Majlis Pertunangan Irma Hasmie & Reza Syah Azmeer

8:00:00 PM 18 Comments A+ a-


wowww memang manis gila Irma Hasmie sejak bertudung ni. makin jelita dan menawan. hehe tahniah kerana selamat menjadi tunang kepada ahli perniagaan Reza Syah Azmeer Dato' Mohd Redzuan 31tahun.


Irma Hasmie Diikat Sehingga Julai Ini

busana biru ni sangat cantik dan pemilihan warna yang lembut sesuai dengan Irma. Busana ni di reka oleh Hatta Dolmat. Irma menerima sebentuk cincin berlian yang di sarungkan oleh bakal ibu mertua Datin Azizah Osman.




Irma juga menerima tujuh dulang hantaran daripada pihak lelaki berupa buah-buahan, kek, manisan kurma, sejadah,persalinan dan set mandian.

Pihak Irma turut berbalas hantaran sebanyak sembilan dulang seperti set mandian, persalinan, manisan, kek, sejadah, pencukur, buku-buku keagamaan dan sireh junjung.


Irma Hasmie Diikat Sehingga Julai Ini





Irma dijangka bakal menamatkan zaman bujangnya pada 1 Julai 2012.


tahniah2 di ucapkan! selamat pengantin baru in advance :))


sumber syokkahwin dan OP Irma



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
azam
AUTHOR
3/25/2012 9:17 AM delete

seribu tahniah

Reply
avatar
3/25/2012 9:23 AM delete

Sangat2 sweet kan?baju dia pun, perghhh....:-)

Reply
avatar
SarahSyafiq
AUTHOR
3/25/2012 9:39 AM delete

Semalam dah tgk kat twitter wardina.Cantikkan irma.

Reply
avatar
Style Me Up
AUTHOR
3/25/2012 10:55 AM delete

irma ni cantik sangat2 bila pakai tudung

Reply
avatar
3/25/2012 11:45 AM delete

Busana yang cnatik disarungkan oleh irma yang cantik.Gojeslah!Tahniah kepada Irma dan tunangnya.

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
3/25/2012 11:57 AM delete

cantiknya :D nak kawen gak la. hehehe

Reply
avatar
Irna Ibrahim
AUTHOR
3/25/2012 12:03 PM delete

baju kak irma sgt cantik.. selamat pengantin baru :)

Reply
avatar
TiraPengemis
AUTHOR
3/25/2012 12:14 PM delete

wahhh..nak kawin jgk lahhh

Reply
avatar
3/25/2012 12:25 PM delete

cantik sangat irma.. ^_^

Reply
avatar
3/25/2012 12:34 PM delete

cantik sangat kak irma ;))

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
3/25/2012 12:50 PM delete

cantik sangat kan kak..
bilelah sy nak mcm tu hee

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
3/25/2012 2:12 PM delete

mekap dia simple je kan..tapi baju..fuh..superb

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
3/25/2012 3:12 PM delete

cantik kan irma suke imej dis skg ^_^

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
3/25/2012 4:09 PM delete

haaa dpt gak tgk pic clear..smlm tgk pic kat abg nara gelap sikit..xclear.

chomel sungguh irma..bertuah badan.suka2

Reply
avatar
ada mokhtar
AUTHOR
3/25/2012 7:51 PM delete

cantek!!! jatuh hati ! hehe

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
3/26/2012 4:21 PM delete

sweet sgt irma..hantaran pon dekorasinya cantikk sekali!haha ;p

tahniah irma!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!