Teaser Baju Tunang Nikah

by - 2:00:00 PM


Assalamualaikum.


5 days to go~~


hari sabtu lalu abg navy dah start bercuti untuk menyambut hari bahagia kami. ececeh geli nyah :p so kami memang berpakat nak pergi fitting sebelum majlis berlangsung. seminggu awal. takut terkurus ke tergemuk ke. heheehe lagipon daku tunggu abg navy balik baru leh fitting. tak kan nak pergi fitting sensorang kot. tak syok. hahaha


owah daku dah pergi fitting baju. walaupon sewa syukur pilihan itu tepat. puas hati sangat! hehe walaupon badan daku ni halus. jumpa jugak baju pilihan hati. teheeeeeeee~~ mula mula tertarik dengan baju warna pink. memang sweet sangat. tapi bila fitting hari tu baju tu besar. kena owter pulak emm macam leceh je lagipon bila owter mesti jadi tak cantik. so try fitting baju warna lain pulak.


pekerja makandam suggestkan pakai baju warna putih supaya majlis tu nampak suci jer nanti. so daku try baju putih tu. serius! daku rasa nak pakai terus je baju tu! ngam ngam dengan badan daku. tak payah owter pon. memang sesuai badan kecik macam daku ni. hehehe rupa2nya tu baju putih tu baju tunang makandam daku dulu. padan la sesuai sebab makandam daku pon kurustinggi orangnya.




abg navy ku. ekeke ^^


rasa macam tak caya je daku nak pakai baju glamer glamer ni. hahaha meh bagi penampar cikit supaya sedar. muahaha^^  so theme majlis nanti menjadi putih+pink! i like combination tu. teheeeeeeee~~


abg navy pon suke daku pakai baju putih ni. katanya slim dan ada cutting. opsssssss :p sabar sabar.


full photo tunggu after majlis boleh?? tunggu~~


serius abg navy look handsome pakai baju melayu putih! hahaha giler rindu pada dia! darah manissss wooo xleh jumpa T_T

You May Also Like

38 insan comel komen

  1. erk, baju tunang nikah?
    jijah tunang terus nikah ker?

    ReplyDelete
  2. alahai..comelnya..xbr nk tgk gmbr byk2..

    ReplyDelete
  3. wa..syoknye.xsabar nak tgk full photo baju tue...hehe

    ReplyDelete
  4. ikat tunang bape tahun ?
    dah nak tawen dah .kena rajen hapdate bout wedding

    ReplyDelete
  5. waaaaa syoknya bila nikah ni?

    ReplyDelete
  6. apa kata hari tunang jadi hari nikah terus..dah sesuai sangat dah..:)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum..

    tahniah.. nak bertunang dah awak. ni bertunang dah nikah satu hari yang sama ker?

    ReplyDelete
  8. mesti jijah excited kan? heee. selamat bertunang.

    ReplyDelete
  9. Amboi depa..hehe...cpt2 jgn tunggu lama2.. :D

    ReplyDelete
  10. wahhhh xsabr nk tgu cik jijah kita ni naik pelamin.

    ReplyDelete
  11. wahh x sbr nk tgk gmbr nikah sis~

    ReplyDelete
  12. wahhh..teaser lak ye..saje je kan..takpe2..akan ku sabar nak tgk the real day nanti..mesti santek punye dan si kacak juge...tetibe daku lak yang eksaited bebeno ni

    ReplyDelete
  13. wahh jijah cantiknyer baju ko,.hehhe suka2,..

    ReplyDelete
  14. sabar jijah sabar..hehe..hensem abg navy jijah berbaju putih..boleh sabar lagi ni, lagi 5 hari letak gambar banyak2 tau :)

    ReplyDelete
  15. @AYuNGyup syg..jijah tunang+nikah :)

    ReplyDelete
  16. @erin moshimoshi 2bulan je..wedding 11.2.12 nanti :)

    ReplyDelete
  17. @Munnafendy ahad ni. 11.12.11 tunang+nikah ^^

    ReplyDelete
  18. @Aidah yup tunang+nikah hari yang sama..wink wink :)

    ReplyDelete
  19. dh mkin hmpir dh ni jijah nk tukar status.. hihi

    ReplyDelete
  20. mcm cantik je... x sbr nk tgk full photo.. hehe

    ReplyDelete
  21. amboi cun ooo..
    hahahah excited dah ni..haiyak..hahah..

    ReplyDelete
  22. mak aih lagi 5 hari jijah dah nak dikacipkan.maknanya lagi 5 hari la jijah akannnnnn.....huhuhu :P

    ReplyDelete
  23. @afzalsukasuki jijah akannnn?? tetttttt!! hahaha

    ReplyDelete
  24. wahhh jijah,..cantik2!

    tu kira baju nikah terus la yea..heeee

    ReplyDelete
  25. untunglah nak kawin sudah.....~~

    ReplyDelete
  26. wah3..bestnye tunang terus nikah..jimat masa dna wang.hehehe..jgn neves2...congratz in advance..:)

    Mehla follow blog aja..http://mylittlepieceof-ct.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. so maknanya tunang dan nikah serentak la nantinye..cuma wedding lmbt lg..wah besnye jijah..
    selamat bertukar status ye Puan Azizah....

    ReplyDelete
  28. cntiknya .dh mcm bju nikah dah cik zizah oii..i loike..=)

    ReplyDelete
  29. @izaFiza memang baju nikah pon syg~ hehehe

    ReplyDelete
  30. owh cik jijah nikah awl..tahniah ye..:)

    ReplyDelete
  31. jiejah...huwaaaa...lepas ni kite blh geng ke dah bgelar puan nnt ~_^

    ReplyDelete
  32. countdown ek.. sabar menanti ok ^^

    ReplyDelete
  33. @shida'R boleh la syg~~ status je bertukar tapi jijah still muda belia lagi. masih gila2 dengan korang. hehe

    ReplyDelete
  34. kak jijah, pastikan upload gambar byk2 ye nnt. hee

    mesti akak cunnnn sangat2 di hari bahagia akak. hihi

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!