Belum Boleh Review Wedding

8:00:00 AM 7 Comments A+ a-


"ramai yang tertanya bila jijah nak review wedding jijah tempoh hari. 
asyik entry lari dari wedding je. hahahaha"


ada juga yang tak muak dengan entry kahwin jijah kan.. muahaha ^^ dari bulan duabelas dulu hari-hari jijah update entry kahwin.persiapan perkahwinan sekarang dah kahwin pon nak review wedding lagi pula. hehe korang tak muak ek? ngeee~~


baiklah sebenarnya bukan jijah tak nak review wedding lagi tapi jijah masih menunggu gambar-gambar dari OP/official photographer. tak best pula kan review wedding tapi kualiti gambar tak cantik. nak baca pon tak syok kan.. hehehe 


so jijah masih menunggu untuk OP siapkan gambar-gambar tu. emm jemput la baca baru sikit jijah review wedding hari tu iaitu Outdoor Photoshoot dan Henna


so harap bersabar ye :) jijah lagi lah tak sabar nak review..ngeeeeee~~ entry dah tulis tinggal nak letak gambar je. kihkihkih



buat muka comey..wueeekk~~ :p *muntah pink*



rindu nak update info tentang eMEDIK, eTIPS, ePETUA. boleh start la camni. weee~~ minta undi gambar jijah ---> http://on.fb.me/zObtxQ
tq like :)

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
3/08/2012 9:06 PM delete

cantik gambo..ctak sabar gak ni nak tengok ^__^

Reply
avatar
AININ SURAYA
AUTHOR
3/09/2012 1:02 AM delete

cepatt jijahhhh . ta saba nak nengokkk =))))

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
3/09/2012 8:42 AM delete

sabar ye puan jijah..dpt pic trus msukkn lam entry ye..hehe..update kencang2!

Reply
avatar
3/09/2012 12:55 PM delete

sama je ..erin pun kena tunggu OP hehhe

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
3/09/2012 12:58 PM delete

tul2..nk tgk pic smua..sikit2 sje taw wat suspender..hihihi

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/09/2012 8:22 PM delete

yang komen ni tergolong dlm golongan yg tak muak tengok gambar wedding jijah. kihkihkih

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!