Reception Outfit

by - 9:00:00 PM


Assalamualaikum..


cantiknya baju macam bini tomok ni kan..sweet je. lebih-lebih lagi kain die tu kembang setaman okeh. hahaha


pastu berkenan pulak tengok baju wedding kak shakina. so gorjes giler. jeles ai nok!!



perasan tak semua kaler purple. yaaaaaaaa memang theme reception jijah nanti kaler purple. akan berubah kalau nampak warna lagi menarik!! 


kalau korang, pilih mane?? teheeeeee~~




You May Also Like

26 insan comel komen

  1. tomok punya cantik...

    pilih yg tu

    ReplyDelete
  2. purple baju bini tomok tu cantik gile!! menyerlah beb!

    ReplyDelete
  3. semestinya pink rasty tu pilihan fiza..plus,die macam dress gown sikit..nice sangat!

    ReplyDelete
  4. alah..tak payah rambu2 sgt...berjimat cermat...
    baju melayu, baju kurung pun boleh...pedulik org ckp ape..bkn depa kawin...hahaha

    bwalking...

    Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

    ReplyDelete
  5. pilih la warna kesukaan awak....tp mesti padan dgn kulit suami juga..jgn dok selfish sgt...hehehhehe...

    ReplyDelete
  6. jijah yg pink rasti tu cantek.

    ReplyDelete
  7. suke warna belacan hehehehhe

    ReplyDelete
  8. kite suka jugak baju kina pakai tu~ gojes!

    ReplyDelete
  9. pink tu la...color pastel lg cntik utk wedding =)

    ReplyDelete
  10. Eza pilih outfit macam kak shakina tu. heee.. Elegan je rupa. ^_^

    ReplyDelete
  11. yg pink rasty tu cantik giler..nasib baik sis dah lepas kalau tak mau nak berangan pakai baju pink tu sekali..

    ReplyDelete
  12. cantik baju wedding, tahniah buat mereka...

    ReplyDelete
  13. Wah!Photoshoot dah jadi trend,kalau tak buat mcm tak lengkap.

    ReplyDelete
  14. warna purple cadburry! i like!

    ReplyDelete
  15. design tomok tu cantik . tapi if guna kaler pink laik cantik . ngeh3

    ReplyDelete
  16. makin bersemangat nak warna purple gak ni ;)

    ReplyDelete
  17. dua2 pun cantik. mmg rambang mata nk pilih ni (@.@)
    sy pun tgh fikir nk choose antara dua warna ni..huhu. pilih elok2 ye :) cari yg complement skin tone elok gak. hehe. nnt leh nmpk berseri :))

    ReplyDelete
  18. semua cantik! rambang mata!!!

    cik jijah, sorry lama x tinggalkan komen kat sini.. miss u!

    ReplyDelete
  19. jijah..bju reception wrna ape? mila purple ^_^

    ReplyDelete
  20. cunndaa pun suka pink purple.....

    ReplyDelete
  21. jangan sarat sangat gaun tuh nanti tenggelam pulak jijah nanti.hihih

    ReplyDelete
  22. suka tgk yg last tu..nmpk sweet aje..wow!!

    ReplyDelete
  23. @cik.mila ingat nak purple yunk...makin banyak baju makin rambang mata nak pilih..hehe

    ReplyDelete
  24. hehe yas pasti ada gabungan pink+purple..mane nak cari baju tu eh...hehehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!