Teaser Baju Tunang Nikah

2:00:00 PM 38 Comments A+ a-


Assalamualaikum.


5 days to go~~


hari sabtu lalu abg navy dah start bercuti untuk menyambut hari bahagia kami. ececeh geli nyah :p so kami memang berpakat nak pergi fitting sebelum majlis berlangsung. seminggu awal. takut terkurus ke tergemuk ke. heheehe lagipon daku tunggu abg navy balik baru leh fitting. tak kan nak pergi fitting sensorang kot. tak syok. hahaha


owah daku dah pergi fitting baju. walaupon sewa syukur pilihan itu tepat. puas hati sangat! hehe walaupon badan daku ni halus. jumpa jugak baju pilihan hati. teheeeeeeee~~ mula mula tertarik dengan baju warna pink. memang sweet sangat. tapi bila fitting hari tu baju tu besar. kena owter pulak emm macam leceh je lagipon bila owter mesti jadi tak cantik. so try fitting baju warna lain pulak.


pekerja makandam suggestkan pakai baju warna putih supaya majlis tu nampak suci jer nanti. so daku try baju putih tu. serius! daku rasa nak pakai terus je baju tu! ngam ngam dengan badan daku. tak payah owter pon. memang sesuai badan kecik macam daku ni. hehehe rupa2nya tu baju putih tu baju tunang makandam daku dulu. padan la sesuai sebab makandam daku pon kurustinggi orangnya.




abg navy ku. ekeke ^^


rasa macam tak caya je daku nak pakai baju glamer glamer ni. hahaha meh bagi penampar cikit supaya sedar. muahaha^^  so theme majlis nanti menjadi putih+pink! i like combination tu. teheeeeeeee~~


abg navy pon suke daku pakai baju putih ni. katanya slim dan ada cutting. opsssssss :p sabar sabar.


full photo tunggu after majlis boleh?? tunggu~~


serius abg navy look handsome pakai baju melayu putih! hahaha giler rindu pada dia! darah manissss wooo xleh jumpa T_T

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

38 insan comel komen

Write insan comel komen
AYuNG
AUTHOR
12/06/2011 9:03 AM delete

erk, baju tunang nikah?
jijah tunang terus nikah ker?

Reply
avatar
12/06/2011 9:06 AM delete

alahai..comelnya..xbr nk tgk gmbr byk2..

Reply
avatar
dilla nadila
AUTHOR
12/06/2011 9:06 AM delete

wa..syoknye.xsabar nak tgk full photo baju tue...hehe

Reply
avatar
12/06/2011 9:08 AM delete

ikat tunang bape tahun ?
dah nak tawen dah .kena rajen hapdate bout wedding

Reply
avatar
Munnafendy
AUTHOR
12/06/2011 9:15 AM delete

waaaaa syoknya bila nikah ni?

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
12/06/2011 9:28 AM delete

apa kata hari tunang jadi hari nikah terus..dah sesuai sangat dah..:)

Reply
avatar
Aidah
AUTHOR
12/06/2011 9:41 AM delete

assalamualaikum..

tahniah.. nak bertunang dah awak. ni bertunang dah nikah satu hari yang sama ker?

Reply
avatar
zuhaida
AUTHOR
12/06/2011 10:42 AM delete

mesti jijah excited kan? heee. selamat bertunang.

Reply
avatar
yana
AUTHOR
12/06/2011 11:04 AM delete

Amboi depa..hehe...cpt2 jgn tunggu lama2.. :D

Reply
avatar
12/06/2011 11:59 AM delete

wahhhh xsabr nk tgu cik jijah kita ni naik pelamin.

Reply
avatar
12/06/2011 12:10 PM delete

waa bestnya..cantik baju tu

Reply
avatar
..cik gugu..
AUTHOR
12/06/2011 12:46 PM delete

wahh x sbr nk tgk gmbr nikah sis~

Reply
avatar
12/06/2011 12:52 PM delete

wahhh..teaser lak ye..saje je kan..takpe2..akan ku sabar nak tgk the real day nanti..mesti santek punye dan si kacak juge...tetibe daku lak yang eksaited bebeno ni

Reply
avatar
Mrs & Mr ArMy
AUTHOR
12/06/2011 1:19 PM delete

wahh jijah cantiknyer baju ko,.hehhe suka2,..

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
12/06/2011 1:49 PM delete

sabar jijah sabar..hehe..hensem abg navy jijah berbaju putih..boleh sabar lagi ni, lagi 5 hari letak gambar banyak2 tau :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/06/2011 1:59 PM delete

@AYuNGyup syg..jijah tunang+nikah :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/06/2011 2:00 PM delete

@erin moshimoshi 2bulan je..wedding 11.2.12 nanti :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/06/2011 2:00 PM delete

@Munnafendy ahad ni. 11.12.11 tunang+nikah ^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/06/2011 2:01 PM delete

@Aidah yup tunang+nikah hari yang sama..wink wink :)

Reply
avatar
12/06/2011 2:39 PM delete

cantiklah bajuuuuuuuuuu >< hehe

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
12/06/2011 2:41 PM delete

dh mkin hmpir dh ni jijah nk tukar status.. hihi

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/06/2011 2:46 PM delete

mcm cantik je... x sbr nk tgk full photo.. hehe

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
12/06/2011 3:14 PM delete

amboi cun ooo..
hahahah excited dah ni..haiyak..hahah..

Reply
avatar
afzalsukasuki
AUTHOR
12/06/2011 3:30 PM delete

mak aih lagi 5 hari jijah dah nak dikacipkan.maknanya lagi 5 hari la jijah akannnnnn.....huhuhu :P

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/06/2011 3:49 PM delete

@afzalsukasuki jijah akannnn?? tetttttt!! hahaha

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
12/06/2011 4:46 PM delete

wahhh jijah,..cantik2!

tu kira baju nikah terus la yea..heeee

Reply
avatar
Muna rahimah
AUTHOR
12/06/2011 5:25 PM delete

cantek baju . hee :D

Reply
avatar
soooooour
AUTHOR
12/06/2011 7:01 PM delete

untunglah nak kawin sudah.....~~

Reply
avatar
::Aja::
AUTHOR
12/06/2011 10:20 PM delete

wah3..bestnye tunang terus nikah..jimat masa dna wang.hehehe..jgn neves2...congratz in advance..:)

Mehla follow blog aja..http://mylittlepieceof-ct.blogspot.com/

Reply
avatar
cunndaa
AUTHOR
12/07/2011 12:14 AM delete

so maknanya tunang dan nikah serentak la nantinye..cuma wedding lmbt lg..wah besnye jijah..
selamat bertukar status ye Puan Azizah....

Reply
avatar
izaFiza
AUTHOR
12/07/2011 1:39 PM delete

cntiknya .dh mcm bju nikah dah cik zizah oii..i loike..=)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/07/2011 1:56 PM delete

@izaFiza memang baju nikah pon syg~ hehehe

Reply
avatar
cik.mila
AUTHOR
12/07/2011 8:09 PM delete

owh cik jijah nikah awl..tahniah ye..:)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
12/07/2011 10:29 PM delete

jiejah...huwaaaa...lepas ni kite blh geng ke dah bgelar puan nnt ~_^

Reply
avatar
12/08/2011 12:14 AM delete

countdown ek.. sabar menanti ok ^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/08/2011 7:36 AM delete

@shida'R boleh la syg~~ status je bertukar tapi jijah still muda belia lagi. masih gila2 dengan korang. hehe

Reply
avatar
12/08/2011 3:31 PM delete

kak jijah, pastikan upload gambar byk2 ye nnt. hee

mesti akak cunnnn sangat2 di hari bahagia akak. hihi

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!