Friday, December 23, 2011

Video from my beloved sis


hari ni baru lepas keje malam 3 hari. maknanya jijah sekarang tengah bercuti sampai isnin. tapi rasa takde mood nak blogwalking. maaf yer sayang sayang. jijah komen entry korang secara pukal. boleh? boleh la yer.. muah muah..xoxo :)


nak update laju-laju pasal video ni. ia di buat oleh adik jijah sendiri. oh so sweet okeh.. walaupon video ni gambar-gambarnya pecah tapi beliau sanggup juga buatkan. jijah memang takde masa semua itu.. hahaha


ada yang nak tengok ke?? 


kalau ada yang nak tengok sila klik video di bawah ni.


video


tenkiu my beloved sis!!
i luv u ^^


 tata ^_^

19 comments:

  1. suka je tgk video tu..sweet ;)

    lagu taylor swift lagi..

    heee

    ReplyDelete
  2. sedey xdpt tgk video..tenet lembab sgt2!

    ReplyDelete
  3. tudung biru adik jijah yek?lain je mukanya ngan jijah..

    ReplyDelete
  4. wahhhh menarik lah sy ^_^

    ReplyDelete
  5. untunglerrr...ada adik yg rajin..hehee..

    xpe pic pecah2 pun, jnji tu memory manis.

    ReplyDelete
  6. wow best2 da tgk da video huhu^^

    ReplyDelete
  7. @Azzah haah sis..adik jijah..beza 2tahun..die tembam..hahaa

    ReplyDelete
  8. en3 pun sy x smpat update laju2, klau wt video lagi laa x smpat, hukk...

    ReplyDelete
  9. huhu..bestnye kan..knl dari sekola smpi ke kahwin...teringinyaaaaaaaaaaa.....huhuhu

    ReplyDelete
  10. so sweet pieewwiitt..
    special tuh..

    ReplyDelete
  11. lagu peberet i tu..tengok tajuk blog la..heeeee~

    ReplyDelete
  12. hahaha love story..gagaga~~

    ReplyDelete
  13. video mmg bagi impak maksima..sweet sangat!

    ReplyDelete
  14. @Azhafizah[フィザ] haha maceh yunk..tp video wat sendiri. tak la gempak mane..teheeeeee~~

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!