Wednesday, December 21, 2011

Lemau lepas bercuti


Assalamualaikum..


lebih kurang dua minggu jijah cuti kahwin
malas pulak nak pergi keje.
lebih-lebih lagi terus keje malam pas bercuti
tapi ok gak sebab pagi petang ada masa berehat. hahaha
hish mengalahkan ada suami je kat rumah. huhuhuhu

baru seminggu kawen
seminggu jugak duduk bersama
berat asben pon dah naik
daku tak tahu daku bagi makan ape sampai naik ke peyotnya. hahaha

tu baru seminggu
kalau sebulan memang menyerlah la keboroiannya..opsssss :p
abg navy tak boleh boroi!
nanti kena buang keje mati wooo~~

sekarang asben demam
kesian die. rindu kot. huhuhu -_-"
tak sampai hati kalau die demam
nak pergi Lumut pas cuti keje malam ni tapi dia langsung tak bagi
sebab takut jijah sorang sorang naik bas jauh.
sayang betol die kat bini die. hahaha

ermm kesiaaaaaaan asben. dengan 3g, calling jelah pengubat rindu kami berdua
lepas 2 minggu dari sekarang baru dapat jumpa
tu pon kalau die tak duty.


takpe demi perwiraku. daku sanggup berkorban. wuaaaaaaaaaaa :(


betol cakap bro khairil perasaan teringat kat abg navy lebih kuat dari zaman bercinta dulu. T_T

16 comments:

  1. pengantin baru ni, sedih plak eza baca dah kena berpisah awal-awal ni. :(. sabar ye cik jijah. Dugaan.

    ReplyDelete
  2. alolo...sabaq nah. biasa la baru kawen, masing2 dok jauh pulak...hehe

    ReplyDelete
  3. dh jd suami mestila lg kuat kan..hikhik..sbr2 ea..

    ReplyDelete
  4. eh akak dh kwin? alaaa.. lupe nk follow up entry lpas2,tak praan plak.. smoga bhgia ye kak ^^

    ReplyDelete
  5. hahahah makanan sedap sangat tu

    ReplyDelete
  6. weeee jijah!heee

    kesiannya hubby demam..:)..dah kahwin kan mmg psaannya lain la dr zmn bcinta...:)..nt ada ms blh g dating ea ngan hubby..heee

    jgn sedih2!

    ReplyDelete
  7. wahwahwah..kelas ko jijah (parody kelassss ko maria) hehe

    :)

    ReplyDelete
  8. Amboi..kemain lemau. Hahahaha

    ReplyDelete
  9. hehhee^^ biasalah zaman bujang/bercinta dgn zaman dah berkahwin mana sama jiejah hehe..sweet kn pgalaman baru tu.. ^_^

    ReplyDelete
  10. ala, abg navy demam, bini mana tak risau kan..sabar ye jijah, nanti lepas majlis duduk sekali ke asing lagi?huhu

    ReplyDelete
  11. alalalala....sabar je lah ye.xlama gi jpa balik :)

    ReplyDelete
  12. @shida'R sweet sgt..die nak suruh shida kawen cepat2 tu..hehe

    ReplyDelete
  13. @Wanie duduk asing jugak syg..nak wat cmner takat ni jijah xleh ikut die lagi,..huhuhu

    ReplyDelete
  14. owh navy kat lumut.dekat lah dgn hubby rara =)

    ReplyDelete
  15. kalau dah lame cuti mmg agak lemau nak sambung keje balik kan..sabar je la cik puan jijah..pasni jumpe balik kan..

    ReplyDelete
  16. alahai ciannya..skype/3g/mesej/call je la pengubat rindu kan..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!