Draft Kad Kahwin


Assalamualaikum..


Fuh januari 2012 bakal menjelma. maknanya lagi sebulan nak ke majlis perkahwinan bulan feb. hahaha banyak benda lagi tak settle sebenarnya. tak pe selow-selow okeh.


semalam jijah terima panggilan dari company kad kawen. katanya draft kad kawen dah siap.  yeaa hepi lah bila draft kad kawen dah siap. pasni tunggu print je. tu pon dah memakan masa 3minggu kot. jijah order kad kawen ni 3 hari selepas majlis pernikahan minggu lepas dengan asben. kira seminggu dah siap draftnya.


harga kad kawen yang paling murah jijah amik 0.55/pcs. sangat murah oke. biasalah jijah kan pengantin berbajet. muahaha ^^ jijah tempah pon tak banyak hanya 700pcs je. 400 kad rumah jijah 300 rumah asben. kami buat satu kad dua pihak keluarga senang. lagipon rumah kami dekat area port dickson gak.


meh tengok draft kad kawen murah jijah ni. kad ni warna hitam putih keh. jangan mengutuk kalau dapat..hohohoho






amacam?? nampak begitu murah eh? hahaha takpe asalkan korang datang tengok maps alamat sudah la yer. last-last masuk tong sampah gak kan. muahaha^^ jimat-jimat 700pcs tak sampai pon RM400. kan lebih bajet tu. teheeeeeeeeeee~~ suka ada doa. nanti kalau korang dapat baca lah doa tu k..restu dari korang. insyaAllah ^^


tiga minggu lagi siap lah kad kawen ni. bila siap misi mengumpulkan alamat korang pulak pasni. hahaha


Previous
Next Post »

28 insan comel komen

Write insan comel komen
AYuNG
AUTHOR
12/21/2011 9:07 AM delete

simple pun okeh jijah, janji xlari bajet kita kan..:)

Reply
avatar
azam
AUTHOR
12/21/2011 9:17 AM delete

cantik sangat dah ni......

budget kena jaga, nanti lepas kawin lagi byk nak pakai duit

Reply
avatar
12/21/2011 9:31 AM delete

cntik pe..murah lg bgus..

lau yui dpt, yui smpan kad ni..kngn dari blogger dan kwn2 yg kawen ^__^

t depa leh lak mai kenduri yui..ahakz! angan2!

Reply
avatar
12/21/2011 10:25 AM delete

yup! simple tu lebih baik. Kakak Eza kawen dulu, kad dia macam besar IC card je.

Reply
avatar
PinkUmmi
AUTHOR
12/21/2011 1:19 PM delete

jgn lupe jemput akak...dah duk PD same, bleh dtg jer..jijah tak jemput kecik limpa akak..hahaha

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
12/21/2011 1:46 PM delete

ok la tu..:)

janji dpt bc..hee..sbb lepas tu msti buang pnya..:)

tp ayah ira dia xbuang..sbb nt nk jemput blk utk kenduri anak2 dia ni..kekekke

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
12/21/2011 2:14 PM delete

simply the best!....

Reply
avatar
12/21/2011 2:18 PM delete

tahniah ye..
semoga jd isteri yg solehaha..

Reply
avatar
dhiera
AUTHOR
12/21/2011 2:27 PM delete

nanti anta kad dekat kite jugak ye.. hekhek

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/21/2011 3:04 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI xpe angan2 jadi kenyataan la yunk...boleh buata terbaik dari jijah..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/21/2011 3:04 PM delete

@PinkUmmi akak duk PD?? area mane..confirm jijah jemput..jangan tak datang pulak..haha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/21/2011 3:05 PM delete

@dhiera booleh yunk..tapi malu la kad kita murah..hehe

Reply
avatar
cik.mila
AUTHOR
12/21/2011 5:37 PM delete

jijah..kad awk hrga lebih krg cam kita...bak cni 1 kad :P

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/21/2011 6:21 PM delete

dah cantik la tu sis.. simple2 pun xpe.. janji bermakna.. kan kan kan? =)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
12/21/2011 11:41 PM delete

hehe^^ alamat shida jiejah dah tahu kot..eh yeke?? hehee..

Reply
avatar
Wanie
AUTHOR
12/22/2011 12:17 AM delete

55sen murah eh jijah?wanie nak cari yg lagi murah time wanie nanti <-- lagi berbajet..haha

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
12/22/2011 7:50 AM delete

@Waniehahaha bajet tu perlu..ada lagi murah yunk..kat FB berlambak page kad kawen...

Reply
avatar
PinkUmmi
AUTHOR
12/22/2011 1:13 PM delete

Dik, akak duk bdr sri sendayan tp umah sedara masa semua kat area teluk kemang n bdr sunggala.....memg dh dkt ngan rumah jijah tuh dik..

Reply
avatar
12/22/2011 3:15 PM delete

cantik je design tu..hitam putih pun nice what..asal ada kan..tak sabar nak tgk real ^__^

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
12/23/2011 2:00 PM delete

xyah beria2 kat kad je,yang penting alamat tuh bior lengkap.coz kalau mas yang kl,xberapa sgt tahu..(aceh2 kalu di ajak)hahaha..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/07/2012 8:38 PM delete

@Azhafizah[フィザ] ala malu la tak cantik! huhuhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/07/2012 8:39 PM delete

@MaYa MustWany eh mest la jemput punya!

Reply
avatar
BitsBest
AUTHOR
1/17/2012 7:39 AM delete

eh eh jijahhhhhhhhh

tarikh kawen kita sama lerrrr.

aduhhhh xdapek nak g kenduri jijah..kihkihkih

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/17/2012 9:16 AM delete

@BitsBest alamak yang..sama ke...hehe sama2 jd pengantin xleh nak g la..hehe

Reply
avatar
10/02/2013 9:51 AM delete

Salam jijah. Mcm mne nk tempah ye?? Kad yg dlm gmbar tu mmg 0.55/pcs ke?? Harap dpt blas ASAP. Lau nk tempah lam rm500 pcs agk2 brp ringgit boley dpt?

Reply
avatar
10/02/2013 9:53 AM delete

Salam jijah.. Mcm mne proses nk tempah ye?? Mmg 0.55/pcs ke yg dlm gnbar tu? Kalau sy nk tmpah dlm 500 pcs agk2 boleh dpt brp ringgit?

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
10/02/2013 3:01 PM delete

@Nazihah Nazhifah jijah buat kat kedai kt seremban.. bukan online..

Reply
avatar