Wednesday, January 25, 2012

Wordless Wednesday [4]- Kolam Renang





Kolam renang di tingkat 57, Marina Bay Sands Casino, Singapura. 
Ada sesiapa pernah berenang kat kolam ni? hehehe


jom klik sini

15 comments:

  1. seram lah nak mandi.. hehe

    ReplyDelete
  2. taknaklah berenang kat situ, seram jer..

    ReplyDelete
  3. cantik hotel ni.....
    seronok ni......cuma safety dia banyak lah....hehehe.......

    ReplyDelete
  4. prnh tgk gmbr ni..menarik..

    takut pon ada..hihi

    ReplyDelete
  5. perghhh..mandi kat sini mcm mengundang bahaya jerk...

    haha~~~

    ReplyDelete
  6. mcm bahaya ja..cuba tembok tu pecah.hehe nak mandi tapi takut.mandi kat depan2 ja lah

    ReplyDelete
  7. fuyo0o0o0o 0_o . mesia bila lah nak buad cengini .

    ReplyDelete
  8. semakin canggih semakin menakutkan kn jahh..kuikui

    ReplyDelete
  9. bestnye.. tapi tak nak berenang kat tepi2 tu..gayat. haha

    ReplyDelete
  10. gilerr tlajak lonjak jatuh kbawah huhu..

    ReplyDelete
  11. tak reti nak berenang,camna la?.hahaha :P

    ReplyDelete
  12. seram le kalau nak mandi sini..kang tak pasal pasal over happy terus terjunam ke bawah..=_='

    ReplyDelete
  13. mas tak berapa gayat tapi tengok kolam..errkkk takut..hahaha

    ReplyDelete
  14. hehehee gayat..takut.macam2 perasaan ada...

    ReplyDelete
  15. errr...mcm seram ja nak mndi sini =.="

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!