Sunday, December 25, 2011

Jom tukar shout!


Assalamualaikum..




ramai sedia maklum yang shoutmix akan menamatkan perkhidmatan free pada pengguna blogger mulai januari 2012 kan. haaa jijah jer ketinggalan keretapi masa dok heboh-heboh hari tu. yelah time tu jijah tengah cuti berblog kawen katakan. wakaka :p


nasib sempat shout jijah untuk bertukar. tak syok kan shoutmix dah tak de.. shoutmix kan best. tak perlu pening pening nak isi url,nama dan mesej. automatik dah tulis kat situ. huhuhu 


sebelum ni pon jijah pakai cbox [klik to baca] then sebab susah drop shout jijah tukar ke shoutmix. alih-alih kena tukar cbox balik. hampagas tol. muahaha ^^


baiklah nah cbox baru jijah. rajin-rajin tinggal jejak kat sana keh. 





amacam?? gempak kan.. shout ni di buat oleh si gadis biru iaitu shida. shoutmix yang dulu pon shida buatkan [klik untuk baca] blog shida ada banyak toturial. jom pergi belajar [kelik sini]. tenQ shida blue. teheeeeeeee~~ 


vector tu kredit pada si wanie love story atas hadiah sempena majlis nikah jijah tempoh hari [klik untuk baca]. maceh wanie sudi buatkan vectorrr jijah dan asben ^_^


so shida buatkan cbox dengan vector yang di reka oleh wanie. terima kasih kedua gadis cantik ni. :)


baiklah siapa yang belom bertukar shout sila buat demikian kerana shoutmix akan mengenakan bayaran mulai januari 2012. kalau korang mampu bayar takpe lah. hehehe


kalau tak tau buat cbox pergi belajar kat pakar toturial shida tu k. confirm di layan. 


ok tata ^^


terharu ai nok. rezeki pas kawen ade jer blogger sudi sumbangkan idea,beri bantuan untuk blog. Alhamdulilah.

psst!! asben pergi mandi air terjun kat taiping. org taiping sila skodeng beliau. report sama jijah k.ekeke :p

11 comments:

  1. cantik laa cbox jijah :) ohsemm! Nak try jugak la..

    ReplyDelete
  2. cntiknya cbox jijah!! suka2...=)

    ReplyDelete
  3. tukar2 jangan tak tukar..

    ReplyDelete
  4. taw ta pe..ta best tol ble taw shoutmix kne byr

    ReplyDelete
  5. cunndaa belum delete lg shoutmix cunndaa..tp cbox dah ade..hehee...

    ReplyDelete
  6. wahhh bia betikkk asben kat taiping..xsempat nk skodeng cisss..heheee :P

    ReplyDelete
  7. Dapatkan memori 50GB kapasiti simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini tanpa sebarang bayaran dari Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://adf.ly/4O5uz

    ReplyDelete
  8. superb la..semangat nak chit chat ni..

    ReplyDelete
  9. cantik n teruja cbox jijah..warna peranan utama.

    ReplyDelete
  10. cantik n teruja cbox jijah..warna peranan utama.

    ReplyDelete
  11. @MaYa MustWany si shida yg toolonhg buatkan..die tahu jijah suke kaler ape..hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!