TQ Tag Kalendar untuk doorgift

3:00:00 PM 22 Comments A+ a-


Assalamualaikum..


yey!! tq tag kalendar daku da siap dan selamat sampai pon..
pantas sungguh servis dorang. memang berbaloi sungguh! kualiti pon ok.
daku order 1000pcs bersaiz business card dan belakangnya ada kalendar 2012..
menarik bukan?? teheee~~


kalendar 2012. boleh korang letak dalam purse. wink wink wink ^_^


nama pengantin memang over ok! hahaha


Alhamdulilah suke sangat! yang penting pink. hahaha


harga: RM100 1000pcs


tq tag ni untuk di letakkan bersama doorgift nanti :) tak lupa juga setiap kad kawen yang jijah pos jijah letak sekali tq tag kalendar ni sebab jijah tahu tak ramai yang dapat hadir wedding jijah nanti, atleast ada kenangan dari wedding jijah kan ^_^ 


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

22 insan comel komen

Write insan comel komen
Hunny Kitty
AUTHOR
1/18/2012 3:03 PM delete

1000 = RM100? murah!

Reply
avatar
1/18/2012 3:05 PM delete

murahnya..leh la order.. bgus2..cntik..cam sepupu yui wat dlu time dia kawen.

Reply
avatar
1/18/2012 3:08 PM delete

suke sgt baca blog awak ... byk sgt info ... lepas baca blog awak ni, terus dpt idea, tengs ye ... sy b2b jugaq ... bln 6 ni, hehe~

Reply
avatar
1/18/2012 3:09 PM delete

memang cantik.. heee. btw, Eza dah antar email kat jijah :)

Reply
avatar
ctzainal
AUTHOR
1/18/2012 3:13 PM delete

wiwit cantiknye pink! saye nak satuu!! hehehe :p

Reply
avatar
nadya
AUTHOR
1/18/2012 3:13 PM delete

JGN LUPA POS KAT CIK NAD SAMA..

NAK 2.. =P HEHHEEH

Reply
avatar
nadya
AUTHOR
1/18/2012 3:13 PM delete

JGN LUPA POS KAT CIK NAD SAMA..

NAK 2.. =P HEHHEEH

Reply
avatar
1/18/2012 3:15 PM delete

macam teringin nak buat jugak ^__^

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
1/18/2012 3:19 PM delete

cantik. x sbr nk dpt. hehe..

Reply
avatar
Aqila Salim
AUTHOR
1/18/2012 3:53 PM delete

qila nk satu boleh? hee~ :D

Reply
avatar
syuhaidah
AUTHOR
1/18/2012 6:19 PM delete

bestnye..murah la..blh consider la pasni..

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
1/18/2012 9:22 PM delete

Nak jugak.. Boleh??heheee :)



p/s : Minta tolong vote di FB :)
https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071

Reply
avatar
ArulchelseA
AUTHOR
1/18/2012 9:30 PM delete

bg 1 kat sy bleh ke

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
1/19/2012 1:29 AM delete

serius cntik jiejah shida mauuuu.... ^_^

Reply
avatar
nabila azmi
AUTHOR
1/19/2012 1:41 AM delete

cantiknyeee..hehe..sy nak juga boleh x agak2..tpi sy xde kat malaysia...nanti hujung tahun lam bulan 7 ke 8 ni baru balik..suke22..sebab pink juga!!!!!..hihi

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
1/19/2012 3:22 AM delete

Wow!!! kelassss gituu..

Reply
avatar
1/19/2012 8:23 AM delete

nak kalender 1kpg...hoho...mmg smart...gud idea at least bg door gift yg org boleh guna...

Reply
avatar
naiemah_ramli
AUTHOR
1/19/2012 8:41 AM delete

waa..cantik..nak 1..hihihi.. =)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/19/2012 3:32 PM delete

hahaha takpe2..kalau jijah tak bagi masa wedding mane tahu buat GA ke..jijah bagi la eh..hehe

Reply
avatar
1/20/2012 12:49 AM delete

nak kalender tuuuu hehe^^

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
1/20/2012 5:28 PM delete

alorhhh cantiknya..ruginyaaaaaaaaaaaaa mas tak dapat gi la jijah.jauh tgk map..waaaaaaaaaa...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!