Sunday, March 18, 2012

Gambar Isteri Tomok,Ayu Mengandung Bercuti di Singapura


Sejak berkahwin ni dah lama tak dengar khabar berita tentang Tomok ni kan. Alhamdulilah isterinya Ayu sudah sarat mengandung 7 bulan 1 hari tak silap.


Tomok dan Ayu berkahwin pada 1 julai 2011. kira Ayu bunting pelamin la ni. syoknya...hehe




isteri-tomok-mengandung

isteri-tomok-mengandung




lagi 2 bulan bersalin dah.. hehe seronoknya tengok orang mengandung ni. comel. seksi u~~ wah.. bilakah turn daku nak mengandung ni. doakan yer :))


28 comments:

  1. untung la...jijah bila lagi?

    ReplyDelete
  2. tak lama lagi ada la rezeki tu puan jijah, huhuhu..

    ReplyDelete
  3. bakal lah tu akak naa..hehe inshaAllah.. ^_^

    ReplyDelete
  4. insyaalh...ada rezki utkmu nanti:)

    ReplyDelete
  5. Insyallah ada la nanti..

    ReplyDelete
  6. akk pun teringin jgkkkkk ;(

    ReplyDelete
  7. @azamusah di tanya..gua menunggu gak ni..kuikuikui

    ReplyDelete
  8. insyaallah kalo ada rezeki ada la tu...

    ;)

    ReplyDelete
  9. x sabar nk tengok ank mereka

    ReplyDelete
  10. iallah ada rezeki nanti, mengandung memang seksi, i admit that!

    ReplyDelete
  11. izzah doakan kak azizah cepat cepat dapat baby yer :)
    Amin.

    ReplyDelete
  12. @Mysara Ab Rahman InsyaAllah tak lama lagi...doakan jijah :))

    ReplyDelete
  13. dh xlama lg tomok jd papa la...

    ReplyDelete
  14. usaha kena lebih kak..hikhikhik :D

    ReplyDelete
  15. wahhh best kn mgndung..hehe..shida pn ankkk juga..hehee ^_^

    ReplyDelete
  16. comel sgt ayu nie hehehe

    ReplyDelete
  17. wah..cute aje..InsyaALLAH tak lama g jijah ea..

    ReplyDelete
  18. so sweet la...
    doakan akak pn pregnant gak..
    =D

    ReplyDelete
  19. wanita pregnant memang sexy dan comel.^__^..InsyaAllah pasni rezeki jijah pulak..aminn

    ReplyDelete
  20. comeynyerrr org preggy ni kan???
    hemmm nak mcm tu gakkkk!!!!

    ReplyDelete
  21. insyaAllah nnti turn jijah lak..
    org pregnt muka berseri2..suka tgk.

    ReplyDelete
  22. mudah2an tak lama lagi..hee

    aminn jijah...:)

    ReplyDelete
  23. aminn..smga slpas ni rezki awk dan ite dpt baby....

    ReplyDelete

Assalamualaikum... Hai Blogger Hebat!
Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini...
Korang Komen Jijah, Jijah Akan Komen Blog Korang Pula Yer.

Tq

Copyright © ♥Cik Azizah♥ Designed by azhafizah.com