Perubahan Blog CikPuan Azizah

8:00:00 AM 31 Comments A+ a-


Assalamualaikum..


ada sesiapa perasan tak header blog daku dah bertukar wajah. hehe amik mood kawen kejap boleh?? teheee~~


jika sebelum ni gambar kat header daku adalah gambar sebelum kami kahwin jadi harus lah kan bertukar kepada gambar kawen. ye tak. seiring lah dengan status yang dah bertukar tu.. kihkihkih


oh ya ni header sebelum kahwin 



tinggg! ia berubah selepas kahwin


cantik kan kan. ai like giler2 lah..



footer daku gunakan ayat "Hidup biar berbakti walau tak di puji" tetap di gunakan seperti yang lama tetapi gambar footer telah di ubah mengikut header. 


ni footer lama




dan ini footer baru yang telah di ubah suaikan



serius sangat cantik!!


tetibe ai rasa ai sangat cantik dalam blog ni! pangggg!! sila lempang laju laju** kihkihkih


siapa lagi kalau bukan azhafizah.com yang design kan. nampak tu bawah footer nama fiza dah terang-terang di tulis. jika sebelum ni blog daku di make over oleh fiza. kali ni dengan baik hatinya beliau merenovatekan sikit-sikit lagi. Alhamdulilah. syg fiza ketat-ketat.satu-satunya blogger yang banyak tolong daku dalam berblog. terima kasih syg. terima kasih sangat-sangat ^^


budi baik jasa mu akan ku kenang hingga akhir hayat. InsyaAllah.~~



buat b2b kalau korang nak tempah design/blog baru silalah ke azhafizah.com. sure korang puas hati macam jijah ^^

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

31 insan comel komen

Write insan comel komen
Azzah
AUTHOR
1/09/2012 8:18 PM delete

fiza mmg kreatif..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
1/09/2012 8:31 PM delete

cantiklah... akak pun sk ;-)

Reply
avatar
1/09/2012 8:44 PM delete

seri pengantin menyerikan lagi ^__^.
kasih diterima.Love you too lah!

Reply
avatar
1/09/2012 8:47 PM delete

serius cantik sangatt!! Hee. Seri pengantin tu bagi kesan menawan kat blog ini. memang gempaq! :D.

Reply
avatar
akuamir
AUTHOR
1/09/2012 9:04 PM delete

best gilaa,, mau kahwin juga laaa... :)
klo sudi jemput singgah la skali blog sayaa. ;(

Reply
avatar
Qaseh Suhaida
AUTHOR
1/09/2012 9:24 PM delete

seriuss cantek sgt2,,...jeles tau

Reply
avatar
1/09/2012 9:28 PM delete

nice :) suka ayat yg footer tu..

Reply
avatar
1/09/2012 9:44 PM delete

smart2, kene dengan status!!! nnti da ade anak, buat header ade anak plak. :p


feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
1/09/2012 11:48 PM delete

memang sgt cantik. mcm pelik plak dari cik azizah jadi puan azizah. hehe... btw, footer n header baru sgt cantik :)

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
1/09/2012 11:49 PM delete

cantikkkkkkkkkkkkk :D
hehe

Reply
avatar
1/10/2012 12:21 AM delete

hehe..cantik2..
moga bahagia slamanya..^^

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
1/10/2012 12:23 AM delete

ehh dah tanya kat shout lepas tengok perubahan,baru perasan entry ni.hihihi..terserlah kesengalan ku.hihih

fizah mmg baik hati n rajin..kemas je dia wat ek.

nanti de junior,tukar lagi ke jijah?hihi

Reply
avatar
Nurulchumel
AUTHOR
1/10/2012 2:18 AM delete

comel.
fiza byk tolong I dalam meng-edit blog neh!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/10/2012 4:45 AM delete

Alhamdulilah terima kasih semua...terima kasih byk2 pada azhafizah.com :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/10/2012 4:46 AM delete

@MaYa MustWany rasanya tak kot..biarlah kekal begini..chewahh..hehe

Reply
avatar
dilla nadila
AUTHOR
1/10/2012 8:24 AM delete

sweetnye jijah..ish...jeles2.hehehe

Reply
avatar
1/10/2012 9:08 AM delete

mmg cntik..pasni yui leh tempah kat cik fiza la plak..hihi..comel aje tgk..

Reply
avatar
1/10/2012 11:30 AM delete

samala dni pun nak tukar header dengan gambo kawen gak hik3 cuma tak tuka2 lagi

Reply
avatar
nabila azmi
AUTHOR
1/10/2012 11:57 AM delete

cntiknyela...nak satu mcm ni boleh x..=)

Reply
avatar
dhiera
AUTHOR
1/10/2012 12:24 PM delete

kite memang plan nak tukar template dua2 blog kite ni~

Reply
avatar
birubi
AUTHOR
1/10/2012 2:32 PM delete

salam.cantiknye.. camne nak buat macm ni.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/10/2012 7:24 PM delete

@Ardini Humaira tukar jangan tak tukar sis..hehe baru tahu status dah bertukar.. ekeke :p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/10/2012 7:24 PM delete

@birubi order kat azhafizah.com yer :)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
1/10/2012 10:53 PM delete

kelass kau jahhh hehee...si fiza pun kelassss heheee ^_^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/10/2012 11:17 PM delete

@shida'R dak fiza la paling klassss gitu!!

Reply
avatar
1/11/2012 4:34 AM delete

jijah,cantik la :)
hee..kretif fiza tu kn :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/11/2012 12:15 PM delete

@::♥~naiemah_ramli~♥:: design fiza sgt gempakkk!! i likeeee :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!