Sebulan Sudah!

8:00:00 PM 33 Comments A+ a-


Assalamualaikum..


Alhamdulilah sungguh cepat masa berlalu sekarang kan. rasa nak putar je kembali detik-detik momen momen indah dulu. ceh macam la boleh. ekeke :p. oh sedar tak sedar sebulan sudah daku menjadi isteri kepada abg navy maknanya dah 3minggu di tinggalkan atas tuntutan keje sebagai navy! huhuhuhu T_T





tahniah sebulan!



Siapa yang follow blog daku dah tentu tahu kan, daku dan asben merupakan pasangan husband and wife yang berjumpa hanya sebulan sekali. Tu sebab daku dan asben mengambil keputusan untuk bernikah dahulu ^_^. Emmm Kalau sebulan sekali dapat jumpa tu memang rasa bertuah dah la tapi ni dah sebulan pon masih belum berjumpa. Sadis memang sadis. Hehehe. 


Ternyata apabila memegang status seorang isteri, peritnya rasa. Perit sangat. Tak sama macam masa bercinta dulu. Lain. Hari-hari berendam air mata saat teringatkan asben. emm begitulah apa yang daku rasa di kala ini.


Dan untuk menghilangkan rasa rindu yang teramat sangat ni hari hari daku dan asben webcam atau 3G. call pon setiap sejam sekali. mesej pon selalu. atleast terubat rindu juga walaupon selepas je tamat call daku pasti mengalirkan airmata. T_T


Syukur asben banyak menasihati diri ni. dan semoga Allah perkenankan doa daku untuk hidup bersama dengan asben. InsyaAllah..



gambar dari OP. sangat rindu saat ini T_T


Hatiku sunyi tanpamu..
satu masa mesti berjauhan sementara..
waktu inilah kita kan terasa hidup amat memerlukan si dia..
waktu inilah kita akan di datangi pelbagai dugaan..

nasib kita tak tentunya akan baik selalu..
ape ape pon ini sebahagian dari lumrah kehidupan..
sebab tak semua orang di beri peluang oleh Allah
akan sentiasa bersama..


semoga hubungan suami isteri ni akan berkekalan hingga syurgawi InsyaAllah~~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

33 insan comel komen

Write insan comel komen
Noh Kodiang
AUTHOR
1/08/2012 9:29 AM delete

Da ada berita gumbira lom...kasi taw la kalo ada...hehehe

Reply
avatar
azam
AUTHOR
1/08/2012 10:01 AM delete

semoga berkekalan hendakNYA amin...

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
1/08/2012 10:46 AM delete

tahniah kak jijah. alhamdulillah dah sebulan dah. moga kekal hingga hujung nyawa :)

Reply
avatar
liza nora
AUTHOR
1/08/2012 10:56 AM delete

semoga berkekalan k.. bestny dah khwin. hehe

Reply
avatar
Qaseh
AUTHOR
1/08/2012 11:07 AM delete

sabar ye dik....cepat2 dapat cahaya mata nanti boleh jadi teman pengubat rindu

Reply
avatar
AmyZana
AUTHOR
1/08/2012 11:30 AM delete

insyaallah~ amin :]

Reply
avatar
Dalila Hamid
AUTHOR
1/08/2012 11:34 AM delete

sabar la dik..... suatu hari nanti dah dpt tggl sebumbung semua kenangan semasa berjauhan ni adalah kenangan yang paling indah utk dikenang dalam hidup.... percayalah... cuma skrg ni skit merindu tu trpaksa la tanggung sendiri ... sabaq.....

Reply
avatar
Cikgu Jaja™
AUTHOR
1/08/2012 11:45 AM delete

sabar jahh...sabar..mn tahu kau atau husband nnt boleh transfer..

biarlah berkorban skg kn..nnt lama2 dpt gk bersama..

sabar eh jahh.. peluk jijah kuat2 >.<

Reply
avatar
1/08/2012 11:57 AM delete

Happy 1month anny jijah dan asben..be HAPPy ok jijah

Reply
avatar
nabila azmi
AUTHOR
1/08/2012 1:16 PM delete

insyaallah will last forever..=)..


happy anniversary sebulan..hehe

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
1/08/2012 1:20 PM delete

cepat2 ngandung,nanti tak sunyi lagi..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/08/2012 2:29 PM delete

@Noh Kodiang haha lom lagi lah..tak bunting pelamin pon..ahaaaakk :p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/08/2012 2:30 PM delete

@Qasehmaceh kak..insyaAllah..tapi jumpa pon jarang agak payah nak lekat..huhuhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/08/2012 2:31 PM delete

@Dalila Hamidterlalu perit gak berjauhan ni..lain sgt dr bercinta dulu..huhu sabar sabar :) insyaAllah..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/08/2012 2:31 PM delete

@Cikgu Jaja™ syg jaja ketat2..insyaAllah doakan jijah duk sama dgn asben k :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/08/2012 2:32 PM delete

@Azzahhuhuhu susah nak pregnant sis..jumpa pon jarang..tapi jika ada rezeki InsyaAllah..doakan yer sis :)

Reply
avatar
cik.mila
AUTHOR
1/08/2012 3:02 PM delete

Alhamdulillah jijah..kekal hingga syurga ye..barakallah

*mila pulak y degup2 nih..hehe

Reply
avatar
Saddila
AUTHOR
1/08/2012 4:23 PM delete

alahmdulillah kak . semoga terus berkekalan :))

*terasa nak kahwin awal . heeee

Reply
avatar
1/08/2012 6:23 PM delete

siannyer...takper dear..doa selalu semoga allah cpt2 bagi jijah and asben duk sama2...

miza sentiasa doakan yang terbaik..=)

Reply
avatar
..cik hana..
AUTHOR
1/08/2012 6:41 PM delete

semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...:)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/08/2012 6:52 PM delete

@mrs irmidrza to be terima kasih syg..syg miza ketat2..moga miza pon beroleh kebahagiaan :)

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
1/08/2012 7:56 PM delete

tabik spring isteri2 askar2 macam ni..kuatkan semangat..makin rindu,makin sayang.hihih

Reply
avatar
1/09/2012 12:57 AM delete

slmt pengantin baru cik jijah
sweet couple gitu ;)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/09/2012 1:08 AM delete

@MaYa MustWany dalam hati Allah aje tahu yunk...:(

Reply
avatar
1/09/2012 7:45 AM delete

banyak kelainann dengan bercinta n kawen ni kan jijah... hhuhu kadang2 rindu zaman bujang...


semoga berbahagia selalu... cantik baju kawen jijah :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/09/2012 1:06 PM delete

@Ardini Humaira terima kasih sis dni..moga sis dni pon berbahagia selalu :)

Reply
avatar
Wen
AUTHOR
1/11/2012 8:44 PM delete

sabar yeeee...

opppsss btw wen nak bagitau... Exam da abis... Nak tunggu praktikal. lmbt lg... so bw sampai sudah.....wen singgah kat blog yg wen da polo.. hehe...

Reply
avatar
KizMySeLf
AUTHOR
1/11/2012 9:44 PM delete

oh sebulan nikah..ingat tadi dah pregnant..haha tajuk bikin suspen..kih kih

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
1/11/2012 10:38 PM delete

dah sebulan ek?kejap je jijah...

rs br je bc jijah uruskan psl borang nikah, beli kelambu..heee

tahniah dear....byk2 kan bersabar k..:)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/12/2012 1:02 AM delete

Amin..siapa sangka kejap je sebulan ni..masa pantas betol la!

Reply
avatar
1/12/2012 8:44 AM delete

cpt ja masa berlalu ea..

xsgka toi..

sbr ea jijah..t dok berdua kepitla..hikhik.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!