Tema dan Konsep Majlis Pertunangan

1:00:00 PM 34 Comments A+ a-


Assalamualaikum...

7 days to go~~


tinggal 7 hari je lagi jijah akan menukar status single kepada marriedengaged. hehe berdegup kencang pulak rasa hati ni. ngehngehngeh *poyo*

ok la jijah dah ada warna tema untuk majlis pertunangan jijah nanti. so jijah decide warna pink+putih untuk seluruh majlis dari langsir,hantaran,katil dan segala tok kaduk semuanya pink. muahaha^^




ada sesiapa nak bangkang tak. muahaha ^^ jijah memang sehati merah jambu sama macam cik fiza. hehe tu pasal blog ni dah berubah 100% merahjambu hasil karya cik fiza. gagagaga :p cantik dan lembut kan warna-warna pink di atas tu. excited giler! ngehngehngeh

tapi,,,

tapi baju tunang jijah warna putih. jijah pilih putih supaya nampak lebih berseri dan suci bersih jer. so biarkan background pink yang melatari baju putih tunang jijah tu. hehe baru nampak aura menonjol. ekeke :p so jijah decide Tema Putih+Pink! Muktamad! macam warna tema blog ni jer. teheeeeee~~




oh ya jijah sewa je dari mak andam. nak tunang pon last minit, tak dan nak beli o tempah baju tunang hehe ala sewa pon ok jer. badan kecik susah nak cari saiz baju lain. tapi yang jijah pilih baju putih ni memang ngam ngam dengan badan jijah. tak payah owter. serius jijah teruja nak pakai nanti! tu baju tunang mak andam daku. die pon kurus orangnya. ekeke :p untung~~ nanti jijah review teaser baju tunang yer. nak tengok tak? hehehe

untuk langsir, ayah jijah dah siap buat setiap pintu warna pink jugak dengan berambu ramba. ngehngehngeh sama lah jugak cadar pengantin. memang tak lari pink dengan tema majlis ini nanti. 

cuma hantaran tu mak jijah dah tersilap buat warna pink untuk bagi pihak lelaki. hahaha . patutnya pihak lelaki bagi jijah warna pink. ni terbalik pulak. kahkahkah hentam la labu~~~ :p


risau pulak bila tiba masanya tu nanti. semoga semuanya berjalan dengan lancar. Amin. 
sila kelik sini yer ^^



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

34 insan comel komen

Write insan comel komen
ecadwinkyasha
AUTHOR
12/04/2011 9:42 AM delete

serius!.comel gila pink putih...sama lak ne tema...nasib eca lama lagi.hahaha :P

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
12/04/2011 9:52 AM delete

wah latar belakang pink..cantik..cantik..nanti jgn lupa upload gambar banyak2..:)

Reply
avatar
Bluewendy
AUTHOR
12/04/2011 9:55 AM delete

Jijah..semoga berjalan ngan lancar..!! tahniah dear..=)

Reply
avatar
12/04/2011 10:51 AM delete

waah, persiapan dah nak ready dahh...seminggu lagi tu cik jijah...dup dap dup dap! :)

Reply
avatar
12/04/2011 11:46 AM delete

time org dulu pon tema pink puteh, hehe~

Reply
avatar
12/04/2011 12:00 PM delete

tak sabar nyer jijah..eh ni sape lak nak kawen ni..hehe..memang jijah dah sehati sejambu ngan fiza dah jijah oii..ayah jijah buat langsir?hebatnye ayah jijah..seyes tak sabar nak tengok ni jijah..semoga semuanye berjalan dengan lancar ye jijah..aminn

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
12/04/2011 12:11 PM delete

susah jugak nak decide wrana tema ni kan..putih+pink wanie suke gak tu..hehe

jijah, pakai putih macam nak nikah je ;)tak sabar nak tengok baju tunang jijah..

Reply
avatar
NiSha
AUTHOR
12/04/2011 12:27 PM delete

semoga semuanya berjalan dengan lancar...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 1:10 PM delete

@ecadwinkyasha memang comey lah. tengok la gabungan blog jijah ni putih+pink macam tu agaknya tema nanti. ekeke :p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 1:10 PM delete

@Azzah insyaAllah nanti jijah buat review k. hehe :p

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 1:11 PM delete

@Eza Boom Boom :) dup dap dup dap..seminggu je lagi weiiiiii..cuak dah ni. teheeeee~~

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 1:12 PM delete

@✿ pink velvet ✿ cantik kan pinkputih..berseri je nampak!

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 1:13 PM delete

@Azhafizah[フィザ] Amin...semoga dipermudahkan..ayah buat langsir yang simple2 jer..hehe ala jangan la gitu. takut tak comey je nanti...huhuhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 1:14 PM delete

@Wanieweeeeeee~~ akhirnya nikah sekali yunk. Alhamdulilah dah settle.. nanti jijah buat entry teaser baju tunang/nikah tu..sikit2 je dulu. hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 1:15 PM delete

@NiSha Amin~~doakan ye yunk :)

Reply
avatar
vanillasnow
AUTHOR
12/04/2011 2:58 PM delete

comelnya barang2 pengantinnye :D

Reply
avatar
miss chenta
AUTHOR
12/04/2011 3:21 PM delete

tahniah..cantek tu pink putih heheh :)

Reply
avatar
12/04/2011 4:20 PM delete

ohsem..
ya allah , comeeell sgt2.
congrates akak :)

Reply
avatar
ADAM FIKRI
AUTHOR
12/04/2011 5:27 PM delete

nice... tema pertunangan sama dgn tema blog...huhu... bila la time adam plak kn..huhuhuh..jeles ni..

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
12/04/2011 7:15 PM delete

xsabar nya majlis pertunangan nanti..hope berjalan lancar.amin.

pink warna tunang akak mas.huhuhu..memang jijah sesuai pink tuh.sweet.

Reply
avatar
Dalila Hamid
AUTHOR
12/04/2011 7:41 PM delete

tahniah jijah........ semoga majlis berjalan dengan lancar.... trntu berdebar2... seronok la tu....... :)

Reply
avatar
Jasman
AUTHOR
12/04/2011 10:41 PM delete

wah seronok la...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/04/2011 10:47 PM delete

@ADAM FIKRI adam simpan la duit. baru leh pinang anak orang. hehe lagipon muda lagi kan.

Reply
avatar
Muna rahimah
AUTHOR
12/04/2011 10:52 PM delete

Bestnyaaaaa . bila lah muna nak kawen . opss . saya still sekolah . hehe ^^

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
12/04/2011 11:34 PM delete

wane biru xde ke jiejah? heheee...larikkk....

Reply
avatar
SYZAROSLI
AUTHOR
12/05/2011 12:09 AM delete

comel sangat la theme pink putih.lagi 2 kalau soft pink. fresh pink and white flowers.superb. anyway conrate for jijah ya.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/05/2011 12:51 AM delete

@shida'R hahaha xde langsung. tu tema untuk shida yer..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/05/2011 10:15 AM delete

@nuyui a.k.a miss YUI macam warna blog ni. putih+pink :)

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
12/05/2011 6:09 PM delete

suka gak warna pink!heee

bestnya jijah..:)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/05/2011 7:03 PM delete

@Juliet_iRa~" hahaha excited...cuak pon ade..kihkihkih

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!