Facebook Pages bertukar ke Facebook Timeline

8:00:00 PM 12 Comments A+ a-



klik untuk tumbesaran yg sihat :)



Facebook buat hal lagi...kali ni dia wajibkan semua fan page transform ke timeline yang kita semua tahu. Facebook Timeline bakal di kuatkuasakan kepada Fan Page pada 30 mac 2012 ini. Secara automatiknya pada tarikh tersebut facebook fan page berwajah design baru. 


sebelum tu sila klik Fan Page Cik Azizah's Blog ini yer.. terima kasih ^___^



jijah preview fb timeline. tak nak publish lagi. ngehngehngeh :p


ramai tak suka kan. bila dah transform jadi timeline, kita terpaksa membaca update terkini secara kiri, kanan, kiri.. kiri, kanan, kiri.. dan begitulah seterusnya. itu baru satu page. kalau sehari kita nak pantau berbelas page, tak ke juling jadinya? hohoho


jadi, untuk mengelakkan perkara yang tidak diingini berlaku supaya korang tak juling biji mata melihatnya, jijah kongsikan satu kaedah mudah. kaedah ni sangat simple dan tak perlu install itu ini dan sebagainya. caranya seperti dibawah:


mula mula, pergi dekat address bar. padam www
gantikan www dengan huruf m dan tekan Enter

tengok?? mudah bukan. jadi kalau nak masuk fan page jijah selepas tarikh 30mac nanti sila gunakan kaedah yang simple itu. selamat mencuba ^^ 



jijah join contest. tolong jijah like sini
1. Like MDNOORPHOTOGRAPHY    2. Like Photo Jijah tq semua -_-"

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
jijie lah
AUTHOR
3/09/2012 2:33 PM delete

Bikin pening ja 2 kak.. Jijie saja komen, untuk doakan akak pregnant cepat2 amin hehe. Gambar pun dah like! Gud Luck kak..

Reply
avatar
nurpiska
AUTHOR
3/09/2012 2:37 PM delete

timeline memang sangat serabut.

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
3/09/2012 2:45 PM delete

klu guna m.facebook.com its means kita tengok facebook via mobile kan?...interfce sama mcm buka facebook from android phone,iphone..betulkan?

cause 'm' stands for mobile..betul eh?.hahahaha

Reply
avatar
mumui
AUTHOR
3/09/2012 2:47 PM delete

leceh lerr gune timeline tuuu...

Reply
avatar
3/09/2012 3:01 PM delete

pening tengok timeline tapi design menarik.tu je la kot yang best.

Reply
avatar
3/09/2012 3:06 PM delete

fb mmg suka wat hal pon ..

Reply
avatar
3/09/2012 3:18 PM delete

tak suka timeline.
yg lama lagi cool.

Reply
avatar
3/09/2012 4:09 PM delete

fanpage je tukar org dah bising kan,kalo die tukar dgn profile2 sekali mahu semua org bising ..heheh..xpe la..nnti lama2 biasa la tuh guna,mcm dulu2 org marah tukar profile jadi yg mcm skrg,la ni xda pon org marah,suka lagi..bila timeline mai,org marah balik,kata suke profile skrg,padahl dulu benci sgt profile kt guna skrg..mcm2 =.=" brg free,xleh demand2 sgt..

Reply
avatar
Eza Boom Boom
AUTHOR
3/09/2012 6:15 PM delete

karenah fb yang macam2 :P

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
3/09/2012 6:48 PM delete

redha je dgn timeline..x tukar pun dia tukar sendiri nanti..

Reply
avatar
Arra Ahmad
AUTHOR
3/09/2012 8:08 PM delete

xsuka gak timeline.fenin:)

Reply
avatar
3/11/2012 1:37 PM delete

redha je..pasni suka tak suka kena terima lah..huhuhu

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!