BE AirAsiaX Great Xcape Metered

by - 9:00:00 AM

Assalamualaikum..



baru jijah sedar selama seminggu jijah cuti berblog sebab tunang+nikah tempoh hari. ada satu BE metered rupanya. BE AirAsiaX Great Xcape ni merupakan BE ke 16 dan ME ke 15 untuk blog jijah..


tak pe lah takde rezeki pon. lagipon selama seminggu jijah cuti memang bz dan padat sangat. tak dan nak update entry dan blogpecut. almaklumlah asben ada kat rumah. ekeke ;p





Metered Earning ke 15


majlis nikah dah selesai. tinggal majlis resepsi pulak yang memeningkan kepala. kad dah siap tempah. cume tunggu draft kad kawen tu. harap-harap semuanya baik2 je lah.


terima kasih nuffnang kerana sudi bagi BE untuk blog jijah. terima kasih jugak sebab jadi ME. hahaha lepas ni jangan segan-segan nak bagi BE lagi yer sebab majlis resepsi jijah lom settle lagi. banyak nak pakai duit lagi. muahaha ^^


tata~~~

You May Also Like

9 insan comel komen

  1. mudah2an semuanya berjalan dengan lancar yer =)

    jangan pening2...relax je k..

    ReplyDelete
  2. jaja dh x pk dh pasal ME ke BE... hoho..xsempat.hehe

    berblog Lillahi ta'ala..

    ReplyDelete
  3. happy dah skg ye dah ade asben..hehe..saya doakan semoga jijah bahagia sehingga ke anak cucu :)

    ReplyDelete
  4. shida pun skg dari 5 skg tinggal 1 jer..huhu

    ReplyDelete
  5. Ok la tu jijah~ saya bulan ni tak dapat BE lagi. kemudian, baru sedar tak update nuffnang lagi. padan la kan?

    ReplyDelete
  6. fiza dah lame xjengah nuff..majuk..akekekeke

    ReplyDelete
  7. Alhamdulilah walaupon sedikit..rezeki dr Allah :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!