Kotak untuk doorgift

by - 9:00:00 AM


Assalamualaikum..


ada pak sedara jijah kasi kotak ni..katanya kotak ni boleh bagi untuk doorgift. so tanpa segan silu jijah terus setuju nak. ala benda orang nak bagi kan. amik je lah..boleh save bajet kat sini. teheeeeee~~




ha kotak macam ni. die kata boleh buat doorgift masukkan gula-gula, coklat, cupcake dalam tu. so sekarang jijah tengah pikir apa nak letak dalam kotak ni. hehehe


banyak jugak die bagi. lebih 1000pcs kot. okeh la kan. lepas bagi doorgift untuk jemputan biasa ok lah. untuk kawan-kawan mungkin lain pulak..hehehe da ramai pulak bagi botol jar. daku pakai kotak ni jer....jimat2...hahaha


takde idea lagi nak letak ape. hahaha kalau korang. nak letak ape yer.. hehehe nanti boleh tampal stiker doorgift tu kat kotak ni... ngehngehngehngeh :p


sekian terima kasih. 


You May Also Like

26 insan comel komen

  1. cupcakes adalah ok..xpun ltak la kerepek hehehe..

    ReplyDelete
  2. comel2..untung ade org support jijah..hehe..nanti pelekat reben ke kalau rajin la..hihi

    letak kek coklat jijah..yummy2~

    ReplyDelete
  3. letak coklat ke,kek ke..or manisan..

    hihi~

    ReplyDelete
  4. mmmm......oklah ni...

    bagi hadiah kekal......

    ReplyDelete
  5. cik zizah..menarik n comel kotak 2...makcik jual x??..ngee

    ReplyDelete
  6. kalau letak ribbon ckit plus sticker tu mesti comel kan? =)

    ReplyDelete
  7. wow..dpt sponsor.ne yg best :)

    ReplyDelete
  8. dlu time akak,kami guna untuk cabutan bertuah untuk penanggah.

    box ni letak gula/cup cake yg biasa then ikat riben pun dah ok.

    ReplyDelete
  9. letak key-chain.. hehe. :D bernas tak tu? keychain pengantin baru la maksud Eza. ^^

    ReplyDelete
  10. biase org letak gule2 kan..huhu

    ReplyDelete
  11. comella jijah... pak cik tu beli kat mana? nnt boleh beli tuk my wedding

    ReplyDelete
  12. hias dgn riben lepastu letak bunga atas tu..hee..comel da..:)

    tampal sticker..apam polkadot?;p

    ReplyDelete
  13. jijah, tanye la pakcik jijah mana dia dapat box tu~ menarik la. colorful. plastik ke?

    ReplyDelete
  14. wahh..dpt sponser dr pakcik ye..
    letak sticker kat penutup or tepi kotak tu..cutenyeeee...
    isi cupcakes takpun jely n gula2

    ReplyDelete
  15. wahh..dpt sponser dr pakcik ye..
    letak sticker kat penutup or tepi kotak tu..cutenyeeee...
    isi cupcakes takpun jely n gula2

    ReplyDelete
  16. @cik scylla napiah die tak jual..die bagi pon sebab lebih wedding anak die dulu..

    ReplyDelete
  17. @iman hasanah alamak tak tahu la yunk beli kat ner..t jijah tanya..:)

    ReplyDelete
  18. @dhiera haah yunk plastik..jijah pon xtahu..t jijah tanya yer :)

    ReplyDelete
  19. @cunndaa jijah pikir gula2+jelly kot..pastu stiker tepi mcm cunndaa cakap..hehe maceh :)

    ReplyDelete
  20. klau letak biskut chipsmore mmg best ni ^^

    ReplyDelete
  21. @caliph shuriken wah biskut chipmore..ok gak..tp nak letak bpe keping..hehe

    ReplyDelete
  22. sedara jijah beli dkat mana tu ? mahal x ?

    ReplyDelete
  23. @Ibu Muda die beli banyak2..tah berapa ribu tah..tak mahal kot..beli kat pontian tak silap jijah..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!