Cincin Silver Untuk Si Dia

by - 8:00:00 PM


Assalamualaikum..


6 days to go~~


dah lama cari cincin kahwin untuk pengantin lelaki. cincin silver menjadi pilihan hati abg navy. lelaki kan tak boleh pakai emas. so silver je lah pilihan utama. ekeke :p


asalnya kami keluar nak beli gelang je untuk daku tiba-tiba terpandang pulak cincin silver ni terus abg navy berkenan. lagipon memang daku nak belikan satu cincin silver untuk die. sebagai tanda cincin kahwin. biar dia kenang sampai bila-bila dan jaga baik-baik even harganya murah.


ada macam-macam design dan macam-macam batu cantik-cantik tapi abg navy tetap berkenan yang ni. 





batu warna merah lagi nampak berseri dan menonjol! yeaaaaahh suka pilihan abg navy. even simple tapi dia amat berpuas hati dengan cincin ni! 


lega. cincin kahwin untuk abg navy dah beli~~


untuk kahwin bagi pengantin lelaki pakai lah cincin perak (silver)..itu adalah sebaik-baiknya..
kerana itu adalah sunnah Nabi Muhammad S.A.W.



You May Also Like

28 insan comel komen

  1. jijah kawen jgn lupa jemput k =)

    ReplyDelete
  2. cantiknyer..pandai dak zul pilih..nanti nak beli jugaklah..hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh.. nk kawen dh.. congrats kak ! :D

    ReplyDelete
  4. cumil nyer...

    Nanti wedding snap gambar banyak2 tau... :D

    ReplyDelete
  5. Lawanyaa cincin kawen ! eh tunang . hehe

    ReplyDelete
  6. cantik..hee..

    suka merah juga..:)

    ReplyDelete
  7. congratz!!da nk kawen da :) bagus2 ikot sunah nabi :D

    ReplyDelete
  8. ololo.. sweetnya korang ni :)

    ReplyDelete
  9. nice entry babe :)

    : MRS LAT :D

    ReplyDelete
  10. wow, macam penah tgk ciccin ni, batu ape tu jijah?jijah tak beli cincin?beli gelang eh..

    ReplyDelete
  11. jijah kat mana u beli cincin tu? i xbeli lagi nih tuk si dia..aduyai..how much ea?

    ReplyDelete
  12. samalah..afzal pun pakai cincin silver je :) nice laki cenggitu kot :)

    ReplyDelete
  13. cantik.. kenapa tak bagi yg ni time tunang n time kawen bg lagi sekali.. hihii..

    kalu trg lelaki pun dpt cincin gak..

    ReplyDelete
  14. mst meriah kalo sume geng blogger pi knduri jiejah nnt hehee ^_^

    ReplyDelete
  15. Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete
  16. @Wanie alamak lupa plak batu ape. amoi tu ada cakap. lupa..hehe jijah cincin tunang+merisik dah ade. tak nak cincin lagi bila nikah. so amik gelang :)

    ReplyDelete
  17. @cik.mila jijah beli area port dickson tempat jijah. tanya je kedai emas. ade jual silver gak.. jijah dpt kurang rm200 :)

    ReplyDelete
  18. @shida'R tak pe bulan 2 nanti yunk..jemput datang k :)

    ReplyDelete
  19. murahnye..wedd date u bila?..mila 5/2..ngah mencari cincin la ni :)

    ReplyDelete
  20. lelaki mmg suka batu merah..knapa ntah.

    ReplyDelete
  21. @cik.milawedding je 11.2.12 nanti yunk..cari lah..ade kat kedai2 emas :)

    ReplyDelete
  22. oo..leh ek silver..ooo..nanti nak beli la..ehh..lambat lgi.hahah

    ReplyDelete
  23. @MaYa MustWany silver boleh syg~~ emas,suasa tak boleh..

    ReplyDelete
  24. sy pun suka jgak cincin silver ^^

    ReplyDelete
  25. @caliph shuriken hehe nanti suruh bakal isteri belikan yer :)

    ReplyDelete
  26. wow...!
    juling bijik mata za tengok...
    syilauuuu. hehe..
    kalau abg navy susah nak cakuk gelang tu, mintak tolong je tok kadi. kui kui kui

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!