Thursday, March 1, 2012

It's time buka hadiah! weee~~




sebahagian hadiah dari kawan-kawan di rumah jijah ^____^ lebih dari 30 hadiah sempena majlis perkahwinan kami. Alhamdulilah :)

di sebabkan rumah dah takde perabot nak letak hadiah hadiah ni maka jijah beli satu almari khas untuk letak hadiah kawen ni. nanti ada rumah sendiri kena la pindah semuanya ke rumah sendiri. ekeke :p~~



almari berharga RM280 dah full house ^_^


inilah sebahagian hadiah hadiah dari kawan kawan jijah dan zul serta saudara mara :) paling banyak yang jijah dapat set gelas dan pinggan ^_- tapi yang paling terbaik sekali jijah dapat sudip,sudu,garfu,kuali,periuk,pisau dan papan pemotong dari kawan kolej. memang terbaik! ai suka nok!!



yey!! tak perlu beli barang kelengkapan rumah nanti. semuanya lengkap :) 


jijah dan zul ucapkan ribuan terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi meraikan majlis kami dan bagi kami hadiah di majlis perkahwinan kami ini -_-"



jijah doakan semoga korang di murahkan rezeki dunia dan akhirat :)


20 comments:

  1. untunglah .. tu maknanye kne rjin msk ;)

    ReplyDelete
  2. byknya hadiah dia..bgus kan..keperluan rumah semua tu..

    ReplyDelete
  3. wah banyaknya hadiah..

    ReplyDelete
  4. mencari cari dimanakah hadiah fiza tu.shhh...diam diam je..hehehe..seronoknya banyak dapat hadiah tu..mostly brg dapur..memang kene rajin turun dapur lah pasni jijah

    ReplyDelete
  5. wahhh byk tue hehehe..hadiah2 uya pn still lagi berlonggok tepi tangga kat rumah..hadiah majlis tandang pun same..nnti dh pindah rumah baru mengangkut..uya idamkan set pisau sebab semua dah lengkap..tp x ade pun set pisau hahaha..so yg tue beli sendiri..

    ReplyDelete
  6. wahhh byk tue hehehe..hadiah2 uya pn still lagi berlonggok tepi tangga kat rumah..hadiah majlis tandang pun same..nnti dh pindah rumah baru mengangkut..uya idamkan set pisau sebab semua dah lengkap..tp x ade pun set pisau hahaha..so yg tue beli sendiri..

    ReplyDelete
  7. mak oiiiiiiiii,
    byknye hadiah...
    bestnya dpt hadiah...:)
    SELAMAT PENGANTIN BARU

    ReplyDelete
  8. nak carik mana adiah yg aku bg ari tuh..hehe

    ReplyDelete
  9. @Azhafizah[フィザ] kuikuikui kalau ada rumah sendiri kan best...

    ReplyDelete
  10. @UyaRayza hehe set pisau tu pon hadiah ganjil. member yg dah kawen yg bagi..hehe die macam tahu2 je nak lengkapkan set barang dapor dengan bagi set pisau ni..heee~~

    ReplyDelete
  11. @AYuNG ni mesti ayung tak letak nama. tak pon nama full jijah tak tahu..hahaha :p sebab tak jumpa nama ayung..T_T

    ReplyDelete
  12. tahniah kak . best nye . hope heppy selalu :)

    ReplyDelete
  13. untung org kawen kan.. byk dpt adiah..hihii

    ReplyDelete
  14. hihi..ni jles nii
    tahniah tau...

    ReplyDelete
  15. sonoknye dpt banyak adiah. kte nak doakan jijah pregnant ni. hihi :)

    ReplyDelete
  16. @IntaNBerliaN ala pas akak bersalin nnti..banyak gak dapat hadiah baby :)

    ReplyDelete
  17. @beLLa terima kasih yang..doakan jijah yer :)

    ReplyDelete
  18. sllunya mmg gelas la paling fav kan.tpi kwn2 skrja akak mas,dh planning xkn bg mcm tuh..smua brg pnting,priuk,blnder,rdio, dpor, microwvs,smua lgkap dh..hahaha..

    ReplyDelete
  19. @MaYa MustWany hehe sebab dorang dah kawen n ada pgalaman nak bagi ape hadiah..hee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!