Cop Misi dah bertukar

2:00:00 PM 19 Comments A+ a-


hampir dua tahun jijah memegang jawatan jururawat. Alhamdulilah tak silap memilih kerjaya ini. kalau dulu gred jijah adalah Jururawat U29 tapi sejak SBPA di perkenalkan maka Jururawat U29 di mansuhkan. seterusnya ia menjadi Jururawat U2-1 :))


selama hampir dua tahun dalam bidang ni ada 4 cop yang jijah guna. 



warna apa nak? ngeee~ macam- macam pattern ada. hehe



yang atas tu semua Jururawat U29. jadi apabila SBPA di perkenalkan terpaksa tukar cop baru yang warna pink bawah tu Jururawat U2-1




ngeeee~~ suka suka.. comel betol pink dan smile tu :))


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

19 insan comel komen

Write insan comel komen
3/08/2012 2:06 PM delete

haah..comel2 coz PINK.. =p

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
3/08/2012 2:17 PM delete

wah banyaknya cop dia..

Reply
avatar
azam
AUTHOR
3/08/2012 2:21 PM delete

mmm... :) nice

pinky²

Reply
avatar
3/08/2012 2:49 PM delete

Ada rubber stamp ni memudahkan kerja..hanya cop je kan.dulu masa study suka buat rubber stamp ni senang nak cop mana mana hak milik sendiri sebab malas nak menulis..tapi disebabkan tak pandai jage masa tu..abis font nye di makan semut..ni semua semut punya pasal..

Reply
avatar
mOoN
AUTHOR
3/08/2012 2:55 PM delete

SBPA dibatalkan.. so,, gred kita still kekal mcm sebelum ni kan?

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
3/08/2012 3:40 PM delete

xpenah ade cop sndiri lg ni jijah..hihi

skang gred dh tukar ye, klu dietitian pn tukar ke..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
3/08/2012 4:13 PM delete

byk jugak dah cop yg jijah guna yer..

Reply
avatar
hudahassan ^^
AUTHOR
3/08/2012 4:45 PM delete

suka lah tuh . pink kannn ~

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
3/08/2012 5:17 PM delete

lbh kurg lh cop kita kak...tpi eca kler biru..xde stok pink time wat tu...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/08/2012 6:25 PM delete

@mOoNgred sama la dulu u29..hish membazir je buat cop u2-1

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/08/2012 6:28 PM delete

@Wanie dietitian sama kot..sbpa dah di batalkan..

Reply
avatar
.........cP~
AUTHOR
3/08/2012 10:02 PM delete

Salam.

Cemburunya.. Masih menanti jawatan nurse untuk diisi.. doakan saya ye?

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/09/2012 7:46 AM delete

@.........cP~ jijah doakan cp berjaya menjawat jawatan nurse..Ameen :)

Reply
avatar
3/09/2012 12:07 PM delete

hebat la jijah jd nurse...sy ni penakut darah..haha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
3/09/2012 8:22 PM delete

@hatiku berwarna warni Alhamdulilah dah rezeki kat sini yang...:)

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
3/10/2012 9:17 PM delete

err mas trnampak de tgn.

Reply
avatar
3/11/2012 1:38 PM delete

@MaYa MustWany tangan tu gambar dlm katelog...ngee~~

Reply
avatar
9/19/2012 9:05 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI
Hi Azizah, nama saya Lim dari EZStamp.com.my, saya enjoy baca blog anda especailly blog regarding per-inked stamp :)
Mostly it is because we are rubber stamp maker too! haha...
please do visit our website and facebook ya.

Azizah, boleh tak anda tolong menulis something about us in your blog and we would like to give you 1 free pre-inked stamp (any model) as a gift?

You can contact me at sales@ezstamp.com.my
our fb and website as below:
http://tinyurl.com/9nbmkhv
dan
https://www.facebook.com/ezstampfans?ref=hl

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/19/2012 9:31 PM delete

@light and easy wah menarik! nanti jijah pm inbox u di fb yer :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!