Suami dah balik Lumut!

by - 8:26:00 PM


Assalamualaikum..


sedar tak sedar dah seminggu jijah bergelar isteri. perasaaan?? best gilerrrrrrrrrr! hahaha siapa nak rasa best kawen cepat cepat keh. lalala~~


cuti kawen asben pon dah habis. hari ni asben balik lumut selepas cuti kursus selama dua minggu. so jijah hantar dia sampai Terminal One Seremban je. asben nak naik motor sampai ke Lumut tapi mati-matian jijah marah. dan die ikutkan jer. gagaga~~ bahaya wooo..darah manis lagi. nak nak majlis resepsi lom settle lagi.


serius jijah dah melalak menangis bak air terjun tadi. asben pandang sayu jer. huhuhuhu sedih giler PJJ ni. huhuhuhu T_T tunggu die balik feb 2012 nanti untuk majlis resepsi kami.. lamanya nak tunggu. serius rinduuuu!!


ermm...semoga perjalanannya ke pangkalan Lumut selamat sampai petang nanti. Amin. 


smart giler laki aku ni. hahaha -_-'

yeahhh dah mula berblog dengan jayanya..lalala nantikan entry baru dari jijah..weee~~


You May Also Like

36 insan comel komen

  1. alahai sweetnye newly wed ni. Semoga bahagia! adat lah orang baru kawen, mesti rindu kan!

    ReplyDelete
  2. hehehe..adat la tu PJJ ..pu3 pon penah ghasa macam tuh juga..
    nway salam kenal
    jom singgah
    http://lobaksusue.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. waahh..lama aku tk brblog..tgok2 jijah dah kawen..hahaha,.. tahniah..

    wahh baru pisah dah rindu...baru tau penangan kawen mcm mana..kih kih kih kih

    ReplyDelete
  4. waahh..lama aku tk brblog..tgok2 jijah dah kawen..hahaha,.. tahniah..

    wahh baru pisah dah rindu...baru tau penangan kawen mcm mana..kih kih kih kih

    ReplyDelete
  5. congrate ler cik azizah..eh..puan la..moga kekal hingga akher hayat..Amin...

    ReplyDelete
  6. bes nye perasaan cmtu..heheh..mila xsabar nak tgu date nikah mila nih..hehe

    ReplyDelete
  7. sweetnya..best tak kawin akak? hehe

    ReplyDelete
  8. wahh.. tahniah.. seronoknya kan da nikah.. semuanya tenang dilakukan..insyaAllah..barakallah.. semoga bahagia.. amin.. :)

    ReplyDelete
  9. congrats lagi sekali jijah! :)

    ReplyDelete
  10. laaa kesian..baru nikah dah kene berpisah kejap..takpe2 dugaan ...

    tahniah ye...

    ReplyDelete
  11. wah! gembiranya cik zizah kitanie..cantik and memang secocok..jangan lupa jemput kita bulan februari..hehe.muka tak malu saya nie..

    ReplyDelete
  12. beautiful..=)...semoga kekal forever tau=)

    ReplyDelete
  13. and i wish i could have sweet marriage like u =)

    ReplyDelete
  14. tahniah jijah.... jgn sedih2 tau... bersusah-susah dahulu bersenang2 kemudian...hhe... nanti jijah dpt posting sana senang hidup....sementara tu kena tahan rindu la sikit....hheee

    ReplyDelete
  15. tahniah...selamat pengantin baru jijah..

    ReplyDelete
  16. cntikla syg..jom kembali berblog..hikhik..

    sbr2.. t jumpa ea..

    ReplyDelete
  17. ni yang buat tak sabar nk kawen gak nie....
    hahahaaa

    ReplyDelete
  18. Eza rinduuu sangat kat Puan Jijahh. :D. Heeeee, welcome back yunkkk...

    Em, teringin plak nak kawennn..!!

    ReplyDelete
  19. Tahniah :) Semoga bahagia ^.^

    ReplyDelete
  20. mesti teringat kat en.navy lebih kuat dari dulu yer...hehe

    ReplyDelete
  21. weee..abg navy hensem :)
    dua bulan la jijah tak jumpe abg navy?sob3..semoga tabah ye..

    ReplyDelete
  22. alahai...xsabar lak rsanya nk ke arah itu..

    ReplyDelete
  23. dearr nnt jgn ckp best...arghhh tidakkkk!!!nk tawenn!!

    ReplyDelete
  24. ololo cuwittttnyee kak jijah.

    kompem abg navy pon tgh rindu kak jijah tuuu. ngee

    ReplyDelete
  25. muka sis nampak lain lahh..
    seri pengantin katakan.. hehe

    ReplyDelete
  26. saba ye jijah sayang..bulan 2 jap je..^__^

    ReplyDelete
  27. @yanapeh sangat seronok!! enjoy bersama asben..hehe

    ReplyDelete
  28. @nasha sanza wajib jijah jemput! jangan tak datang pulak yer...hehe

    ReplyDelete
  29. @Azhafizah[フィザ] yup...kejap je masa sekarang..tengok2 dah seminggu nikah..sampai masa dah dua bulan..hehe

    ReplyDelete
  30. mas de kawan yang suami dia pun askar.sama kes macam jijah,lepas kawin,suami kene keje balik.2 or 3 bulan jumpa balik.macam sekarang masih sama jugak.kesian jugak..

    sampaikan mas cakap dgn dia"aku xnk cari laki jniz2 mcm ni,seksa jiwa.."hihi..coz mas mmg xleh jauh..hihi

    kuatkan hati ye jijah.

    ReplyDelete
  31. @MaYa MustWany jijah dah biasa. tapi bila kawen ni perasaan teringat kat die terlalu kuat..bila rindu sampai nagis..huhu

    ReplyDelete
  32. (-_-)jangan nangis2,kuatkn smgat.susah hati dia keje sana.dia dah apply nak tukar dekat sikit x?xpun jijah duk sana?

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!