Gambar Isteri Tomok,Ayu Mengandung Bercuti di Singapura | ♥Cik Azizah♥

Sunday, March 18, 2012

Gambar Isteri Tomok,Ayu Mengandung Bercuti di Singapura


Sejak berkahwin ni dah lama tak dengar khabar berita tentang Tomok ni kan. Alhamdulilah isterinya Ayu sudah sarat mengandung 7 bulan 1 hari tak silap.


Tomok dan Ayu berkahwin pada 1 julai 2011. kira Ayu bunting pelamin la ni. syoknya...hehe




isteri-tomok-mengandung

isteri-tomok-mengandung




lagi 2 bulan bersalin dah.. hehe seronoknya tengok orang mengandung ni. comel. seksi u~~ wah.. bilakah turn daku nak mengandung ni. doakan yer :))


28 doakan kimi jadi anak soleh :):

azam said...

untung la...jijah bila lagi?

Pamie said...

tak lama lagi ada la rezeki tu puan jijah, huhuhu..

Ckin Kembaq said...

bakal lah tu akak naa..hehe inshaAllah.. ^_^

Miss uCu said...

insyaalh...ada rezki utkmu nanti:)

Azzah said...

Insyallah ada la nanti..

Niza Romli said...

akk pun teringin jgkkkkk ;(

CikPuan Azizah said...

@azamusah di tanya..gua menunggu gak ni..kuikuikui

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

insyaallah kalo ada rezeki ada la tu...

;)

cik najihah said...

x sabar nk tengok ank mereka

Cik tikah said...

ala, bestnyaa! :D

Huda said...

iallah ada rezeki nanti, mengandung memang seksi, i admit that!

Izzah Ab Aziz said...

izzah doakan kak azizah cepat cepat dapat baby yer :)
Amin.

CikPuan Azizah said...

@Izzah Ab Aziz Ameen ya rabbal alamin! tq syg~

Mysara Ab Rahman said...

insyALLAH ada rezeki nt..:)

Mysara Ab Rahman said...

insyALLAH xlame g..:)

CikPuan Azizah said...

@Mysara Ab Rahman InsyaAllah tak lama lagi...doakan jijah :))

Ms and Mr Red Ribbon said...

insyaallah soon :)

IntaNBerliaN said...

dh xlama lg tomok jd papa la...

ecadwinkyasha said...

usaha kena lebih kak..hikhikhik :D

shida'R said...

wahhh best kn mgndung..hehe..shida pn ankkk juga..hehee ^_^

UyaRayza said...

comel sgt ayu nie hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..cute aje..InsyaALLAH tak lama g jijah ea..

hana said...

so sweet la...
doakan akak pn pregnant gak..
=D

Azhafizah[フィザ] said...

wanita pregnant memang sexy dan comel.^__^..InsyaAllah pasni rezeki jijah pulak..aminn

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

comeynyerrr org preggy ni kan???
hemmm nak mcm tu gakkkk!!!!

MaYa MustWany said...

insyaAllah nnti turn jijah lak..
org pregnt muka berseri2..suka tgk.

Juliet_iRa~" said...

mudah2an tak lama lagi..hee

aminn jijah...:)

cik_puan Lily said...

aminn..smga slpas ni rezki awk dan ite dpt baby....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © 2011-2013 Reserved to Cik Jijah's Blog's
Design by Azhafizah.Com