Tema dan Konsep Majlis Pertunangan

by - 1:00:00 PM


Assalamualaikum...

7 days to go~~


tinggal 7 hari je lagi jijah akan menukar status single kepada marriedengaged. hehe berdegup kencang pulak rasa hati ni. ngehngehngeh *poyo*

ok la jijah dah ada warna tema untuk majlis pertunangan jijah nanti. so jijah decide warna pink+putih untuk seluruh majlis dari langsir,hantaran,katil dan segala tok kaduk semuanya pink. muahaha^^




ada sesiapa nak bangkang tak. muahaha ^^ jijah memang sehati merah jambu sama macam cik fiza. hehe tu pasal blog ni dah berubah 100% merahjambu hasil karya cik fiza. gagagaga :p cantik dan lembut kan warna-warna pink di atas tu. excited giler! ngehngehngeh

tapi,,,

tapi baju tunang jijah warna putih. jijah pilih putih supaya nampak lebih berseri dan suci bersih jer. so biarkan background pink yang melatari baju putih tunang jijah tu. hehe baru nampak aura menonjol. ekeke :p so jijah decide Tema Putih+Pink! Muktamad! macam warna tema blog ni jer. teheeeeee~~




oh ya jijah sewa je dari mak andam. nak tunang pon last minit, tak dan nak beli o tempah baju tunang hehe ala sewa pon ok jer. badan kecik susah nak cari saiz baju lain. tapi yang jijah pilih baju putih ni memang ngam ngam dengan badan jijah. tak payah owter. serius jijah teruja nak pakai nanti! tu baju tunang mak andam daku. die pon kurus orangnya. ekeke :p untung~~ nanti jijah review teaser baju tunang yer. nak tengok tak? hehehe

untuk langsir, ayah jijah dah siap buat setiap pintu warna pink jugak dengan berambu ramba. ngehngehngeh sama lah jugak cadar pengantin. memang tak lari pink dengan tema majlis ini nanti. 

cuma hantaran tu mak jijah dah tersilap buat warna pink untuk bagi pihak lelaki. hahaha . patutnya pihak lelaki bagi jijah warna pink. ni terbalik pulak. kahkahkah hentam la labu~~~ :p


risau pulak bila tiba masanya tu nanti. semoga semuanya berjalan dengan lancar. Amin. 
sila kelik sini yer ^^



You May Also Like

34 insan comel komen

  1. serius!.comel gila pink putih...sama lak ne tema...nasib eca lama lagi.hahaha :P

    ReplyDelete
  2. wah latar belakang pink..cantik..cantik..nanti jgn lupa upload gambar banyak2..:)

    ReplyDelete
  3. Jijah..semoga berjalan ngan lancar..!! tahniah dear..=)

    ReplyDelete
  4. waah, persiapan dah nak ready dahh...seminggu lagi tu cik jijah...dup dap dup dap! :)

    ReplyDelete
  5. time org dulu pon tema pink puteh, hehe~

    ReplyDelete
  6. tak sabar nyer jijah..eh ni sape lak nak kawen ni..hehe..memang jijah dah sehati sejambu ngan fiza dah jijah oii..ayah jijah buat langsir?hebatnye ayah jijah..seyes tak sabar nak tengok ni jijah..semoga semuanye berjalan dengan lancar ye jijah..aminn

    ReplyDelete
  7. susah jugak nak decide wrana tema ni kan..putih+pink wanie suke gak tu..hehe

    jijah, pakai putih macam nak nikah je ;)tak sabar nak tengok baju tunang jijah..

    ReplyDelete
  8. semoga semuanya berjalan dengan lancar...

    ReplyDelete
  9. @ecadwinkyasha memang comey lah. tengok la gabungan blog jijah ni putih+pink macam tu agaknya tema nanti. ekeke :p

    ReplyDelete
  10. @Azzah insyaAllah nanti jijah buat review k. hehe :p

    ReplyDelete
  11. @Eza Boom Boom :) dup dap dup dap..seminggu je lagi weiiiiii..cuak dah ni. teheeeee~~

    ReplyDelete
  12. @✿ pink velvet ✿ cantik kan pinkputih..berseri je nampak!

    ReplyDelete
  13. @Azhafizah[フィザ] Amin...semoga dipermudahkan..ayah buat langsir yang simple2 jer..hehe ala jangan la gitu. takut tak comey je nanti...huhuhu

    ReplyDelete
  14. @Wanieweeeeeee~~ akhirnya nikah sekali yunk. Alhamdulilah dah settle.. nanti jijah buat entry teaser baju tunang/nikah tu..sikit2 je dulu. hehe

    ReplyDelete
  15. comelnya barang2 pengantinnye :D

    ReplyDelete
  16. tahniah..cantek tu pink putih heheh :)

    ReplyDelete
  17. ohsem..
    ya allah , comeeell sgt2.
    congrates akak :)

    ReplyDelete
  18. nice... tema pertunangan sama dgn tema blog...huhu... bila la time adam plak kn..huhuhuh..jeles ni..

    ReplyDelete
  19. xsabar nya majlis pertunangan nanti..hope berjalan lancar.amin.

    pink warna tunang akak mas.huhuhu..memang jijah sesuai pink tuh.sweet.

    ReplyDelete
  20. tahniah jijah........ semoga majlis berjalan dengan lancar.... trntu berdebar2... seronok la tu....... :)

    ReplyDelete
  21. @ADAM FIKRI adam simpan la duit. baru leh pinang anak orang. hehe lagipon muda lagi kan.

    ReplyDelete
  22. Bestnyaaaaa . bila lah muna nak kawen . opss . saya still sekolah . hehe ^^

    ReplyDelete
  23. wane biru xde ke jiejah? heheee...larikkk....

    ReplyDelete
  24. comel sangat la theme pink putih.lagi 2 kalau soft pink. fresh pink and white flowers.superb. anyway conrate for jijah ya.

    ReplyDelete
  25. @shida'R hahaha xde langsung. tu tema untuk shida yer..hehe

    ReplyDelete
  26. suka gak warna pink!heee

    bestnya jijah..:)

    ReplyDelete
  27. @Juliet_iRa~" hahaha excited...cuak pon ade..kihkihkih

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!