Gambar dari OP dah siap! Jom tengok!

5:04:00 PM 38 Comments A+ a-



Assalamualaikum..


Dah cukup sebulan juga OP daku dah upload gambar masa nikah hari tu. walaupon album tak siap. tak pe janji ada sikit gambar dari OP. hehehe tak sabar sebenarnya nak tengok hasilnya. tu yang suruh OP upload cepat-cepat tu. muahaha^^


sebelum tengok gambar kat bawah ni. Jom ramai ramai LIKE fan page OP daku ni. sesiapa ada event boleh contact OP daku ni keh. confirm terbaik!! sila LIKE sini---> Semiphotographer. OP baru tubuhkan fan page. tu nak korang support OP daku ni. tQ sudi LIKE k :)


kredit gambar Semiphotographer. jom layan...


suke fokus pada cincin tu

 dah halal nak pegang pegang. hehe ^^

last but no least,



paling suke kedua pitca di atas ni. terbaikk!!


more photo LIKE semiphotographer pages. tenQ :)


menanti penuh sabar full album photo from OP. thanks kepada team semiphotographer sudi bekerjasama dengan daku dan asben masa nikah tempoh hari. serius OP ni sangat understanding! gud luck. gud luck in ur bisness broo! gud job ^_^


kat facebook jijah pon dah di upload.jemput tengok. :)

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

38 insan comel komen

Write insan comel komen
dilla nadila
AUTHOR
1/09/2012 10:09 AM delete

seronoknye jijah..cantik..tahniah2
jeles2~ hehehe..xsabar jugak nak tgk final outcome gambar kawen jijah.hehe

Reply
avatar
1/09/2012 10:12 AM delete

alahai..comel2 belaka..cute!!

Reply
avatar
1/09/2012 10:33 AM delete

sweetnyer jijahhhhhhhh!!!!!! da halal kan nk peluk mcm mn pun takpe...kan kan kan...hehehehe

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
1/09/2012 11:03 AM delete

semua gmbr cntik tpi kan kak jijah, kalau sepupu cik tikah yg ambik gmbr, lagi dahsyat kena posing. hahaha..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/09/2012 11:41 AM delete

@dilla nadila dilla lagi cantik..hehe dilla tak sabar..jijah bertripple xsabar nak tgk! haha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/09/2012 11:41 AM delete

@nuyui a.k.a miss YUI maceh syg..:) kalau yui kawen nnt..lagi cantik!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/09/2012 11:42 AM delete

@Honey Sakura @ eiMyLiciOus hehe betol2..dah halal tapi masih malu2 mula2 tu..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/09/2012 11:43 AM delete

@Cik tikah dpt pengantin sporting mesti bertambah best lagi posing macam2 kan..hehe

Reply
avatar
Munnafendy
AUTHOR
1/09/2012 12:12 PM delete

manisnyeeee jijah..tahniah tau =)

Reply
avatar
mumui
AUTHOR
1/09/2012 12:14 PM delete

cantik2! hehehe

Reply
avatar
1/09/2012 12:44 PM delete

tengok gmbr puan jijah ni, buat i tak sabo plak nak kawen.hahaha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/09/2012 12:45 PM delete

@Munnafendy maceh syg..giliran muna pasni...hehe

Reply
avatar
syuhaidah
AUTHOR
1/09/2012 12:47 PM delete

cantik la jijah..klu rindu leh tgk pic husben..hik hik ;)

Reply
avatar
1/09/2012 12:53 PM delete

Cantik la gambar :D Sepadan. Tahniah lagi sekali :)

Reply
avatar
yana halim
AUTHOR
1/09/2012 1:02 PM delete

Tahniah Jijah....semoga berbahagia hendaknya sampai bila2... :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/09/2012 1:10 PM delete

@cikdidasyuhada haaaaaaa.. cepat2 kawen..buat posing macam2 k..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/09/2012 1:10 PM delete

@syuhaidah yup..mmg rindu tgk muka die jer..huhuhu

Reply
avatar
1/09/2012 1:24 PM delete

sweet!! suke pic yg nmpk cincin tu. =)

Reply
avatar
1/09/2012 1:35 PM delete

santek sangat!suke tgk...nanti pm fiza kalau nak ganti gambar kat header dan footer tu ye

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/09/2012 2:09 PM delete

@Azhafizah[フィザ] ok jijah email syg..sory menyusahkan..huhuhu

Reply
avatar
1/09/2012 2:58 PM delete

cantik la jijah :)
suka tgk =)
rasa nk nikah cpt2 ja..hahaha *perasan tol naiemah!!*

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/09/2012 3:57 PM delete

@::♥~naiemah_ramli~♥:: hehe takpe..leh rancang perkahwinan dari sekarang :)

Reply
avatar
picairin
AUTHOR
1/09/2012 4:01 PM delete

seiras! mcm adik bradik.. hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/09/2012 4:23 PM delete

@picairinAlhamdulilah seiras ada jodoh...insyaAllah kekal :)

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
1/09/2012 7:50 PM delete

cantik2 gambarnya..terutama yg bertentangan mata tu..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/09/2012 8:05 PM delete

@Azzah hehe terima kasih sis..:)

Reply
avatar
1/09/2012 11:21 PM delete

cantik..muka jijah ngn hubby alike laaa..

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
1/10/2012 12:25 AM delete

juru gambar yg sporting la paling best.dapat yang jenis stress bagai,mau nangis n larikk pakai bju pgantin.hahah

Reply
avatar
Zana Adieyza
AUTHOR
1/10/2012 9:09 AM delete

sweet jer cik puan jijah kita ni.. gambar sgt cun sbb pengantin pun cun habis!!

Reply
avatar
1/10/2012 11:31 AM delete

cantiknye gambo kawen jijah :)

Reply
avatar
Miss uCu
AUTHOR
1/10/2012 5:43 PM delete

tahniah ..cantik pengantin nya:)

Reply
avatar
Miss uCu
AUTHOR
1/10/2012 5:43 PM delete

tahniah ..cantik pengantin nya:)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/10/2012 7:23 PM delete

@Miss uCu hehe maceh syg :) *blushing*

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!