Thursday, March 8, 2012

Cop Misi dah bertukar


hampir dua tahun jijah memegang jawatan jururawat. Alhamdulilah tak silap memilih kerjaya ini. kalau dulu gred jijah adalah Jururawat U29 tapi sejak SBPA di perkenalkan maka Jururawat U29 di mansuhkan. seterusnya ia menjadi Jururawat U2-1 :))


selama hampir dua tahun dalam bidang ni ada 4 cop yang jijah guna. 



warna apa nak? ngeee~ macam- macam pattern ada. hehe



yang atas tu semua Jururawat U29. jadi apabila SBPA di perkenalkan terpaksa tukar cop baru yang warna pink bawah tu Jururawat U2-1




ngeeee~~ suka suka.. comel betol pink dan smile tu :))


19 comments:

  1. wah banyaknya cop dia..

    ReplyDelete
  2. Ada rubber stamp ni memudahkan kerja..hanya cop je kan.dulu masa study suka buat rubber stamp ni senang nak cop mana mana hak milik sendiri sebab malas nak menulis..tapi disebabkan tak pandai jage masa tu..abis font nye di makan semut..ni semua semut punya pasal..

    ReplyDelete
  3. SBPA dibatalkan.. so,, gred kita still kekal mcm sebelum ni kan?

    ReplyDelete
  4. xpenah ade cop sndiri lg ni jijah..hihi

    skang gred dh tukar ye, klu dietitian pn tukar ke..

    ReplyDelete
  5. byk jugak dah cop yg jijah guna yer..

    ReplyDelete
  6. lbh kurg lh cop kita kak...tpi eca kler biru..xde stok pink time wat tu...

    ReplyDelete
  7. @mOoNgred sama la dulu u29..hish membazir je buat cop u2-1

    ReplyDelete
  8. @Wanie dietitian sama kot..sbpa dah di batalkan..

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Cemburunya.. Masih menanti jawatan nurse untuk diisi.. doakan saya ye?

    ReplyDelete
  10. @.........cP~ jijah doakan cp berjaya menjawat jawatan nurse..Ameen :)

    ReplyDelete
  11. hebat la jijah jd nurse...sy ni penakut darah..haha

    ReplyDelete
  12. @hatiku berwarna warni Alhamdulilah dah rezeki kat sini yang...:)

    ReplyDelete
  13. @MaYa MustWany tangan tu gambar dlm katelog...ngee~~

    ReplyDelete
  14. @nuyui a.k.a miss YUI
    Hi Azizah, nama saya Lim dari EZStamp.com.my, saya enjoy baca blog anda especailly blog regarding per-inked stamp :)
    Mostly it is because we are rubber stamp maker too! haha...
    please do visit our website and facebook ya.

    Azizah, boleh tak anda tolong menulis something about us in your blog and we would like to give you 1 free pre-inked stamp (any model) as a gift?

    You can contact me at sales@ezstamp.com.my
    our fb and website as below:
    http://tinyurl.com/9nbmkhv
    dan
    https://www.facebook.com/ezstampfans?ref=hl

    ReplyDelete
  15. @light and easy wah menarik! nanti jijah pm inbox u di fb yer :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!