Wednesday, January 18, 2012

TQ Tag Kalendar untuk doorgift


Assalamualaikum..


yey!! tq tag kalendar daku da siap dan selamat sampai pon..
pantas sungguh servis dorang. memang berbaloi sungguh! kualiti pon ok.
daku order 1000pcs bersaiz business card dan belakangnya ada kalendar 2012..
menarik bukan?? teheee~~


kalendar 2012. boleh korang letak dalam purse. wink wink wink ^_^


nama pengantin memang over ok! hahaha


Alhamdulilah suke sangat! yang penting pink. hahaha


harga: RM100 1000pcs


tq tag ni untuk di letakkan bersama doorgift nanti :) tak lupa juga setiap kad kawen yang jijah pos jijah letak sekali tq tag kalendar ni sebab jijah tahu tak ramai yang dapat hadir wedding jijah nanti, atleast ada kenangan dari wedding jijah kan ^_^ 


22 comments:

  1. murahnya..leh la order.. bgus2..cntik..cam sepupu yui wat dlu time dia kawen.

    ReplyDelete
  2. suke sgt baca blog awak ... byk sgt info ... lepas baca blog awak ni, terus dpt idea, tengs ye ... sy b2b jugaq ... bln 6 ni, hehe~

    ReplyDelete
  3. memang cantik.. heee. btw, Eza dah antar email kat jijah :)

    ReplyDelete
  4. wiwit cantiknye pink! saye nak satuu!! hehehe :p

    ReplyDelete
  5. JGN LUPA POS KAT CIK NAD SAMA..

    NAK 2.. =P HEHHEEH

    ReplyDelete
  6. JGN LUPA POS KAT CIK NAD SAMA..

    NAK 2.. =P HEHHEEH

    ReplyDelete
  7. macam teringin nak buat jugak ^__^

    ReplyDelete
  8. cantik. x sbr nk dpt. hehe..

    ReplyDelete
  9. qila nk satu boleh? hee~ :D

    ReplyDelete
  10. bestnye..murah la..blh consider la pasni..

    ReplyDelete
  11. Nak jugak.. Boleh??heheee :)



    p/s : Minta tolong vote di FB :)
    https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071

    ReplyDelete
  12. serius cntik jiejah shida mauuuu.... ^_^

    ReplyDelete
  13. cantiknyeee..hehe..sy nak juga boleh x agak2..tpi sy xde kat malaysia...nanti hujung tahun lam bulan 7 ke 8 ni baru balik..suke22..sebab pink juga!!!!!..hihi

    ReplyDelete
  14. Wow!!! kelassss gituu..

    ReplyDelete
  15. nak kalender 1kpg...hoho...mmg smart...gud idea at least bg door gift yg org boleh guna...

    ReplyDelete
  16. waa..cantik..nak 1..hihihi.. =)

    ReplyDelete
  17. hahaha takpe2..kalau jijah tak bagi masa wedding mane tahu buat GA ke..jijah bagi la eh..hehe

    ReplyDelete
  18. alorhhh cantiknya..ruginyaaaaaaaaaaaaa mas tak dapat gi la jijah.jauh tgk map..waaaaaaaaaa...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!