10 hari lagi bertukar status!

by - 1:00:00 PM


Assalamualaikum..


10 days to go~~




tanggal 11.12.11 nanti jijah bakal berubah status dari single ke married engaged dengan abg navy. perasaan? bercampur aduk ok. tak terluah dengan kata-kata. 10 hari lagi wei. 10 hari lagi. rasanya cepatnya masa berlalu. bayangkan dalam masa sebulan je jijah perlu bertungkus lumus menyiapkan semua persiapan. syukur makayah banyak menolong kehulur hilir beli barang untuk majlis.

setelah hampir 10 tahun menjalankan percintaan ini baru sekarang jijah akan di ikat dengan tali pertunangan. semoga ianya berjalan dengan lancar. insyaAllah~~

Alhamdulilah Allah masih panjangkan jodoh jijah dan zul (abg navy) walau pelbagai dugaan rintangan melanda tetapi kami masih pertahankan hingga detik ni. syukur. kasih sayang cinta masih terpaut. ^^

sudah sudah. mood kena bahagia jangan sayu sayu ok jijah. 

flow majlis 11.12.11 nanti,
jam 11am- Majlis di mulakan bacaan tahlil,yasin->sesi perbincangan -->acara sarung cincin --> sesi bergambar--> makan tengahari --> sesi bergambar dengan kawan2. yeeaaahh!

segala perubahan akan di beritahu kemudian. ada sesiapa nak datang tak. korang amat2 di alu alukan walaupon majlis kecik kecilan. hehe


semoga segalanya di permudahkan oleh Allah ^_^

You May Also Like

49 insan comel komen

  1. alahai..xdpt nak mari..t kawen,gtau ea.

    ReplyDelete
  2. nanti majlis kawen jijah, ayung dtg yer..:)

    ReplyDelete
  3. wahhh nanti dah sudah boleh join klab mcm erin ... tapi erin lg 3olbh hari lagi getting married

    ReplyDelete
  4. 10 tahun? lama tu cik jijah..
    mudah-mudahan majlisnya dipermudahkan ye.. btw, tahniah.. =)

    ReplyDelete
  5. wah.. lameny 10 tahun. moga bjln lancar ye smueny. kawin jgn lupe jmput. hee :)

    ReplyDelete
  6. tahniah cik azizah... semoga berbahagia di hari bahagia.. =)

    ReplyDelete
  7. wahh congrats jijah...heheh ade apa2 yg jijah nk inform farah oke..i can give discount to you for being my blogger friend =D

    Congrattsss tak sabar plakkkk nk kawin jgkkk =D

    You nurse specialize dlm apa ek? Stay in touch.

    ReplyDelete
  8. congrats jijah.
    masa tu birthday kite la.
    huhuhu.

    ReplyDelete
  9. Semoga semuanya berjalan dengan lancar .Amin :DD

    ReplyDelete
  10. selamat bertunang jijah. semoga semua berjalan lancar nanti, insyaAllah :)

    ReplyDelete
  11. serius ka akak???? awwww tahniah....nk p pun,jauh sgt la....hehe....apa2pn moga semua brjln lncar k dn d prmudahkn......

    ReplyDelete
  12. smoga bahagia slalu ! :)

    jom singgah entry miya
    http://giragiraromantic.blogspot.com/2011/11/random-talk.html

    ReplyDelete
  13. tahniahh tahniahh. <--- hanye ini yg mampu saya ungkapkann. hahaha :D

    ReplyDelete
  14. @farahD jijah wad paediatric o kanak2 :)

    ReplyDelete
  15. selamat menghitung hari ok

    tahniah

    ReplyDelete
  16. dear, semoga semuanya berjalan lancar.. semoga ikatan pertunangan yg dibina akn menyemarakkan lagi hubungan kalian berdua..

    majlis kat mana dik?

    ReplyDelete
  17. @Zana Adieyza maceh kak zana. majlis nnti kat port dickson :)

    ReplyDelete
  18. tunang dulu ek?.ingat terus nikah...hehehe.apa2pun tahniah2x.

    kirim slm dkt abg tunang.hahaha ^-^

    ReplyDelete
  19. sampai hati jijah buat afzal macamni.hmm takpe la afzal relakan.afzal doakan jijah berbahagia dgn si dia di sana *sambil lari2 anak dengan tangan kiri melambai2 sapu tngan dan tgn kanan menekup muka

    ReplyDelete
  20. selamat bertunang sis jijah. semoga berkekalan smpai kahwin nanti & smpi bila2 k..adam doakan kebahagiaan sis jijah.. kahwin nanti jemput lah k..

    ReplyDelete
  21. fiza tak dapat datang time jijah tunang ni..banyak jemputan lak haii..insyaAllah next year ye jijah..nak jumpe jijah.ape ape pun semoga selamat semuanye ye..

    pssstt..jgn gelabah sangat jijah..

    ReplyDelete
  22. dah nak nunang ke??..igtkan dah nak kawen td??..
    anywY DIK....semoga berkekalan ke mhligai bahgia..

    ReplyDelete
  23. Tahniah jijah!! selamat bertunang,..emm insya-allah nnti ak dtg erk,.jemput ak x nie,..hehehe
    nnti majlis ak jgn lper hadir jgk ok,..
    26/12/2011

    ReplyDelete
  24. waahh...
    tahniah2...
    majlis kat mne kak?
    na pegi.. heee~ :D

    ReplyDelete
  25. tahniah! moga kekal ke jinjang pelamin.

    nanti kalau kena dok lumut leh la kita ber hye2 bye2......

    ReplyDelete
  26. tahniah cik jijah.. semoga ianya berkekalan hingga ke jinjang pelamin pula. :)

    ReplyDelete
  27. wow! semoga lancar segalanya ya? elie doakan yang terbaik untuk kalian! :)

    ReplyDelete
  28. sayang!!! tahniah dear:)))

    selamat bertunang:)

    ReplyDelete
  29. tahniah kak jijah !! wah2, semoga mjlis berjalan dgn lancar :)

    ReplyDelete
  30. wah congrats cik azizah..lama couple dah patot dah tu..jgn tunang lame2.. hehe..

    moga semua berjalan lancar.. amin..
    semoga bahagia ok..;)

    ReplyDelete
  31. wahh dah rasa countdown dah ni..best2..tak sabar nak pic2 nanti..tumpang bahagia tengok kwn bhagia gak ^^

    ReplyDelete
  32. tahniah dearrrrrrr!

    igtkan nk kahwin terus dahh..heeee

    semoga semuanya selamat nanti..

    ira kirim doa dr jauh..

    :)

    ReplyDelete
  33. waaaahhhh jijah....dah x lama dah tu
    smg semuanya berjalan lancar..
    tahniah jijah.

    ReplyDelete
  34. terima kasih semua! tak larat nak komen 1/1. hehehe doakan jijah yg terbaik k. bulan feb 2012 jijah jemput kalian ke majlis resepi jijah. insyaAllah~~

    ReplyDelete
  35. tak lame dah tu jijah :) nikah tunda la ni ye jijah..

    semoga sume diermudahkan n berjalan dnegan lancar :)

    ReplyDelete
  36. pehhh!lme dowh kapel! hebat!

    tahniah akak.. nanti madam hajar pegi x? nak tumpang tgk dalam henset dye je..hihi

    ReplyDelete
  37. bestnye jijah tak tunang lama2..bulan dua pulak tu,due date beranak pulak..cam mana nak pegi?

    ReplyDelete
  38. join the club..congrates sis! :)

    ReplyDelete
  39. tahniah...
    lama tu 10thn...
    Klu kawen jgn lupa jemput..
    moga bahgia & berkekalan selamanya

    ReplyDelete
  40. congratz.. hopefully everythings will be ok :)

    ReplyDelete
  41. @Wanie tak pasti yunk. rasanya buat sekali. wee~~ nanti jijah inform kemudian yer :)

    ReplyDelete
  42. @Amirah Adnan resepsi bulan 2 die pergi kot. bulan 12 ni tak.

    ReplyDelete
  43. kak jijah jangan lupa anne nanti! hehe semoga berjalan lancar hendak-Nya :)

    ReplyDelete
  44. @anne akak takkan lupakan anne ok! Amin. doakan yang terbaik :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!