Friday, March 2, 2012

Blogger Azhafizah datang Wedding Jijah!!Thanks yang :)


jauh dia datang dari selangor semata-mata nak meraikan majlis perkahwinan jijah. even fiza datang belah suami jijah :) tapi takpe sama je kan..thanks sayang sudi datang. terharu giler -_-" 



fiza dengan bunting jijah ^__^


alahai jijah tak pandang kamera la pulak. kuikuikui


fiza dengan bakal suaminya. ngeeeee~~ InsyaAllah :p


terima kasih fiza sudi datang meraikan majlis perkahwinan jijah. ada jodoh kita jumpa lagi yer :) mungkin di majlis perkahwinan fiza dan aidil pula. siapa tahu..teheeeeee~~~ :p



terima kasih juga hadiah ini. akan ku guna apabila ada rumah sendiri nanti ^_^


nak tengok gambar wedding jijah lagi? jom ke Blog Fiza



15 comments:

  1. sepatutnye Diela pun datang tau..tapi, sebab Diela kne kej minggu tu.Then kena gi PPM pun curi2 mase..neway tahniah ye jijah

    ReplyDelete
  2. @nuyui a.k.a miss YUI hehe takpe syg~ kawen yui jijah dtg yer :)

    ReplyDelete
  3. @dilla nadila it's ok darling...kawen diela jemput jijah tau! nak kad jugak!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. tahniah puan azizah :)

    ReplyDelete
  5. wahh..seronoknya..ni mesti jijah tgh honeymoon kan?

    ReplyDelete
  6. @Cik Tie@Akak dah habis honeymoon la kak..mood keje pulak sekarang ni..hohoho

    ReplyDelete
  7. bestnya... cik tikah rasa sedihla x dapat datang :(

    ReplyDelete
  8. @Cik tikah takpe syg~ doakan jijah cepat pregnant yer :) kawen cik tikah t jemput la yer ^^

    ReplyDelete
  9. syoknyeee..dpt jumpa fiza dan jiejah hheee... :)

    ReplyDelete
  10. sama sama jijah..memang lama dah nak jumpa kan..alhamdulillah dapat jumpa jijah..heee..alahai,segan letak gambar tu =_='

    ReplyDelete
  11. @shida'R takpe...kawen shida pulak nnt yer.. :)

    ReplyDelete
  12. @Azhafizah[フィザ] hehe syg fiza ketat2..tunggu wedding fiza gan aidil pulak pasni :)

    ReplyDelete
  13. kali prtama tengok buah hati fiza.lepas ni kita tggu knduri fiza lak..hihih..amin

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!