nice la doorgift cawan tu.suke..ade ke jijah on9 nk cri cawan tu?

    ReplyDelete
  3. cantiklah..ok gak bg ni.simple and siap ada name tu..sesuai.kalau fiza ade terjumpe blog yg buat bizz ni,fiza inform ye.

    ReplyDelete
  4. Saya macam pernah ternampak time blogwalking tapi tak ingat sape.. tapi dy just beli cawan ni kat ikea n tempah sticker then tampal...

    ReplyDelete
  5. cbe tgk ni

    http://kesahkaseh.blogspot.com/2010/07/door-gift-revealed-edition-hehehe-d.html

    ReplyDelete
  6. cntik! ada org kasi comel mcm ni tpi lain sikit masa cik tikah g majlis kawen dia. smpai skrg guna utk buat mnum. haha..

    ReplyDelete
  7. @Anis_Apis ha website ni nak cari tu..banyak stiker transparent..maceh yang :)

    ReplyDelete
  8. @dilla nadila mesti ada punya..tu yg nak cari ni..

    ReplyDelete
  9. @Azhafizah[フィザ] maceh yang :) jijah pon mencari gak..hehe

    ReplyDelete
  10. @*Miss Backspace* nak cari stiker transparent tu yang :)

    ReplyDelete
  11. @*Miss Backspace* wow! terbaik lah! masuk bloglist dah..hehe

    ReplyDelete
  12. @nuyui a.k.a miss YUI ada eh..tapi tak tahu nama nak search. huhuhu

    ReplyDelete
  13. nice lah tp kalo dikartun kan gmbar jiejah dan zul ok gak kat gelas comel tu.. :)

    ReplyDelete
  14. comel je yg ada doodle tu,,

    ReplyDelete
  15. dear, try view here:
    http://kugeeku.com/2008/12/20/tetris-glass-story-in-one-love-dilancarkan/

    tapi kena nego lah kot.. :)
    gud luck dear!

    ReplyDelete
  16. mas ramai kwn fb yg jual on9 mcm ni..de mcm2 dia wat..harga pun not bad.mas pernah ambik dari seorang.mmg baik.n hasil the best.kalau nak,jijah roger kat fb.mas leh kenalkan mna2 yg mas rsa hasilnya ok.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!