Thursday, March 15, 2012

Projek 100 Blogger oleh Broframestone


Rata-rata ramai blogger mengenali Broframestone. baru baru ni bro mengendalikan Projek 100 Blogger untuk tujuan pengiklanan. 100 blog yang di pilih akan menjadi medium pengiklanan untuk produk produk mereka.


Anda hanya perlu menulis dan mempromosikan klient yang akan bro dapatkan dan semestinya anda di bayar dengan pendapatan berbaloi baloi bagi yang ingin menjana pendapatan melalui blog.


Syaratnya:

1. Trafik sehari minimum 500 uv sehari
2. Setiap post entry, mendapat minimum 5-10 komen dari pembaca.
3. Blog personal, bukan copy paste/politik
4. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan
5. Blog du update sekurang kurangnya  4 entry seminggu
6. Menetap di Malaysia dan warga negara
7. Komited dan sanggup menumpukan perhatian kepada Projek 100 Bloggers



siapa yang cukup syarat boleh la join Projek 100 Blogger oleh Broframestone di link ini.



jika ada rezeki. mudah mudahan terpilih :)



9 comments:

  1. tak layak...uv tak cukup.....200 je sehari ....hahahaha

    kadang² seribu

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah ada rezeki tu..All the best Jijah.

    ReplyDelete
  3. insya allah ada rezeki jijah, tak ke mana...tgk jijah pun rajin update hehehe...go jijah go :p

    ReplyDelete
  4. shida mungkin xlayak sbb masih newbie hehe ^_^

    ReplyDelete
  5. akak layak gak kan..
    mas memang tak la..hihihi

    ReplyDelete
  6. wahhh..untung ne..byk rezeki ble dpt....eca surrender..500uv sehari xdpt.. :(
    paling 200-300 je :(

    ReplyDelete
  7. zuan ada cek kat list bro tadi, tahniah kerana terpilih :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!