Lemau lepas bercuti

8:00:00 PM 16 Comments A+ a-


Assalamualaikum..


lebih kurang dua minggu jijah cuti kahwin
malas pulak nak pergi keje.
lebih-lebih lagi terus keje malam pas bercuti
tapi ok gak sebab pagi petang ada masa berehat. hahaha
hish mengalahkan ada suami je kat rumah. huhuhuhu

baru seminggu kawen
seminggu jugak duduk bersama
berat asben pon dah naik
daku tak tahu daku bagi makan ape sampai naik ke peyotnya. hahaha

tu baru seminggu
kalau sebulan memang menyerlah la keboroiannya..opsssss :p
abg navy tak boleh boroi!
nanti kena buang keje mati wooo~~

sekarang asben demam
kesian die. rindu kot. huhuhu -_-"
tak sampai hati kalau die demam
nak pergi Lumut pas cuti keje malam ni tapi dia langsung tak bagi
sebab takut jijah sorang sorang naik bas jauh.
sayang betol die kat bini die. hahaha

ermm kesiaaaaaaan asben. dengan 3g, calling jelah pengubat rindu kami berdua
lepas 2 minggu dari sekarang baru dapat jumpa
tu pon kalau die tak duty.


takpe demi perwiraku. daku sanggup berkorban. wuaaaaaaaaaaa :(


betol cakap bro khairil perasaan teringat kat abg navy lebih kuat dari zaman bercinta dulu. T_T

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
12/21/2011 8:28 PM delete

pengantin baru ni, sedih plak eza baca dah kena berpisah awal-awal ni. :(. sabar ye cik jijah. Dugaan.

Reply
avatar
Niza Romli
AUTHOR
12/21/2011 8:29 PM delete

alolo...sabaq nah. biasa la baru kawen, masing2 dok jauh pulak...hehe

Reply
avatar
12/21/2011 9:02 PM delete

dh jd suami mestila lg kuat kan..hikhik..sbr2 ea..

Reply
avatar
12/21/2011 9:06 PM delete

eh akak dh kwin? alaaa.. lupe nk follow up entry lpas2,tak praan plak.. smoga bhgia ye kak ^^

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
12/21/2011 9:42 PM delete

hahahah makanan sedap sangat tu

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
12/21/2011 9:47 PM delete

weeee jijah!heee

kesiannya hubby demam..:)..dah kahwin kan mmg psaannya lain la dr zmn bcinta...:)..nt ada ms blh g dating ea ngan hubby..heee

jgn sedih2!

Reply
avatar
Pamie
AUTHOR
12/21/2011 10:06 PM delete

wahwahwah..kelas ko jijah (parody kelassss ko maria) hehe

:)

Reply
avatar
Liya Laa
AUTHOR
12/21/2011 11:05 PM delete

Amboi..kemain lemau. Hahahaha

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
12/21/2011 11:39 PM delete

hehhee^^ biasalah zaman bujang/bercinta dgn zaman dah berkahwin mana sama jiejah hehe..sweet kn pgalaman baru tu.. ^_^

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
12/22/2011 12:15 AM delete

ala, abg navy demam, bini mana tak risau kan..sabar ye jijah, nanti lepas majlis duduk sekali ke asing lagi?huhu

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
12/22/2011 12:54 AM delete

alalalala....sabar je lah ye.xlama gi jpa balik :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/22/2011 7:53 AM delete

@shida'R sweet sgt..die nak suruh shida kawen cepat2 tu..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/22/2011 7:54 AM delete

@Wanie duduk asing jugak syg..nak wat cmner takat ni jijah xleh ikut die lagi,..huhuhu

Reply
avatar
Cikpuan rara
AUTHOR
12/22/2011 1:11 PM delete

owh navy kat lumut.dekat lah dgn hubby rara =)

Reply
avatar
12/22/2011 3:08 PM delete

kalau dah lame cuti mmg agak lemau nak sambung keje balik kan..sabar je la cik puan jijah..pasni jumpe balik kan..

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
12/23/2011 1:58 PM delete

alahai ciannya..skype/3g/mesej/call je la pengubat rindu kan..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!