Sunday, December 11, 2011

Ok Nervous!


Assalamualaikum..

today is the day!!

11.12.11 Majlis Pertunangan dan Pernikahan Cik Jijah dan Green Line




haha kini tiba masanya. serius baru sekarang terasa nervous oke. makan tak kenyang.. mandi tak basah.. tidur pon tak lena.. macam macam pikir sekarang ni.


banyak pulak problem last-last minit ni. percanggahan pendapat. ahhhhhhh tension!! pelamin da siap buat. awal awal lagi makandam dah pasang pelamin. senang katanya. tapi dah macam pelamin kawen pulak. hahaha


seawal jam 10am makandam dah start mekap. sebab jam 11am dah mula acara bacaan tahlil,doa selamat kemudian selesai lebih kurang 12.30pm perbincangan pertunangan pulak. berhenti rehat makan tengahari selepas solat zohor acara di sambung dengan majlis pernikahan.


Ya Allah semoga semuanya berjalan dengan lancar hendaknya. Nervous oke. Rindu pada semua kawan-kawan blogger!!


25.2.2012 Majlis Resepsi. nanti jijah invite dan hantar kad yer sayam sayam ^^


autopublish

44 comments:

  1. relax ..relax jijah.bawak bertenang ok dan yang mesti,jijah kena banyak senyum..selamat pengantin baru..:)

    ReplyDelete
  2. Jgn nervous.....gembira...
    saya pun tumpang gemmbira

    ReplyDelete
  3. Tahniah cik Jijah...Hihi, semoga majlis tu lancar ekk...Amiin..

    ReplyDelete
  4. guk luck jijah..jgn nebes2 ye..insyaAllah sume nye ok :)

    ReplyDelete
  5. tahniah..normal la nevous..banyakkan selawat..semoga semua berjalan dengan lancar..

    ReplyDelete
  6. wahhhh..nk kawen dah???? wahhh!!!!!! bestnyew!!! Semoga selamat segalanyew...Amin...ena tumpang gembira

    ReplyDelete
  7. tahniah=)=)...nak tengok gambar nanti tau=)

    ReplyDelete
  8. cool jijah..mesti santek kan..heee

    ReplyDelete
  9. tahniah pn jijah...dah slmt menjadi hak orang...selamat pengantin baru dan semoga berbahagia selamanya...:)

    ReplyDelete
  10. eh lamanya ss tak singgah sini. tau2 jijah dah nak kahwin dah. hehe. tahniah! ^^


    p/s: tak sabar nak tunggu update jijah setelah bergelar isteri orang ni. hehe

    ReplyDelete
  11. sayang!!selamat pengantin baru..=)

    ReplyDelete
  12. berdebar2 ye...tahniah...

    ReplyDelete
  13. Selamat pengantin baru ^___^
    semoga berbahagia hingga akhir hayat, amin =]

    ReplyDelete
  14. wah...
    moga selamat semuanya..
    btw, TAHNIAH yer... :)

    ReplyDelete
  15. jijah sayang! dah selamat sumenye kan?rindu kat jijah..hehe..dah jadi bini orang dah :)

    pssttt:wanie ade buat entry khas, nt dah tak busy jenguk ye ;)

    tak sabar nak dapat kad..hihi

    ReplyDelete
  16. bestnya. tahniah jijah! :)

    ReplyDelete
  17. congrats cik jijah.. eh silap, puan jijah.. =)

    ReplyDelete
  18. congratz jijah, selamat pengantin baru ^^

    ReplyDelete
  19. slmt pngantin baru jijah...hope bahagia smpi akhir hayat...bestnyer kawen...hoho...c ya!

    ReplyDelete
  20. selamat brtunang sis..kini sudah menjadi milik org...semoga happy selalu dgn abg navy...

    ReplyDelete
  21. dh tukar status jd is3 dh jijah.. smg kekal hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  22. selamat pengantin baru akak...
    dulu cik jijah...
    sekarang sudah jd puan jijah laaaa
    semoga bahgia hingga akhir hayat..amin...

    ReplyDelete
  23. tahniah jijah..
    jaga abam tu baik2 tau :)

    ReplyDelete
  24. Selamat pengantin baru jijah..
    Moga kekal bahagia selamatnye..^^

    ReplyDelete
  25. tahniah cik jijah!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehe

    ReplyDelete
  26. tahniah..wahhh..nak nikah jugak la

    ReplyDelete
  27. slmt pengantin baru jijah! =)

    ReplyDelete
  28. jijah!!

    rasa macam susah untuk dipercayai. best tak jadi bini orang?

    ReplyDelete
  29. wahhhh tahniah..!!!!

    selamat menjalani hidup baru, orang baru disisi...~

    ReplyDelete
  30. tahniah jijahhhhhhh!heee

    nt nak tgk gambar banyak2!! :)

    ReplyDelete
  31. tahniah cik jijah.jgn nebes2 sngt eh :)

    ReplyDelete
  32. salam dari uncle..tahniah dan selamat pengantin baru..waaa dok tak dok dah nak menjadi isteri orang hihihi ... moga kerukunan rumahtangga akan berkekalan hingga ke anak cucu..Amin..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!