Friday, March 9, 2012

Belum Boleh Review Wedding


"ramai yang tertanya bila jijah nak review wedding jijah tempoh hari. 
asyik entry lari dari wedding je. hahahaha"


ada juga yang tak muak dengan entry kahwin jijah kan.. muahaha ^^ dari bulan duabelas dulu hari-hari jijah update entry kahwin.persiapan perkahwinan sekarang dah kahwin pon nak review wedding lagi pula. hehe korang tak muak ek? ngeee~~


baiklah sebenarnya bukan jijah tak nak review wedding lagi tapi jijah masih menunggu gambar-gambar dari OP/official photographer. tak best pula kan review wedding tapi kualiti gambar tak cantik. nak baca pon tak syok kan.. hehehe 


so jijah masih menunggu untuk OP siapkan gambar-gambar tu. emm jemput la baca baru sikit jijah review wedding hari tu iaitu Outdoor Photoshoot dan Henna


so harap bersabar ye :) jijah lagi lah tak sabar nak review..ngeeeeee~~ entry dah tulis tinggal nak letak gambar je. kihkihkih



buat muka comey..wueeekk~~ :p *muntah pink*



rindu nak update info tentang eMEDIK, eTIPS, ePETUA. boleh start la camni. weee~~ minta undi gambar jijah ---> http://on.fb.me/zObtxQ
tq like :)

7 comments:

  1. cantik gambo..ctak sabar gak ni nak tengok ^__^

    ReplyDelete
  2. cepatt jijahhhh . ta saba nak nengokkk =))))

    ReplyDelete
  3. sabar ye puan jijah..dpt pic trus msukkn lam entry ye..hehe..update kencang2!

    ReplyDelete
  4. sama je ..erin pun kena tunggu OP hehhe

    ReplyDelete
  5. tul2..nk tgk pic smua..sikit2 sje taw wat suspender..hihihi

    ReplyDelete
  6. yang komen ni tergolong dlm golongan yg tak muak tengok gambar wedding jijah. kihkihkih

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!