Friday, January 27, 2012

Checklist Kahwin Lagi Sebulan


Assalamualaikum..


Lagi sebulan ke arah Majlis Ikatan Dua Hati Azizah & Syafiq. 

Jadi di sini jijah nak update checklist kahwin yang terbaru. ada dah tick ada yang belom. maknanya pending lagi la tu. huhuhu berdebar pulak dah. ngehngehngeh..:p


1.SAVE THE DATE





2.PROSEDUR NIKAH




3.VENUE



4.THEME/CONCEPT




5.CATERING/CANOPY



6.WEDDING PLANNER: Nikah Suhana Bridal House




7.WEDDING PLANNER: Resepsi Renzbridal Seremban




8.WEDDING PLANNER: Bertandang




9.PHOTOGRAPHER




10.KAD KAHWIN




11.UKIRAN INAI



12.DOORGIFT/FAVOR




13.CAKE



14.MC/ENTERTAINMENT



15.GUEST LIST



16.WEDDING PROP





banyak gak yang DIY tu tak buat lagi. hohoho hish macamner nak curi masa ni. semoga di permudahkan segala urusan. Amin




19 comments:

  1. :) banyak lagi to go ye....

    good.....selamat berbahagia

    ReplyDelete
  2. insyaALLAH..smpat pnya cik jijah..^^

    ReplyDelete
  3. suhana bridal tu kat belakang bustand ke??? huhu klu betul, dulu ada gak booking kat dia,pastu cancel... ^__^

    ReplyDelete
  4. semoga segalanya berjalan dengan lancar.aminn

    ReplyDelete
  5. tudia banyaknye list.. hehe. semoga semuanya berjalan dengan lancar.

    ReplyDelete
  6. wahhh dah byk yg jijah dah settle...

    yer lah kan,majlis kita kan tak sampai sebulan ajer lagi..

    hai BB pon seram sejuk ni..kihkihkih

    ReplyDelete
  7. semoga semuanya berjalan dgn lancar. gudluck. :)

    ReplyDelete
  8. hope semua bjalan dgn lncar amin :)

    ReplyDelete
  9. insyaallah semua berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  10. wow byk rupenya urusan nk khwin ni hehe^^ takot lak ms hehe

    ReplyDelete
  11. wahhh 7 doakan jijah pregnant!
    amin..
    + mas..jdi 8.hihihi

    wahh banyak lagi lum tuh.semoga berjalan dgn lncar ye.

    ReplyDelete
  12. mcm banyak lagi tu..buat pelan2 tau..

    ReplyDelete
  13. tengat masa wat checklist ni... xcited...best kan? hehehhe
    moga2 dari berdua cepat2 bertiga...amin ;) (p/s: atau berempat terus? a.k.a kembaq...hehe)

    ReplyDelete
  14. insyallah jumpe 25hb eh :)

    ReplyDelete
  15. wow! banyak nau kan..
    dni ritu bedal je... checklist terbengkalai dedekat due kawen... tau buat ape yang terlintas dalam kepala je hehe

    ReplyDelete
  16. wah. cik azizah, saya pun nak wat list cam awak la. bole?sebelum ni terfikir jugak nak wat tp xdek idea nk wat camne. thanks tau berkongsi.

    jom exchange link. http://chefarizancheali.blogspot.com/

    saya dah follow awak...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!