Selepas Sebulan :)

3:03:00 PM 23 Comments A+ a-


Assalamualaikum...


hai semuaaaa!! jijah back! hehe ok ok. mood bercuti dah habis. mari kita kembali kepada mood asal iaitu berblogging dan berfacebooking! padahal aku rasa aku sorang je bercuti. ekeke :p


seperti sedia maklum. cuti CNY dua hari lepas blog jijah turut bercuti. hehe ala bercuti pon sebab jijah tak boleh nak tumpukan perhatian pada blog sebab asben jijah balik weekand tu. kihkihkih


asben balik dari Lumut pada hari ahad tu. so kami decide jumpa kat KL jer. sebab KL boleh jalan jalan merata-rata. teheee~~


so kami pergi la time square time tu! serius macam tak caya jer time square sunyi sepi. ekeke :p



da lama tak bergambar berdua macam ni. huhuhuhu



serius sangat rindu asben jijah!


maaf ambil gambar pakai handset murah jer. hehe pucat giler muka jijah kan. jadi la daripada takde kan ~~ :p so semalam selasa jijah hantar asben naik bas ke Lumut balik. lepas ni sebulan lagi dapat jumpa masa wedding kami 25 dan 26 februari 2012 :)


doakan kebahagiaan jijah dan asben k. 
 asben jijah jauh korang je yang ada. jijah sayang korang semua ^^




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

23 insan comel komen

Write insan comel komen
1/25/2012 3:08 PM delete

selamat pengantin baru jijah.nak wish2 byk2.hehe~

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
1/25/2012 3:18 PM delete

xpe xlama lagi dia hbs study tu kan?.nnti dia praktikal bukan boleh kuar dri lumut ke?.praktikal dkt hotel?....

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
1/25/2012 3:22 PM delete

sweet je tgok kak jijah & husband. jeles. nak kawen gak! hehe

Reply
avatar
azam
AUTHOR
1/25/2012 3:37 PM delete

:) hehehe...KL lengang.....best tapi banyak indon dan bangla.

xbest

Reply
avatar
Nor Suhaiza
AUTHOR
1/25/2012 3:54 PM delete

en.husband kita ag jauh...
kt sabah...
sama2 la kita bersabar ye cik jijih...
hik3...

Reply
avatar
1/25/2012 3:59 PM delete

tak sabar tunggu next month..insyaAllah akan hadir bertemu pengantin sweet ni..^__^

Reply
avatar
Mohd Norafzal
AUTHOR
1/25/2012 4:28 PM delete

hahaha nak gelak sini boleh tak jijah :D bukan muka gersang tu kan?kan?hahahaha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/25/2012 4:50 PM delete

@ecadwinkyasha die paktikal dekat hotel kat KL..harap2 leh jumpa selalu..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/25/2012 4:51 PM delete

@Mohd Norafzal cis! aku tak nampak pon muka gersang...wueeeekk :p

Reply
avatar
kiz
AUTHOR
1/25/2012 5:38 PM delete

seronokkan baru2 kahwin ni.. teringat zaman dulu2 hehe.. Jijah..semoga terus bahagia kerana perjalanan masih jauh dan banyak dugaan yang bakal mendatang dalam berumah tangga.

Reply
avatar
1/25/2012 5:46 PM delete

mmg syok lepak KL time cuti ry cina hr tu...rasa mcm kl kita yg py siap bleh baring kt tgh2 jln kn...hoho...tp kedai byk yg ttup xleh nk shopping...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/25/2012 6:48 PM delete

@kiz nasihat yg berguna bro..insyaAllah jijah cube hadapi dugaan yang bakal mendatang nanti..tima kasih bro!

Reply
avatar
nasha sanza
AUTHOR
1/25/2012 7:01 PM delete

lovingnya..suka tengok..=)

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
1/25/2012 9:28 PM delete

hahaha,masa awal bulan mas g hari tuh,adoyaiii penuh oo..tapi best gak..leh suruh mereka snap pic kami berdua.hahaha

berseri2 oo muka jijah

Reply
avatar
1/25/2012 10:04 PM delete

bestnya tengok kak jijah ngan asben.. Sedondon merahh :) cweet sangat dear...cepat2 dapat baby owkehh..:)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
1/26/2012 4:22 AM delete

hehee..jiejah tabah walau pe jua yg mndatang..love u tooo..muaxxx :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/26/2012 7:57 AM delete

@Eza Boom Boom :) yg tu yg jijah impikan selama ni..doakan jijah yer :)

Reply
avatar
1/26/2012 9:02 AM delete

pokok tu mcm dlm citer journey to the west, hikk..

*smoga trus hepi2 jijah ^^

Reply
avatar
MZ
AUTHOR
1/26/2012 9:44 AM delete

semoga berbahagia selamanya~~

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
1/26/2012 10:39 AM delete

@Cik Azizah..dah dekat dah tue.ehehehe.napa xpraktikal dkt PD je?

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/26/2012 1:24 PM delete

@ecadwinkyasha takde kot yang..die takde cakap pulak..tapi KL ok la..akak leh turun naik KL selalu.kahkahkahkah

Reply
avatar
naiemah_ramli
AUTHOR
1/26/2012 7:37 PM delete

alaaa..sweetnya tgk pn jijah & asben.. =) smoga cpt dpt anak n bahagia slalu tau =)heeee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!