Rombak Majlis Pertunangan

by - 9:00:00 AM


Assalamualaikum ^^

3 days to go~~




nampaknya majlis pertunangan jijah terpaksa di rombak. huhuhu T_T eh bukan tak jadi tunang tau tetapi majlis pertunangan ni akan di sekali kan dengan majlis pernikahan jijah. weee~~ maknanya tarikh 11.12.11 itu jugak jijah akan di ijabkabulkan dengan abg navy. 


Alhamdulilah lagi 5 hari nak dekat majlis,abg navy dapat settlekan borang nikah beliau. korang jangan ikut jijah tau. jijah buat semua benda last minit. haha melampau kan. so borang nikah tu dah hantar kepada tok imam macam entry ini [open new tab] dan borang borang nikah sudah selamat di proses. syukur masih boleh di terima!!


maka pada 11.12.11 nanti jijah akan di ikat dengan tali pertunangan dahulu kemudian lepas zohor akan di ijabkabulkan :) InsyaAllah~~


jijah mintak maaf bukan tak nak jemput ramai orang tetapi biarlah ia berlangsung dengan sedara mara yang rapat dengan jijah. mesti ramai yang bertanya kenapa nikah gantung?? baiklah..

1] soal bertunang pada hari pernikahan ni di sebabkan kesibukan abg navy pada tahun depan 2012. dan kebetulan pada tarikh ni dia bercuti selama 2 minggu maka kami bersepakat untuk langsungkan terus majlis pertunangan dan pernikahan pada hari yang sama. yang penting nikah kan. -_-'
2] jijah tidak sempat untuk merancang sebuah majlis yang besar kerana majlis tunang dan nikah dirancang dua bulan yang lepas. Jadi, jijah perlukan masa untuk majlis resepsi. 


kepada semua jijah mintak maaf ye. harap korang semua paham dan doakan semuanya berjalan dengan lancar. InsyaAllah jijah akan mengadakan majlis resepsi untuk kedua-dua belah pihak pada 25.2.12 dan 26.2.12 nanti. dan masa itu lah baru jijah akan jemput semua follower cik azizah's blog dan blogger2 lain. 


sekian ^^



You May Also Like

32 insan comel komen

  1. SLMT MNJADI IS3 KPD ABG NAVY.. ;-)

    ReplyDelete
  2. betul3..
    yg penting nikah, nih kira nikah gantung la nih kan..hehe

    semoga berbahagia :)

    ReplyDelete
  3. kalau jauh²....cepat² better.....hehehe

    ReplyDelete
  4. tahniah syg,yui tumpang bhgia dgn jijah..

    InsyaALLAH, t yui mai mjlis rsepsi okies..

    slmt mnjd isteri yg solehah syg~

    ReplyDelete
  5. kan masin mulut sis,selalu doakan jijah buat majlis nikah terus ari tunang..he..he..tahniah

    ReplyDelete
  6. wah.means cik jijah akan jdi wife abg navy terus la kan weekend nie??wah~ surprise nye...sronok kan =) hehe
    Diela lak yg eksaited

    ReplyDelete
  7. wah jiajh yang nak kawen..aku plak yg berdebar2

    p/s : perlukan khidmat pengapit serbaboleh?hubungi afzal di talian Nur 999.tiada caj panggilan dikenakan

    ReplyDelete
  8. ape2 pun tahniah dear.moga sume berjalan lancar. =)

    ReplyDelete
  9. kenape tak buat 13.12.11 ? waktu tu contest muna da habis . mane tahu dpt hadiah ;p

    ReplyDelete
  10. wahhhhhhh terkejut nya baca.....trkjut sbb nikah terus....syukur....tahniah cik jijah......nk p pun jauh la.....huhu T___T....

    ReplyDelete
  11. tahniah jijah. semoga bahagia dan semoga semua berjalan lancar ye ^_^

    ReplyDelete
  12. wah.. sekali harung.. xper dear.. janji selamat semua nanti.. and yg penting dh jadik suami istri yg halal..tahniah.. :)

    ReplyDelete
  13. tahniah jijah..moga semuanye berjalan lancar k ;)

    ReplyDelete
  14. tahniah jijah..moga selamat semua nye :)

    ReplyDelete
  15. semoga majlis berjalan dengan lancar jijah...

    ReplyDelete
  16. tahniah! harap semua yang dirancang berjalan dengan lancar..

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah. fiqa doakan segalanya berjalan dengan lancar.

    selamat pengantin baru akak !!

    untung akak nak kawen daa. hee

    ReplyDelete
  18. selamat pengantin baru buat Azizah dan bakal suami....mesti berdebar2 abg navy tu...

    ReplyDelete
  19. owh baru faham..congratz ye~

    ReplyDelete
  20. semoga majlis berjalan lancar dear...

    moon pun ari tu agak kelam kelibut jugak coz tunang 2 bulan jep.. family tentukan.. so dalam 2 bulan tu kena plan majlis nikah and resepsi memang masa singkat sangat... mana nak tempah pelamin lagi,, baju nikah dan baju sanding lagi... mak andam lagi... huhu.. but alhamdulillah,, majlis berjalan lancar... :)

    ReplyDelete
  21. tahniah cik jijah..xlama lagi jd Puan NAVY la pulak..semoga berbahagia sampai ke syurga yea..

    ReplyDelete
  22. terima kasih semua.. anda di jemput pada 25.2.2012 nnti. InsyaAllah~

    ReplyDelete
  23. wahh nikah???
    wahhhhhhh
    ok2,xper..kami faham..
    insyaAllah,tahun depan,kalau xde hal,mas g.hahah.(kalau jijah ajak)hihih

    ReplyDelete
  24. jijah believe it or not lagi 3 hari je tau..bukan 5 hari..semoga sume berjalan dengan lancar :)

    ReplyDelete
  25. @MaYa MustWany akan ku jemput dear..jangan risau k :)

    ReplyDelete
  26. @Wanie yup..semakin cepat rasanya. huhuhuhu

    ReplyDelete
  27. tahniah cik jijah..
    pernah jugak tertanya, nape tunang dan nikah sekali.. skrg terjawab dah.. =)

    ReplyDelete
  28. tahniah my dear... wah, majlis tunang & nikah serentak! meriah la kan...

    x sabar nak tunggu gambar tunnag & nikah cik jijah.. mesti cun kan!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!