Wednesday, January 25, 2012

Selepas Sebulan :)


Assalamualaikum...


hai semuaaaa!! jijah back! hehe ok ok. mood bercuti dah habis. mari kita kembali kepada mood asal iaitu berblogging dan berfacebooking! padahal aku rasa aku sorang je bercuti. ekeke :p


seperti sedia maklum. cuti CNY dua hari lepas blog jijah turut bercuti. hehe ala bercuti pon sebab jijah tak boleh nak tumpukan perhatian pada blog sebab asben jijah balik weekand tu. kihkihkih


asben balik dari Lumut pada hari ahad tu. so kami decide jumpa kat KL jer. sebab KL boleh jalan jalan merata-rata. teheee~~


so kami pergi la time square time tu! serius macam tak caya jer time square sunyi sepi. ekeke :p



da lama tak bergambar berdua macam ni. huhuhuhu



serius sangat rindu asben jijah!


maaf ambil gambar pakai handset murah jer. hehe pucat giler muka jijah kan. jadi la daripada takde kan ~~ :p so semalam selasa jijah hantar asben naik bas ke Lumut balik. lepas ni sebulan lagi dapat jumpa masa wedding kami 25 dan 26 februari 2012 :)


doakan kebahagiaan jijah dan asben k. 
 asben jijah jauh korang je yang ada. jijah sayang korang semua ^^




23 comments:

  1. selamat pengantin baru jijah.nak wish2 byk2.hehe~

    ReplyDelete
  2. xpe xlama lagi dia hbs study tu kan?.nnti dia praktikal bukan boleh kuar dri lumut ke?.praktikal dkt hotel?....

    ReplyDelete
  3. sweet je tgok kak jijah & husband. jeles. nak kawen gak! hehe

    ReplyDelete
  4. :) hehehe...KL lengang.....best tapi banyak indon dan bangla.

    xbest

    ReplyDelete
  5. en.husband kita ag jauh...
    kt sabah...
    sama2 la kita bersabar ye cik jijih...
    hik3...

    ReplyDelete
  6. tak sabar tunggu next month..insyaAllah akan hadir bertemu pengantin sweet ni..^__^

    ReplyDelete
  7. hahaha nak gelak sini boleh tak jijah :D bukan muka gersang tu kan?kan?hahahaha

    ReplyDelete
  8. @ecadwinkyasha die paktikal dekat hotel kat KL..harap2 leh jumpa selalu..

    ReplyDelete
  9. @Mohd Norafzal cis! aku tak nampak pon muka gersang...wueeeekk :p

    ReplyDelete
  10. seronokkan baru2 kahwin ni.. teringat zaman dulu2 hehe.. Jijah..semoga terus bahagia kerana perjalanan masih jauh dan banyak dugaan yang bakal mendatang dalam berumah tangga.

    ReplyDelete
  11. mmg syok lepak KL time cuti ry cina hr tu...rasa mcm kl kita yg py siap bleh baring kt tgh2 jln kn...hoho...tp kedai byk yg ttup xleh nk shopping...

    ReplyDelete
  12. @kiz nasihat yg berguna bro..insyaAllah jijah cube hadapi dugaan yang bakal mendatang nanti..tima kasih bro!

    ReplyDelete
  13. lovingnya..suka tengok..=)

    ReplyDelete
  14. hahaha,masa awal bulan mas g hari tuh,adoyaiii penuh oo..tapi best gak..leh suruh mereka snap pic kami berdua.hahaha

    berseri2 oo muka jijah

    ReplyDelete
  15. bestnya tengok kak jijah ngan asben.. Sedondon merahh :) cweet sangat dear...cepat2 dapat baby owkehh..:)

    ReplyDelete
  16. hehee..jiejah tabah walau pe jua yg mndatang..love u tooo..muaxxx :)

    ReplyDelete
  17. @Eza Boom Boom :) yg tu yg jijah impikan selama ni..doakan jijah yer :)

    ReplyDelete
  18. pokok tu mcm dlm citer journey to the west, hikk..

    *smoga trus hepi2 jijah ^^

    ReplyDelete
  19. semoga berbahagia selamanya~~

    ReplyDelete
  20. @Cik Azizah..dah dekat dah tue.ehehehe.napa xpraktikal dkt PD je?

    ReplyDelete
  21. @ecadwinkyasha takde kot yang..die takde cakap pulak..tapi KL ok la..akak leh turun naik KL selalu.kahkahkahkah

    ReplyDelete
  22. alaaa..sweetnya tgk pn jijah & asben.. =) smoga cpt dpt anak n bahagia slalu tau =)heeee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!