Wordless Wednesday [4]- Kolam Renang

9:00:00 AM 15 Comments A+ a-





Kolam renang di tingkat 57, Marina Bay Sands Casino, Singapura. 
Ada sesiapa pernah berenang kat kolam ni? hehehe


jom klik sini

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

15 insan comel komen

Write insan comel komen
ainasuhana
AUTHOR
1/25/2012 9:08 AM delete

seram lah nak mandi.. hehe

Reply
avatar
Huda
AUTHOR
1/25/2012 9:13 AM delete

taknaklah berenang kat situ, seram jer..

Reply
avatar
azam
AUTHOR
1/25/2012 9:26 AM delete

cantik hotel ni.....
seronok ni......cuma safety dia banyak lah....hehehe.......

Reply
avatar
1/25/2012 9:34 AM delete

prnh tgk gmbr ni..menarik..

takut pon ada..hihi

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
1/25/2012 10:09 AM delete

perghhh..mandi kat sini mcm mengundang bahaya jerk...

haha~~~

Reply
avatar
Onitsuka_hana
AUTHOR
1/25/2012 10:21 AM delete

mcm bahaya ja..cuba tembok tu pecah.hehe nak mandi tapi takut.mandi kat depan2 ja lah

Reply
avatar
AININ SURAYA
AUTHOR
1/25/2012 11:04 AM delete

fuyo0o0o0o 0_o . mesia bila lah nak buad cengini .

Reply
avatar
Cikgu Jaja™
AUTHOR
1/25/2012 12:38 PM delete

semakin canggih semakin menakutkan kn jahh..kuikui

Reply
avatar
Aida Omar
AUTHOR
1/25/2012 1:07 PM delete

bestnye.. tapi tak nak berenang kat tepi2 tu..gayat. haha

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
1/25/2012 1:37 PM delete

gilerr tlajak lonjak jatuh kbawah huhu..

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
1/25/2012 2:16 PM delete

tak reti nak berenang,camna la?.hahaha :P

Reply
avatar
1/25/2012 4:01 PM delete

seram le kalau nak mandi sini..kang tak pasal pasal over happy terus terjunam ke bawah..=_='

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
1/25/2012 9:28 PM delete

mas tak berapa gayat tapi tengok kolam..errkkk takut..hahaha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/26/2012 7:59 AM delete

hehehee gayat..takut.macam2 perasaan ada...

Reply
avatar
naiemah_ramli
AUTHOR
1/26/2012 7:30 PM delete

errr...mcm seram ja nak mndi sini =.="

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!