Sunday, March 4, 2012

Majlis Perkahwinan Ana Raffali & Ahmad Aznaim



Ana raffali selamat di ijabkabulkan dengan Ahmad Aznaim pada 25.2.12 jam 11.50pagi. time tu jijah tengah bersiap siap untuk wedding jijah..weee~~

Pihak lelaki menghantar 7 dulang hantaran berupa sirih junjung, coklat, telekung, minyak wangi, manisan, gelang tangan perak & wang hantaran & mas kahwin sebanyak RM11,412.

Pihak perempuan membalas dengan 9 dulang hantaran berupa bunga rampai, buah, kek, dompet, kamera, iPad, jam tangan dan minyak wangi, sebentuk cincin & sirih junjung.


gambar persandingan ana raffali




Tahniah Anaim. sama lah tarikh wedding kita. hehe 
Semoga bahagia hingga akhir hayat :)


8 comments:

  1. lawa gile ana bertudung...

    ReplyDelete
  2. huarghh awesome gila. tapi lagi suka tgk kak jijah dgn husband :)) wink2

    ReplyDelete
  3. Cantik sangat tema warna dia..jarang jarang orang buat warna grey..semoga berkekalan bahagia hendaknya.aminn

    ReplyDelete
  4. Ana raffali cute sgt bila bertudung. Nampak lainn :)

    ReplyDelete
  5. Ana raffali cute sgt bila bertudung. Nampak lainn :)

    ReplyDelete
  6. sempoi je wedding dia hehee ^_^

    ReplyDelete
  7. comey pulak warna grey ni kan...:))

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!