Checklist Kahwin Lagi Sebulan

9:00:00 AM 19 Comments A+ a-


Assalamualaikum..


Lagi sebulan ke arah Majlis Ikatan Dua Hati Azizah & Syafiq. 

Jadi di sini jijah nak update checklist kahwin yang terbaru. ada dah tick ada yang belom. maknanya pending lagi la tu. huhuhu berdebar pulak dah. ngehngehngeh..:p


1.SAVE THE DATE





2.PROSEDUR NIKAH




3.VENUE



4.THEME/CONCEPT




5.CATERING/CANOPY



6.WEDDING PLANNER: Nikah Suhana Bridal House




7.WEDDING PLANNER: Resepsi Renzbridal Seremban




8.WEDDING PLANNER: Bertandang




9.PHOTOGRAPHER




10.KAD KAHWIN




11.UKIRAN INAI



12.DOORGIFT/FAVOR




13.CAKE



14.MC/ENTERTAINMENT



15.GUEST LIST



16.WEDDING PROP





banyak gak yang DIY tu tak buat lagi. hohoho hish macamner nak curi masa ni. semoga di permudahkan segala urusan. Amin




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

19 insan comel komen

Write insan comel komen
azam
AUTHOR
1/27/2012 9:15 AM delete

:) banyak lagi to go ye....

good.....selamat berbahagia

Reply
avatar
1/27/2012 10:36 AM delete

insyaALLAH..smpat pnya cik jijah..^^

Reply
avatar
LINDAHERY
AUTHOR
1/27/2012 10:40 AM delete

suhana bridal tu kat belakang bustand ke??? huhu klu betul, dulu ada gak booking kat dia,pastu cancel... ^__^

Reply
avatar
1/27/2012 10:41 AM delete

semoga segalanya berjalan dengan lancar.aminn

Reply
avatar
Aida Omar
AUTHOR
1/27/2012 10:43 AM delete

tudia banyaknye list.. hehe. semoga semuanya berjalan dengan lancar.

Reply
avatar
BitsBest
AUTHOR
1/27/2012 11:12 AM delete

wahhh dah byk yg jijah dah settle...

yer lah kan,majlis kita kan tak sampai sebulan ajer lagi..

hai BB pon seram sejuk ni..kihkihkih

Reply
avatar
1/27/2012 12:16 PM delete

semoga semuanya berjalan dgn lancar. gudluck. :)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
1/27/2012 1:34 PM delete

hope semua bjalan dgn lncar amin :)

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
1/27/2012 2:34 PM delete

insyaallah semua berjalan lancar :)

Reply
avatar
1/27/2012 3:39 PM delete

wow byk rupenya urusan nk khwin ni hehe^^ takot lak ms hehe

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
1/27/2012 4:00 PM delete

caiyooo jijah..:D

Reply
avatar
kiz
AUTHOR
1/27/2012 5:55 PM delete

doreh Jijah doreh..

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
1/27/2012 8:05 PM delete

wahhh 7 doakan jijah pregnant!
amin..
+ mas..jdi 8.hihihi

wahh banyak lagi lum tuh.semoga berjalan dgn lncar ye.

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
1/27/2012 8:14 PM delete

mcm banyak lagi tu..buat pelan2 tau..

Reply
avatar
eeiyss
AUTHOR
1/28/2012 9:05 AM delete

tengat masa wat checklist ni... xcited...best kan? hehehhe
moga2 dari berdua cepat2 bertiga...amin ;) (p/s: atau berempat terus? a.k.a kembaq...hehe)

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
1/28/2012 3:19 PM delete

insyallah jumpe 25hb eh :)

Reply
avatar
1/29/2012 10:08 PM delete

wow! banyak nau kan..
dni ritu bedal je... checklist terbengkalai dedekat due kawen... tau buat ape yang terlintas dalam kepala je hehe

Reply
avatar
Cik Jan
AUTHOR
1/31/2012 11:32 AM delete

wah. cik azizah, saya pun nak wat list cam awak la. bole?sebelum ni terfikir jugak nak wat tp xdek idea nk wat camne. thanks tau berkongsi.

jom exchange link. http://chefarizancheali.blogspot.com/

saya dah follow awak...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!